Közvéleménykutatás a trailerekről

Amerikában votl egy, és a megkérdezettek 49%-a szerint a trailerek túl sokat fednek fel a film jobb jeleneteiből. A vicces, hogy a többségük hiába gondolja így, simán elmegy azért a filmre, csak 19%-ot tart vissza a dolog.

48% választ trailerek alapján néznivalót magának! 46% hallgat a barátaira. 77% egy része pedig hazudik, mert azt állítja, hogy a történet a lényeg neki. Ha ez igaz lenne, akkor nem butulnának a blockbusterek, vagy csak sokat tartok az emberekről.

Itt lehet további adatokat böngészni (.pdf).

human
írta
2013. 05. 04. 03:36
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Közvéleménykutatás a trailerekről” bejegyzéshez

  1. “77% egy része pedig hazudik, mert azt állítja, hogy a történet a lényeg neki.”

    Gondolom az se mindegy, hogy hol végzik a kutatást, mert biztos ott is vannak olyan régiók, ahol sok az ostoba ember, azokról meg simán el tudom képzelni, hogy élvezik az ostoba filmeket. :D

  2. Na de mikor még itt is gondolják néhányan, hogy az avengers sztorija “zseniális”, akkor mit várjunk az amerikaiaktól?

  3. Ez az Avengers beszólás mennyire igaz!
    Azon meg már nagyon sokat gondolkodtam, hogy tényleg butulnak-e a közönségfilmek. Újranéztem például a Halálos Fegyvert, és azt kell mondjam, az is szar volt. Ami megmentette ezeket a filmeket, azok a jól megírt karakterek és a színészek voltak. A sztori már 20-30 évvel ezelőtt is semmirekellő volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.