White House Down most rendesen

Rájöttek mivel adják el Emmerich fehér házas filmjét: kiemelik a humort. Az elnök elejti a rakétavetőt, lő és nem lő, Tatum humorizál, rengeteg minden felrobban. Egyre könnyedebb szórakozásnak tűnik, nem veszi magát olyan komolyan, mint az Olympos has Fallen.

Zahoonál is.

14 hozzászólás a “White House Down most rendesen” bejegyzéshez

 1. Bevallom, hogy én NAGYON NAGYON VÁROM. Az viszont szomorú, hogy ellövik a bullshit “lányam a túsz” kártyát…

 2. Én már a Vasember után nem merek következtetni arra, hogy pontosan milyen hangulatú lesz a teljes film. :)

 3. Emmerich, Tatum, és az első trailer azt hittem, garantálják, hogy ezt ne nézzem meg, de basszus, így már mindjárt más, hogy buddy movie lesz!

 4. Egyértelműen várós, nekem az Emmerich filmek, eddig mindig fogyaszthatóak voltak, még a közepes, “egyszernézős” fajta (pl. 2012, 10.000BC) is elég szórakoztató volt. Ráadásul ez nem néz ki olyan pofátlan die hard nyúlásnak mint az Olympus has fallen.

 5. nyílméregbéka: Nem néz ki Die Hard nyúlásnak? :D Egyhelyszínes terrorista támadás, fehér trikó, McClane felesége a terroristák markában = a főszereplő lánya terroristák markában, magában beszélő Channing Tatum.

  Várós, de félek, hogy nem lesz belőle jó film. Örülök, hogy komolytalanra vették a figurát, csak aztán nehogy a ló túloldalára essenek.

 6. Ez az egyhelyszínes dolog nem olyan biztos, a kocsiban lévő jelenetből és a zuhanó repülőből ítélve, de hát igen…

 7. Szerintem ilyennek kellett volna lennie a Die Hard 5nek a 4edik rész után. Szóval nekem nagyon várós!

 8. Háááááát, trailer alapján ugye nem ítélhet az ember, de az biztos, hogy Emmerich tudja, hogyan fogja meg az embereket. Sokszor elég egy apró hangulat, hogy jó legyen valami.

  Nálam ilyen volt a – szerintem méltatlanul alulértékelt – The Marine (az nem Emmerich), és ennél is ezt érzem, agyatlan akciófilm szag van a levegőben és ez jó :D

 9. Human! Te vagy nem láttad az Olympos has Fallen-t, vagy valami komoly gond van. Én moziban néztem. 15 perc után kényelmetlenül feszengve azon járt az eszem, hogy ezt most jól megszívtam, mert igen szar és túl sok emberen kéne átmásznom, hogy kijussak, úgyhogy inkább végigülöm. Aztán kb. a közepére már ráéreztem a filmre. Na onnantól viszont élvezetes volt. A finom iróniától a végén már az egészen nyílt paródiáig volt egy íve a filmnek. Csak megjegyzem, hogy az utolsó negyed órában már az egész terem dőlt a röhögéstől – addigra még a legsutábbnak is leesett, hogy mi akar lenni. Ritka szórakoztató igazi újranézős mozi (mert akkor már az elejét is élvezi az ember).

 10. Ha Tatum helyett Willis alakítana “egy” McClane nevű karaktert, Foxx helyett pedig Samuel L. Jackson játszaná az elnököt, az szerintem méltó lezárása lenne a Die Hard szériának.

 11. Nekem bejön ez az előzetes, csak ne lépjék meg azt, hogy kimentik az elnököt, de ő vissza megy Tatummal rendet tenni.

 12. LeNNox: Akkor leírom mire gondolok, hogy pofátlan lenyúlás! Ennyire talán nem lesz gáz a White House Down… :))

  Olympus Has Fallen/Die Hard szinopszis:

  Új munka, véletlen a helyszínre keveredés. pipa!
  Rádión kommunikálás a kinti erőkkel miközben “házbejárás” az ellen ritkítása egyenként. pipa!
  Túszok egy helyre terelése, majd egy hülyetúsz (alkudozni/okoskodni akar) kivégzése. pipa!
  Lábsérülés az ellennel folytatott harc közben. pipa!
  Jófiú és főgonosz egymás fenyegetése rádión, szópárbaj, ha nem adod fel magad bla-bla… pipa!
  Találkozás egy ellennel aki áldozatnak mutatja magát, cigit kér, közben le akarja lőni a jófiút. pipa!
  Rosszfiúk/túszok kamu menekülése a tetőről, közben a főgonosz alternatív menekülése, közben helikopter felrobbanása. pipa!
  A jófiú figyelmezteti a kintiket, hogy ne támadjanak, de nem hisznek neki (helikopter robbanás again). pipa!
  Jófiú robbanás elől menekülve kötélen le a tetőről, és beesés egy ablakon. pipa!
  Közben elterelő menekülés alant, erre jófiú rájön, majd leszámolás. pipa! – hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos találnák még jó pár ilyet, ha nagyon akarnék emlékezni a filmre…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.