Star Trek: árulkodó IMAX – Williams marad a Star Warsra

Igazából nem értem, hogy minek fedték fel a nagy hajót. Kb. az egyik legjobban várt blockbuster idén, kommentek alapján ezzel nem vagyok egyedül, elég nagy a WOM, erre úgy egy hónapja az új trailerben ellőtték a hajót. Most meg felnyomták a poszterre is.

Star Wars: Abrams megnyugtatott mindenkit, hogy ő John Williamsot akarja a Star Wars zenéjéhez használni, nem a bevált Michael Giacchino “haverját”.

18 hozzászólás a “Star Trek: árulkodó IMAX – Williams marad a Star Warsra” bejegyzéshez

 1. Ezt a képet szerintem spoiler mögé kéne tenni. Nem tudom mi a szerepe a másik hajónak. Eddig nem néztem meg egyetlen előzetest sem és ha ezzel most ellövik a film egyik fordulatát..hát a k anyjukat a marketingeseknek.

  Trailert már egyálalán nem lehet nézni. Most már a városban is leszegett fejjel kell közlekedni, ha az ember meg akar nézni egy kurva filmet?

 2. “Experience it in IMAX 3D”

  Szokásos parasztvakítás. Ráadásul duplán.
  Ugyebár konvertálva lett 3D-be, ráadásul IMAX kamerával is csak néhány jelenet lett felvéve, azaz a többi jelenet szintén konvertálva lett IMAX formátumra. Tehát a film nagy része duplán konvertált… (Y)

  Részemről 2D-ben lesz megnézve.

 3. erről a nagy hajóról én sem tudtam eddig, máshol már belefutottam a poszterre, hát kapják be.

 4. Basszák meg. Egy szem trailert láttam belőle, azt is most a Vasember előtt a moziban, de lassan már filmes vagy ahhoz kötődő oldalt sem lehet olvasni a neten (ez most nem ellened szól human), mert terítik itt az infót. Most a hajó múltkor meg

  SPOILER?

  valahol klingonokról írtak.

 5. Akkor én szerencsés vagyok a Star Trek analfabétizmusommal és fogalmam sincs arról, mi ez a hajó? :D

 6. Ez most az Enterprise-E vagy egy másik Sovereign osztályú hajó? Amúgy is mit keres egy ilyen 100 évvel az első építése előtt? Remélem nem megint időutazás lesz. Jobb lett volna, ha ezt nem tolják így a képünkbe. Posztereket nehezebb elkerülni, mint a trailereket.

 7. Llew: az a spoiler még mindig csak tipp volt valami 2 képkocka alapján egyesektől.

 8. “Abrams megnyugtatott mindenkit, hogy ő John Williamsot akarja a Star Wars zenéjéhez használni, nem a bevált Michael Giacchino “haverját”.”
  Végre egy jó hír:)

 9. Oké Abrams John Williamst akarja, meg a SW (nagyon)sokat vesztene nélküle, de hogy el is vállalja-e az más kérdés.90 éves idén Williams is. Am jó hír,pedig már teljesen belenyugodtam, hogy Giacchino csinálja.:D Na várom a fejleményeket:)

 10. Opsza, csúnyűn elírtam, John williams 81. Arra gondoltam h mire végezne a trilógiával,(spinoffokkal mi lesz?) akkor lenne kb 90. Ami pedig:O

 11. Sil: És mit tudsz erről a Dreadnought osztályról? Korábbi filmekben, sorozatokban nem szerepelt. És ha tényleg Dreadnought oszály, akkor legalább kettő darab ilyen hajónak kell lennie, mert ennek a hivatalos információk szerint

  SPOILER

  U.S.S. Vengeance a neve!

  SPOILER VÉGE

  Amúgy nyilván azért építette ezt a Csillagflotta, mert úgy gondolták hogy később is érkezhetnek a jövőből fenyegetések, amikkel szemben a régi hajókkal védtelenek(7 hajó szó szerint darabokra torpedózása kb 3 perc alatt).

 12. “Play”

  Ezzel nem vagy egyedül. Mivel a sorozatból kb 3 részt láttam így ez nekem csak egy nagy fekete hajó :)

 13. Akkor jól tartja magát, ha még 5-10 évet rááldoz a SW-ra:D De ha így van én benne vagyok:D

 14. ndani9319: passz, ezt a CinemaCon-on levetített egyik részletben mondta John Harrison, többet egyelőre nem lehet róla tudni. (Mellesleg volt egy Dreadnought nevű osztály a hadihajóknál is.) A TrekMovie.com-on egyébként van a hajóról nagyfelbontású kép is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.