14 hozzászólás a “The Wolverine a CinemaConon” bejegyzéshez

  1. Az a baszom nagy robot az kemeny :D Ugy latom ha japan, akkor nem maradhatnak ki ezek az anime exosiut szeru cuccok. No mindegy meg mindig nem erzem ezt a filmet, velhetoen azert mert az elozo akkora csalodas volt.

  2. Végre egy jó trailer. Nagyon kellett neki, még ha valószínűleg az akció nagy részét el is lőtték benne. Nekem vissza adta a reményeimet.

  3. Gondolod, hogy 57 másodpercben ellőték az akciók nagy részét? Az elég gyenge lenne egy akciófilmtől. Mivel, hogy Marvel képregény és X-MEN ezért tuti, hogy nem lesz bukta. Az előző rész sem volt az.

  4. ez az előzetes sem hozott lázba. lehet már ráuntam rozsomákra… :)

  5. Annyira unalmasnak tűnik, hogy az már fáj… Aronofsky! Miért nem tudtál Japánba költözni egy kis időre? Miééééért?!

  6. Ezüst szamuráj jó néz ki, kíváncsi voltam, hogy a töplincs színészből, hogy csinálnak comic-hű nagy állatot, úgy látszik armorsuital. Tetszik

  7. Aronofsky csak csinálja meg jól azt a Noé-filmet, és akkor rendben vagyunk :D

  8. Most nem azért, de Rozsinak voltak igen jó epizódjai, remek ellenfelei, erre elküldik japánba. Az előző résszel nem lett volna gond, ha a CGI normális, a magyar címe nem Farkas, és Gambit több szerepet kap. Szerintem az egyik legfaszább X-Men karakter, sőt, az egyik legfaszább Marvel karakter, és drámáznak itt előélettel meg szamurájharcosokkal, ahelyett hogy összeengednék mondjuk Genesis-szel… Álmodik a nyomor :D

  9. Gyanús, hogy tényleg csak közép kategória lesz ( ld Iron Man 3 trailer illúziók)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.