11 hozzászólás a “[REC] 4 Apocalypse teaser videó és poszter” bejegyzéshez

 1. Még jó hogy egy részt se láttam belőle…
  Öreg vagyok én már ehhez :D
  És nem hiányzik az infarktus se….

 2. Asszem a harmadik részt nem is láttam, pedig követem ezt a sorozatot, de a második (amiben a gimisek rohangáltak ha jól tudom) elég sokat vesztett a komolyságából az elsőhöz képest. Na mindegy, még jól jön ha nem lesz mit néznem.

 3. Az első rész nálam óriási kedvenc. A második amiatt volt érdekes, mert valami mást láthattunk a járvány kiváltójaként. A harmadik katasztrófálisan rossz volt. Szóval nem tudom, miként álljak hozzá ehhez a filmhez :D

 4. Harmadikat nem láttam, de ki is hagyom, mert nem érdemes bepótolni. Majd egyszer megnézem a negyediket, mert moziba kízárt nézős legyen. Az első kettő se tudott beparáztatni anno.

 5. Az első zseniális volt, nekem a második is bejött az érdekes és SZOKATLAN (!!!) magyarázattal, a harmadik meg akkora csalódás volt, hogy egyszerűen nem is értettem, hogy ezt hogy, meg minek merték megcsinálni. Remélem a ‘zárás’ az első kettőre hajaz majd…

 6. Első brutálisan jó, nagyon nagy kedvencem. Második jó, nagyon tetszett a megoldás, hogy mit is láttunk valóban egészen addig. A harmadik kimaradhatott volna az életemből. Ezt pedig nagyon várom. Valamiért a poszter engem jó érzéssel tölt el. Remélem hozza majd az első színvonalát!

 7. A 3. csak egy hosszú felvezetés erejéig found footage stílusú,talán ezért kedvelik kevesebben.Nekem tetszett,mert a vége ütős lett.
  Ezt is várom nagyon!
  Az európai horrorok mérföldekkel jobbak ebben a találtkamerás formában is.

 8. Én imádtam az első 2 részt , a 3. túl könnyedre sikeredett, ezért valahogy nem volt az igazi…
  …remélhetőleg a 4. megint ütős lesz,és talán tényleg lezárják a sorozatot…

 9. A legkomolyabban mondom, a 3. rész életem egyik legrosszabb filmje volt.

 10. Az elsőben mikor a végén az az undormány a sötétben kereste őket a kalapáccsal.. Most is felállt a hátamon a szőr, mikor a trailert néztem..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.