Ki legyen a TF4 gonosza? És csomó más, mittomén, Fury, Black Panther, ilyesmi

Hát Kelsey Grammer legyen a gonosz a Transformers 4-ben! Máris jobb választás, mint a Grace klinikás a harmadik részben. Persze ő csak a rosszak emberi oldalát fogja képviselni, gyakni a robotok fognak.

Ki legyen Black Panther? Úgy tűnik a 42 sztárja, Chadwick Boseman forja alakítani. Na meg ezzel úgy tűnik, hogy tényleg lesz Black Panther-film is.

Alakul a Fury. Ez David Ayer filmje lesz, főbb szerepekben Brad Pitt, Shia LaBeouf, és most csatlakozott Logan Lerman is. A WWII végén követünk majd egy Sherman tankot és legénységét.

Daniel Radcliffe nem lazít, a Tokyo Vice főszerepét is bezsákolta. Ebben egy Tokyoba szakadt amerikai bűnügyi riporter lesz, aki a yakuzával kerül összetűzésbe.

Ez a sweded Iron Man 3 trailer fájni fog:

Justin Kurzel készíti a Macbeth legújabb feldolgozását, főszereplőknek se semmi színészeket szerzett: Natalie Portman és Michael Fassbender.

Gondolom akad itt pár Paul Thomas Anderson rajongó. Most ők örülhetnek, mert végül a Warner pénzeli az Inherent Vice adaptálását, főszerepben Joaquin Phoenix. Ez egy noir hatású detektív történet amúgy, és a stúdiót elnézve lehet, hogy a Masternél könnyebben emészthető végeredményt kapunk.

Neill Blomkamp lazít az Elsyium után, és Sharlto Copley haverjával a Chappie című sci-fi komédián dolgoznak majd együtt legközelebb. Nincs sok infó a filmről eddig.

Az előszereplős Hamupipőke film nem halt el a Disneynél, Cate Blanchett fogja alakítani a mostohát, most csatlakozott mellé Lily James (Downton Abbey).

Egy másik Lily, a Collins pedig bezsákolta közben a végül mégis elkészülő Pride and Prejudice and Zombies főszerepét.

Ez LOL hír: ugye Whedon szóba hozta, hogy az Avengers 2-ben feltűnhet majd a Scarlet Witch és Quicksilver. Erre jöttetek ti is, hogy de hát ők X-Men közeliek. Nos tényleg, külön deal van rájuk! Az Avengers 2-ben használható karakterek, de a mutáns és a Magneto dolog nem említhető ott, miközben az X-men filmekben is használhatóak, de az a stúdió pedig az Avengers dolgot nem hozhatja szóba.

7 hozzászólás a “Ki legyen a TF4 gonosza? És csomó más, mittomén, Fury, Black Panther, ilyesmi” bejegyzéshez

  1. Svédelt Iron Man 3 mindent visz! Van benne néhány hatalmas ötlet! Szerintem nagyon korrekt.

  2. TF4 be nem kell gonosz ember. A jó oldalra kell pár statiszta, különben meg sok-sok nagy robot kell akik zúzzák egymást.

  3. A Tokio Vice alapjául szolgáló könyv azonos címmel magyar nyelven is olvasható. Az írója egy oknyomozóriporter aki sokáig Japánban
    dolgozott (amúgy amerikai).

    Jake Adelstein – Tokió Vice

    A blogjába is érdemes beleolvasni:

    http://www.japansubculture.com/

  4. Jaj bírják már egy fedél alá összehozni ezeket a Marvel karaktereket, hogy ne kelljen ilyen kikötésekkel csinálni a filmeket…

  5. A DC nem bírja összehozni a karaktereit egy fedél alá, pedig ott nincs semmilyen jogi gond… :D

  6. Ezekben az élőszereplős egytucat filmekben még mindig van olyan, aki lát fantáziát…?
    ~ Volt egy Bűbáj, aranyos volt, vidám. És elég is volt.
    ~ Volt két Hófehérke: az egyik tökösnek tűnt, hogy aztán fentről hulljon a mélybe nagyobbat puffanva mint Bella a csatornába, a másik meg egy hatalmas giccsparádé… gondolom ez utóbbira fog hajazni ez az új Hamupipőke.
    Bár sosem voltam nagy disney mese rajongó (a mulánt imádom, de ennyi), de szeretem a kis romantikus boldog befejezéses filmeket, de az valami elképesztő, hogy mennyire untat már a trailer gondolata is. Legalább a színészgárda jó lesz, Lily James bár mégcsak egy-két részben jelent meg a downton abbeyben (következő évadtól lesz állandó), de ott is nagyon jó volt. Cate Blanchett meg hát Cate Blanchett.
    ~ A zombis Austen meg itt vágta el magát nálam. Lily Collins…? Mint Elizabeth Bennett…? Na hagyjanak már. Olvastam a könyvet, szerintem jó volt, zombimániás is vagyok már egy ideje, szóval bakker nézni fogom. Darcyra nagyon kíváncsi vagyok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.