Podcast: Nyilvános vetítés 041: Pénz és ambíció

Kicsit hosszabb adás, mint szoktuk, és az Iron Mannál nagy a spoilerek aránya. A jövő hétre a Szigorúan Bizalmas nézzük újra.

Premierek: Jurassic Park 3D, The Call – A hívás, Big Wedding – Nagy nap, Lore
Trailerek: Pacific Rim, RED 2
Apróságok: Die Hard 6., Steven Spielberg’s: Obama, A Summer of Sequels and Prequels
Megtekintve: Iron Man 3
iMDb250: Cinema Paradiso

A tovább mögött helyben is hallgatható.

Letöltés, iTunes feliratkozás.

12 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 041: Pénz és ambíció” bejegyzéshez

 1. Néhány adás óta nagyon húzza a szalagot az intonál meg az outronál! Engem ez zavar :)

 2. Nekem a 7. nem is annyira tetszett, pont az említett dolgok miatt nem tudott semmi újat mutatni:( Elég csalódott voltam amiatt is, h már az elején éreztem h mi következik, és a végére nagyon egyszerű lett a csavar is. Szerintem nem a legjobb krimifilm ahogy sokan mondják és nem is a legjobb Fincher film.

 3. qpak: nekem meg pl. bármikor újranézhető, pedig a csavart ugye tudom :)

 4. Hát igen erről beszélek:). De lehet, nemsokára újra nézem hátha más hozzáállás változtat a tetszésindexen.

 5. Sikerült jó sok spoilert elmondani a Vasamber 3-ról. Az hogy elmondjátok jó-e vagy rossz rendben van. De itt konkrétan elmeséltétek a történetet. SPOILER : Az hogy kiszedik a reaktort, lemerül a páncél, vannak benne lángoló kezü és öngyógyitó fickók stb. nekem nem derült ki a trailerből. Mint ahogy az sem, hogy a végén könnyen kinyirják a páncélokat. Bánom, hogy meghallgattam ezt a podcastot.

 6. zsocso: ha én nem láttam volna a filmet meg sem hallgattam volna, mindig utána hallgatom meg ha már láttam a filmet.
  ps.: a shownotes megint hiányzik..

 7. Lejti: Ebben teljesen igazad van. De nagy vonalakban lehetne arról beszélni, hogy milyen a megvalósitás, milyenek a szinészek stb. Ahhoz nem kell elmondani komplett a történetet. Ha pedig igen, akkor lehetne szólni, hogy most spoilerek jönnek. Na mindegy.

 8. zsocso: “az Iron Mannál nagy a spoilerek aránya”, de igazad van, legközelebb az adásba is teszünk jelzést, bár mostanában már minden premierről így akarnak beszélgetni Béláék

 9. Most hallgattam csak meg, nekem teszik, ez az új irány. DE!
  Kicsit rövid az emlékezetetek szerintem!:) Alaposan leoltottátok Robert De Nirót, mintha már évek óta leszálló ágban lenne, már nem tudna úgy játszani, pedig fél éve sincs, hogy letett az asztalra egy Oscar-jelölést érő alakítást a Silver Linings Playbookban.
  Bélától meg szerintem egy orbitális nagy baromság volt összemosni Bruce Willis színész kvalitását Schwazival, Stallonével, vagy a többi oldschool akciósztárral. Csak a Die Harde-ot emlegettétek ellenpéldaként, pedig ezt hallgatva nem egy remek alakítás jutott eszembe tőle: Pulp Fiction, Nobody’s Fool, Twelve Monkeys, Utolsó cserkész, Ötödik elem, Looper, Sin City, 16 Blocks, Hatodik érzék…és szerintem a RED-ben is hozott a régi fényéből. Ha nem is egy Anthony Hopkins vagy P.S Hoffman féle zseni, de Bruce remek színész szerintem, bár abban egyetértek, hogy mostanában mintha kissé unottan játszana, nem ad bele mindent.

 10. Belehallgattam újra, és igaz, a Looper és a Pulp Fiction is említve volt, de azért a lényeg nem változik:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.