Ezzel árulják az Odd Thomast

Koontz feldolgozás, a főszereplő valami furcsa lényeket lát, amik a szörnyű dolgok megtörténte előtt tűnnek fel. Mindezt Stephen Sommers (Múmia, G.I. Joe) rendezésében Anton Yelchin, Addison Timlin, Willem Dafoe, Patton Oswalt, Gugu Mbatha-Raw, Nico Tortorella és Curtis “50 Cent” Jackson főszereplésével.

A CGI még nem tűnik teljesen véglegesnek.

human
írta
2013. 05. 02. 18:00
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Ezzel árulják az Odd Thomast” bejegyzéshez

 1. Ezt nem igazán így képzeltem el, a srácot jóképűnek pl. Ezek a lényeg pedig, ha jól emlékszem csak megelőzik a haláleseteket, de nem jelentenek veszélyt senkire nézve közvetlenül. Itt nekem nagyon úgy jön le, hogy ők gyilkolnak…

 2. Már nagyon várom ezt a filmet, a bodachok viselkedését nagyjából így képzeltem el a könyvben is. A trailer eléggé rájuk koncentrál, közben meg jeleneteket ismétel, bármit ki lehet hámozni belőle. Majd meglátjuk a filmben.

  Oddot én sem így képzeltem el anno, de már legalább egy éve tudjuk, hogy Yelchin a főszereplő, szóval volt elég idő hozzászokni, az új könyvet is már vele képzeltem el olvasás közben. :)

  Remélem, Elvis nem csak kartonfiguraként lesz jelen.

 3. Szerintem a Cgi végleges,elvégre már bemutatták Amerikában egy fesztiválon. Nekem tetszik,talán egyszer ide is eljön.

 4. nekem bejön a tréler (nem olvastam a könyvet)
  lehet hogy azért ilyen kétértelmű hogy akkor ártalmasak-e ezek a szörnyek, hogy maradjon meglepetés annak, aki a trailert megnézve beül a filmre, ez végülis értékelendő.

 5. Nem ilyesmi volt előttem mikor a könyv(ek)et olvastam, de azért mindenképp nézős lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.