Ez az Aftershock nagyon gagyinak néz ki

Eli Roth csak a producer és a főszereplő, a rendezést Nicolás López végzi. Talán ezért néz ki még a szokásosnál is amatőrebbnek. Amúgy egy földrengéses horror-thriller. Vigyázzatok, véres és nős a trailer. Lesz benne azért pár hülye ötlet.

human
írta
2013. 05. 02. 04:01
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Ez az Aftershock nagyon gagyinak néz ki” bejegyzéshez

  1. Azért ez a sz@rnál jobb lesz, de leginkább azok fogják szeretni akik bírják a legalja filmeket, meg a trash-t. Én marha sokat vigyorogtam rajta, nem spórolnak a vérrel meg néhány poénnal. Talán az is a gond, hogy sokszor vicceskedni próbál a film feleslegesen. Főleg az első harmada túl sok, a felvezetés közben az ember végig azt érzi, hogy Hangover low budget verziót néz. Unalmassá fordul, gyakorlatilag majdnem fél óra elmegy a bulizással, meg csajozással.

    Mondjuk kicsit lejáratott lemez már ez az elmaradott dél-amerikai országba megyek, mert jól élek és ott csúnyábbnál csúnyább dolgok történnek velem lemez, de elnézhetjük a rendezőnek. Ennyit tud, ugyanilyen ötlettelen volt tőle a Santos is. Színészi játékot ugye ne várjon senki, meg komolyabb forgatókönyvet sem, a szereplők egyik jelenetből a másikba esnek bele, igazából komolyabb kohézió nincs. A néző is csak várja, hogy éppen ki hogyan, milyen módszerrel hal meg, vagy szexuális úton milyen behatások érik. Ez a film legerősebb része, nincs mese, ha vérezni kell, akkor az ömlik, ha szakad valami akkor az reccsen, ropog.

    Azt mondom érdemes rá beülni, már aki bírja a low budget, erőszakos és nemi erőszakolós banda elől menekülős filmeket.(Ja és Osvárt Andi is szerepel benne :) ) Van néhány meglepő csavar, szóval egyeseknek még meglepetést is okozhat a film.

  2. Nekem tetszik :) Semmiképpen nem trash. A tagline meg tök jó, de mintha már másik film is előtte volna ezt.

  3. Ez valami borzasztóan sz@rnak néz ki. :) Még a trailert sem tudtam szinte végignézni. :)

  4. Ahogy elnézem a fő cél az volt, hogy minél brutálisabban végezzenek a szereplőkkel.
    A Végső állomás rajongóknak tutira tetszeni fog.

  5. Szerintem is kúlnak tűnik, tuti megnézem. Kár, hogy a trailer lelövi hogyan lesz vége?

  6. Nem értesz te hozzá!
    Ez nagyon jó kis film, ha tudod a helyén kezelni!
    Én biztos szét fogom rajta röhögni magam!
    részemről várós!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.