Hot Tub Time Machine 2 jöhet?

Úgy tűnik! Az első rész szerintem egy veszett jó vígjáték volt, eszméletlen szereplőgárdával, kivéve a közöttük helyet kereső John Cusacket. Erre pont őt cserélik le a folytatásban. Avagy Craig Robinson, Rob Corddry és Clark Duke visszatér, viszont Cusack helyett Adam Scott lesz a főszereplő. Nem Barátok Közt csere, mást alakít. Ránézésre the90sweretheshit (wink) lehet a téma.

4 hozzászólás a “Hot Tub Time Machine 2 jöhet?” bejegyzéshez

  1. Az első film egy iszonyatosan kihagyott ziccer szerintem, nekem nagyon nagy csalódás volt anno, pedig vártam. Sótlan, sok helyen gyenge forgatókönyv, kevés igazi harsány 80-as évekbeli hangulattal és szabados poénnal. Nem tudta visszaadni számomra a nyolcvanas évek nagy vígjátékait, igazából csak háttérnek használta a helyszínt és időt. Nézhető volt, de sokkal több volt benne szerintem. Nekem túl sok volt a dráma és a romantika és kevés az igazi poén – kicsit over the top, folyamatosan pörgős filmet vártam. Meglátjuk ez milyen lesz, mondjuk engem a 90-es évek annyira nem érdekel.

  2. Az év meglepetése volt, nagyon kellemes, egyes helyenek sírvaröhőgős vígjáték.
    Jövet a folytatás!

  3. Az első emlékeim szerint egy borzalmasan szar vígjáték volt, egyedül a “portás” jelenetein szakadtam, de úgy az egész meg nagyon felejthető lett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.