Ilyen a Man of Steel zenéje

30 másodperces samplek formájában az összes dalba bele lehet hallgatni, így a soundtrack mániások megvizsgálhatják, hogy Hans Zimmer miképp boldogult ezzel a feladattal.

21 hozzászólás a “Ilyen a Man of Steel zenéje” bejegyzéshez

  1. A dobos téma nagyon bejött. Megdobja majd az akciójeleneteket az biztos.

  2. Csini lesz a soundtrack de egy kis williams-szes kikacsintás akkor is kéne…akkor is..

  3. Vannak benne jó ötletek bőven és természetesen The Dark Knight-ra emlékeztető részek is bőven vannak kicsit máshogy, de szerintem nem tud felérni a korábbival. Az annyira ikonikus lett és hozzáragadt a karakterhez, hogy azt nehéz überelni. Ettől még jónak tűnik, meg persze 30 másodpercből nem szabad leszűrni az egészet, de ettől még így látom. A régi zene viszont ide nem passzolt volna, szóval örülök, hogy nem alkalmazták. :)

  4. El nem tudom mondani mennyire várom ezt a filmet! Nagyon jók a zenéi is már ezek a 30 mpsek is. Nálam már most év filmje mind1, hogy milyen lesz.

  5. A John Williams téma nyilván halhatatlan, dehát a sötét lovag szériánál is a képekkel együtt/után ütött csak igazán a zene. + ezek még mindig csak 30mp-ek!

  6. Kaki zene, egy valószínűleg még kakibb filmnek. Nolan tuti ezt is úgy el fogja cseszni, mint az előző “műveit”

  7. Zack:
    megnéztem, köszi!
    Szerintem egyáltalán nem passzol. Ez már egy teljesen más Superman, melankólikusabb, Zimmer-i zene jobb alá. Csak szerintem nem olyan jó mint Williams.

  8. Elég lett volna utalásszerűen belefűzni egy lassabb kryptoni vagy superman témát melankólikusan alig hallatva, nem kell azt erőltetni ennyire. ha csak 15 sec az egész film alatt de akkor is kell oda mert összenőtt az univerzumával a karakternek imho.

  9. Egy reboot legfontosabb célja, hogy mást nyújtson mint az előző/eredeti. Most bele fűznék John Williams munkáját, megkérdőjeleznék a reboot létjogosultságát. Szerintem.

  10. Kit érdekel John Williams zenéje? Annak a sorozatnak is meg volt a maga ideje és helye de már a múlt. Ez Snyder/Nolan filmje, természetes, hogy nem használják a régi zenét. A TDK trilógiánál sem használták Elfman zenéjét és nagyon is jól tették. Nem illett volna hozzá ahogy ehhez sem illene Williams régi zenéje.

  11. Úúú, hogy mennyire várós ez a film komolyan mondom.
    Nem is igazán tudom rangsorolni őket:

    – Man of Steel
    – Star Trek
    – Elysium
    – Snowpiercer
    – World War Z
    – Pacific Rim (ami szerintem nem lesz annyira minőségi, de látványban baromi ütős lesz az egyszer biztos)

    Csak így a legvárósabbakat említve.

  12. Jolly
    Megkérdezhetem, hogy te címek szerint milyen filmeket szeretsz? Nem rossz szándékként, csak kíváncsiságból, mert tudom mindenkinek más az ízlése, de “Nolan” filmekre ritkán hallom ezt, mint ahogy te mondod, ezért kérdezem. :)Egy legjobb barátom is ilyen, csak pislogok milyen filmeket szeret és miket nem :D pl. a kedvenc sorozata a Barátok közt és bizton állítja, hogy ez a világ legjobb sorozata. :D

  13. Nekem is nagyon hiányzott az új (2009-es) Star Trek-ből Jerry Goldsmith főtémája, de a végére csak odakerült egy kicsit (és remélem, a Sötétségben több is lesz). Szerintem, ha benne lesz az Acélemberben Williams főtémája, akkor azt nem ezekben a mintákban fogják ellőni :D De bízok benne én is, hogy benne lesz egy kicsit, de nem leszek elkeseredve, ha végül még sem, Hans Zimmer mégiscsak az egyik legjobb filmzeneszerző, még ha a TDK trilógia zenéje nem is lett számomra olyan emlékezetes, mint Az utolsó esély, A szikla vagy a Gladiátor score-ja.

  14. Zotty

    Gone Baby Gone, Léon, Kikc-Ass, Drive, Fast Five, Watchmen és még sok más, csak ezek szerintem szemléltetik, hogy elég széles palettáról válogatok. Se műfaj, se színész nem szerepel a kritériumok között, csakis a minőség. Tudom, hogy divat fikázni pl.: a TDKR, de ez nem is véletlen, azután nem adtam volna Nolan kezébe semmit. Snydert mondjuk a kedvelem, de a minden szempontból benne van a kockázat:

    Álomháború – egy szar film
    Watchmen – jó film, de hatalmas bukta, ami folytatások szempontjából nem valami jó omen

    Szóval, így Nolannel együtt elég nagy a kockázat egy újabb trére

  15. Így Nolannel együtt kapunk végre egy tisztességes Superman filmet, csakúgy mint ahogy vele kaptunk tisztességes Batman filmeket is.

  16. Nem tudom minek reménykedni a John Williams kikacsintásért, iszonyat furcsának és kényelmetlennek érezném ha csak egy poénból is(na persze) beraknák a végére, vagy akárhova egy John Williams supes főcímet, teljesen komolytalan… Engem is kiráz a hideg, meg előjönnek a régi emlékek a szupi filmről, ha most meghallanám a művet, de ettől még ha nem is létezett volna eddig a track, ebbe a filmbe kevés lenne és komolytalan. Minden porcikám ellenzi, hogy feltűnjön a JW nóta, mert kizökkentene az új rebootból, és ez még talán a filmkészítők gyengeségét is tükrözné, egy kicsit elveszítene a film maradandóságából. Ekkora büdzsé meg szakértelem mellett meg nem hinném, hogy ezt a hibát elkövetnék, tehát nagyon is rendben van az, ha nem villognak egy tök más film zenéjével. Amúgy meg a minták igazi Hans Zimmer minőség, benne talán még sose csalódtam, a mester még képes a legegyszerűbb videójátékokba is(MW2) lelket zenélni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.