15 hozzászólás a “Nymphomaniac: ömlik a szex?” bejegyzéshez

 1. És akkor most art pornóra számítsunk, vagy mire? :) Azért kíváncsi vagyok az a néhány nagyobb név mit vállal be…

 2. kuckuc: Nem tudom, véletlen-e, a mondat végi emotikum, vagy csak nekem piszkos a fantáziám :D

 3. Ez engem érdekel majd, mert nagyon szeretem Trier filmjeit.

  Biztosan használtak test-dublőröket itt is, mint az Antikrisztusnál. Charlotte Gainsbourg a “nagyon látszik a p*ncim” jeleneteket nem vállalta akkor sem, gondolom most sem fogja, ugyanígy lesznek ezzel a többiek is.

  Igazság szerint egyébként nem hinném, hogy egy Trier filmre úgy kellene beülni, hogy na most jól meg nézem a Shia Leabuf (vagy hogy írjuk) farkát, azért ennél jóval többet – költőien mondva: mélyebbet – nyújt majd az öreg Lars… legalábbis eddig így volt mindig.

 4. mély vagy sem, szerintem az Antikrisztus nagyon beteg film volt. Persze biztos van, akinek ez tetszik, de nálam kiverte a biztosítékot. “… a KÁOSZ uralkodik…”

 5. Rendes pornót rendezni nem menő ezért kell művészkedés mögé bújtatni. Pedig akkor válogathatna kevésbé rusnya színésznőkből is. (bocs Gainsbourg rajongók)

 6. Engem emlékeztet valamire. Á megvan a Perfect Circle zenekar logójára. Nagy szellemek ha találkoznak. De kb az első lemezborítójuk ugyanez csak pirosban plusz írásjelekkel a “két zárójel” között.

 7. Puffin: mert egy betegségről filmet csinálni az biztos pornó helyett készül. Ne legyetek már ilyenek.

 8. human :
  Az Antikrisztusban is nyíélván azért volt vért ejakuáló pénisz meg fitymacsattogás, hogy a művészi faktort erősítse :D

 9. Azért az Antikrisztusnak elég komoly felvezetése volt, másfél óráig komótosan tolták az arcunkba a finom utalásokat és szimbólumokat.

  SPOILER!!

  A csiklónyisszantásnak meg vért ejakuáló pénisznek is volt helye a történetben, tekintve, hogy az anya látta a gyermekét az ablakba mászni, csak éppen nem rohant, hogy ráordítson, takarodjon onnan lefele, inkább élvezkedett Döfő alatt, isten őrizz, hogy a csodás aktust bármi megszakítsa. Ezzel néz szembe a nő végig, ezt próbálja feldolgozni, persze, hogy előkerül még a rozsdás olló is. :-)

  SPOILER VÉGE

 10. Én azt a “Q” érzéki akármi filmet láttam hasonló kategóriában utoljára, amire azt mondták hogy hű de mély és lelki és szépség és blabla, közben pedig egy semmitmondó öncélú pornófilm lett.Ráadásul még annak is borzasztó…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.