Battle of the Year nem tudom hányadszor

Gondolom már mindenki elfelejtette, hogy Josh “Lost” Holloway táncosokat fog felkészíteni az év csatájára. Vagy mi. Tipikus összetűzések, mire összekovácsolódik a fiatalokból álló csapat, hogy… Mittomén, talán.. izé.. nyerjenek? Táncfilmek rajongóinak.

6 hozzászólás a “Battle of the Year nem tudom hányadszor” bejegyzéshez

  1. Biztos hogy nem fogom megnézni, de azért nem néz ki szarul. Viszont a legvége produkciót nagyon ellőtték, erős spoiler.

  2. Nekem várós. Imádom az ilyen filmeket. Chris Brown lol. Úgy látszik vele akarják eladni a filmet :)

  3. Én Holloway-t valami tökös akciófilm főszereplőjeként tudnám elképzelni, nem ilyen tinglitangli, ugribugri, izmosfiús, bugyinedvesítő badarságban.

  4. D-Trix me Viktor Kim a Quest Crew-ból tényleg nagyon jó táncosok, Chris Brown meg annyira túljátssza magát… Holloway pedig a világ egyik legjobb sorozatából ide kerül, de neki is megkell élnie ha nem kap mást. De nekem ez üt be nagyon, tehát egy TÁNCOS film, és hát hm., biztos véletlen de a forgatókönyv szerint KOREA a világbajnok és rájuk kell figyelni, és AMERIKÁNAK tőlük kell visszaszerezni a világbajnoki címet…. Most ez komoly ??? Tudom hogy a Korea-iak jó popperek, de inkább csapat freestyle-ban és nem koreográfiás break versenyben… Nem hiszem el hogy egy iylen filmbe is egy iylen üzenetet bele kell tuszkolni, hihetetlen.

  5. Sikeresen megszerezte a valaha látott legkliséhatásvadászabb trailer címét nálam. Josht minek kellett belerángatni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.