Lesz The Maze Runner film is

Ez is valami Young Adult novella feldolgozása, mint mondjuk a Hunger Games, ezúttal a fiatalok egy labirintus közepén ébrednek és ki kell jutniuk. Ezt nem csak különös lények nehezítik, de még maga a helyszín is átvariálódik minden éjjel. Az biztos, hogy tetszetős a netre dobott concept art, aki olvasta a könyvet az mondjuk már pár szót róla a kommentekben.

maze-runner-conceptart

13 hozzászólás a “Lesz The Maze Runner film is” bejegyzéshez

 1. Mintha a Kocka feldolgozása lenne labirintussal, csak lehet, hogy nem lesz annyira durva.

 2. Herótom van már az ilyen tini filmekből, szarabbnál szarabb feldolgozásokat pakolnak elénk állandóan, DE… ez most valamiért érdekel. Persze aztán úgyis csak magamat hibáztathatom, hogy megint beültem egy ilyen kicsit-sem-zsákbamacska filmre, de valamiért az alapötlet megfogott.

 3. Engem valamiért nem fogott meg a könyv, pedig pont a rövid történetismertető miatt vettem meg és van is benne lehetőség. A folytatásokról nem tudok nyilatkozni, mert azokhoz nem volt szerencsém.

 4. @LAckas: Kicsit írnál róla bővebben? (Spoilerek engem nem zavarnak, de azért jelezd őket)

 5. Ha bekajálták a Battle Royale tini verzióját, akkor a Kocka családbarát kivitelezését is imádni fogják :D

 6. Bachstein

  SPOILER lehet talán:

  Konkrétan a befejezés nem tetszett benne, amit jobban ki tudnék emelni, mert így félbe van hagyva meg összecsapva, csak hogy ránk erőltessen egy kiszámítható csattanót. Gondolom a folytatásokban majd megmagyarázzák, hogy miért is van minden, de befejezés néven ez nem állja meg a helyét.

  SPOILER vége

  De amúgy az eleje még érdekes is, csak utána lejtmenetbe kapcsol szép lassan. Sokáig szenvedtem vele, mire elolvastam, ehhez képest a Hunger Games pikk-pakk megvolt.

 7. én angolul olvastam az első könyvet és a másodiknak a felét, szerintem az első nagyon király, magával ragadó atmoszféra, zseniális outsider narrátor, egyszerű nyelvezete miatt pofonegyszerűen érthető. a sztori végig fenntartja a feszültséget, 99%-ban jó, de a legvégén alig hoz magyarázatot a dolgokra, ezért kicsit olyan mint a Lost sorozat végtelenbe húzott, aztán el nem magyarázott részei voltak anno. a második könyv már nagyon másfelé viszi el ami full nem passzol az eredeti első részhez, ettől függetlenül az elsőt simán tudom ajánlani olvasni is, a film meg búkmárkolva jól felülre.

 8. “egyszerű nyelvezete miatt pofonegyszerűen érthető” ez mindent elmond erről a műfajról.

  Fogandjunk lesz szerelmi szál is a főszereplő Barbie és a mellékszereplő Ken között. :)

 9. Hű!
  Engem megfogott. Bár nem vagyok a tinikönyvek és tinifilmek rajongója, de remélem, hogy tetszeni fog.
  Az éhezők viadalától is óckodtam, de bejött! Remélem, hogy ez nem okoz csalódást.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.