JJ és Pegg nosztalgiázik a Star Warsról

Hogy milyen is volt amikor gyerekként látták, meg ilyesmi. És Abrams beszél kicsit arról, hogy mennyivel nehezebb lesz Star Wars rajongóként csinálnia folytatást, mint Star Trek nem rajongóként a rá bízott reboottal amit művelt.

human
írta
2013. 05. 04. 03:45
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “JJ és Pegg nosztalgiázik a Star Warsról” bejegyzéshez

  1. Mekkora spoiler már???
    A VII. címe Further adventures of Jar Jar Binks? Hellya… :)

  2. Félek…. :( még 2 év álmatlanságban kell szenvednünk hogy megtudjuk méltó folytatás lesz e…vagy pedig megerőszakolása a gyermekkorunknak. :D

  3. “Further adventures of Jar Jar Binks” :D Pegg köztudottan egy tréfarépa, JJ meg lesz akkora szadista, hogy Jar Jar az új részek alatt balesetszerűen egy carbon tömbbe lesz fagyasztva. :) És csak a BluRay extra menüben lehet kiengedni. :D

  4. Remelem szoltak mar JJ-nek hogy az eddigi filmjeiben elegge onismetlo volt a latvany, legfokepp gondolok a direct feny effektjeire. Star Wars-hoz teljesen kikene lepnie magabol, amit eddig meg nem kiserlt meg soha, ezert izgatottan varom, viszont egyelore csak a lelkesedese tolt el remennyel.

  5. Én nagyon kíváncsi vagyok a következő SW filmekre, de ezt az állandó bugyuta felhajtást (minden nap egy eddig még soha nem látott fotó, video, nyilatkozat, jajmileszagyerekkorunkkal, stb.) már annyira unom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.