Agents of S.H.I.E.L.D. előzetes

Még mindig TV sorozat, az ABC-re érkezik, de teljesen Marvel. És mindenki kedvenc Coulson ügynöke szerepel benne!

human
írta
2013. 05. 13. 03:35
megjelenés

hozzászolás


42 hozzászólás a “Agents of S.H.I.E.L.D. előzetes” bejegyzéshez

 1. Jónak néz ki, belekukkantok, de ha Whedon benne van, akkor annyira rossz nem lehet majd :D

 2. ezzel ez baj lesz csak, hogy nyilván a nagy hősök nem szerepelnek majd benne, emiatt lesz egy csomó új ismeretlen karakter. egy kicsit olyan íze lesz, mint a Heroes-nak, meg az X-men-nek, egy csomó szuperképességű ember járkál körülöttünk, csak nem tudunk róla. Ezzel a Marvel errodálja majd a mozis karaktereket. szerintem.

 3. Hát a Vasember 3 után elment a kedvem a Marveltől…

  Talán a cég átnevezhetné magát katasztrófának vagy valami

  na jó, azért negatívumot félretéve, ez a bemutató okés, és kapni fog egy esélyt

 4. nem tudom, hogy kitudódott-e már a megoldás, de én nem is akarom megtudni a sorozat előtt, majd kiderül
  Whedonnak mindig jó magyarázatai vannak, szóval nem aggódok

 5. SPOILER

  Azt olvastam, hogy csak megjátszotta, hogy nem él(nem vett talán levegőt, amikor ott voltak), hogy ezzel is ösztönözzék az Avengereket.

 6. “Clark Gregg as Agent Phil Coulson: An agent of S.H.I.E.L.D. who oversees many of the division’s field operations. The character will headline the series. At the 2013 South by Southwest festival, Joss Whedon confirmed that Coulson is alive in the series, despite his apparent death at the hands of Loki in The Avengers. When describing his character’s return from the dead, Gregg said, “When Joss described to me the mystery… and the complexity and the unanswered questions about Phil Coulson standing there trying to deal with this, I found it so fascinating and so true to the world of the comics and mythology in general as I understand them that I was immediately in.”

 7. Csak egyszer láttam az Avengerst, de rémlik, hogy Fury a Coulson ügynök haláláról szóló híreszteléseket kissé eltúlozta :)
  Tessék újranézni, ha nem ugrik be!

  A sorozat meg kiváncsivá tett, de vagy nagyon sok pénzt kell belepumpálni, és telerakni durva akciókkal, vagy a moziból a tévé elé kecmergő tömegeknek csalódás lesz.

 8. Így jónak néz ki csak 1-2 szuper “embernél” több ne legyen mert akkor tényleg a jól kialakított mozi univerzum rovásár megy .

 9. egy kicsit meredek ez a magyarázat, de egye fene, Joss Whedon-nek megbocsájtom :D

 10. Coulson él-dolog magyarázata: SPOILER lehet!!!!!

  LMD (Life Model Decoy): A képregényekben egy csomószor használják ezt a technológiát, aminek az a lényege, hogy egy teljesen élethű android van jelen adott helyszínen a karakter helyett. Több szereplőnek is így sikerült elkerülnie a halált, Fury egyenesen megszállottja ezeknek a kütyüknek, sosem tudhatod, hogy vele, vagy egy ilyennel beszélsz-e éppen.

 11. David R. Blake: Olcsó húzásnak véltem a képregényekben is, remélem itt nem ez lesz a magyarázat!
  Nagyon várom a sorozatot amúgy, és nem is lenne gáz, ha az tényleg Luke Cage lenne :)

 12. “Utálom, mikor hülyének néznek.”

  szvsz nem nézett senki, a DeadMan által is említett Hill és Fury kártyás beszélgetős jelenet nem véletlenül volt a filmben

 13. Nemrég néztem újra az Avengers-t és nekem eléggé kétértelmű volt ez a jelenetsor (gyakorlatilag Coulson “halála” után egyből rohannak oda a háttérből az orvosok).

 14. Mondjuk úgy lenne értelme, ha a Bosszúállók film előtt játszódna, mivel a moziban Coulson ügynök karakterét nagyon sokan szerették! De, hogy visszatérne a halálból?!?!?
  S azt pedig nem értem, hogy miért lenne baj, ha több új hős tűnne fel a sorozatban! Vagy bocsánat, azért nem jó karakterek, mert nem készül róluk egész estés mozifilm?!? Ha sokan így vélekednek az gáz!!

 15. Viszont egy valamivel lehet csak a baj, s azt fent valaki taglalta! Sok pénzt kell beleőlni, hogy mind képi látványban, mind cselekményszálban is minőségi legyen, s felérjen a mozis filmhez!!

 16. Ezt adni fogják Magyarországon? VAgy megint arról leszünk híresek, hogy a sok – inkább nem használok jelzőket -letölti. Nem értem, hogy miért kell rombolni az ország mozis hírét, nem lehet megvárni, hogy bemutatták otthon, vagy később megvenni dvd. Nagyon rossz a hírünk idenkint ilyen szempontól. Sajnos sorozatok terén is, mondjuk ebben nagy felelőssége van a feliratos illegális oldalaknak Magyarországon. A legnagyobb gond viszont az, hogy a mozis-sorozatos oldalak megtűrik a letöltőket…

 17. érdekes, még az is lehet, hogy jó lesz.

  kameraman – hát ezzel elkéstél kicsit, na nem sokat, csak úgy kb. 7-8 évet.

 18. ez egy sorozat, valszeg nem 1 hetet kell rá várni, szóval le fogja tölteni a sok jelzős.

 19. Remélem jó lesz. Igaz, hogy kicsit fura, hogy Coulsont visszahozzák a halálból, de egyszerűen kell bele, mert nagyon jó karakter.

  Egyébként, ha adnák Magyarországon én akkor is letölteném, mint sokan mások…béke.

 20. Ja tv-ben nem nézünk semmit mert sok buzi reklám van közte meg szétvágják, kivágják és nem adnják eredeti hanggal.

 21. kameraman lehet, hogy rossz a hírünk, de csak azért mert velünk lehet különösebb indok nélkül szarakodni. Most bepörögtek, hogy a vasember 3 tölünk lett kamerás, ami egy fos és gondolom a világ összes többi országa nincs kibékülve a magyar nyelvel. + Ennek ellenére tejelt egy jó nagyot. DE az meg nem baj, hogy Kínából meg R6 jött ki?!

 22. legalább hatszáz tanulmányt írtak már arról hogy a letöltős jelzősködők nem befolyásolják negatívan a médiacégek bevételét, de baszni rája.

 23. A sorozatról annyit, hogy nagyon várós, szeressük a Marvelt, bár a Vasember 3. kritikán aluli lett, de erről majd egy másik topicban… :)

 24. “Nagyon rossz a hírünk idenkint ilyen szempontól”

  az amerikai fiatalok meg pisztollyal járnak oskolába. elég rossz a hírük ilyen szempontból.
  amúgy elképzelem, ahogy betty néni és clara néni beszélgetnek, hogy:
  -képzeld bettykém, ezek a magyarok már megint letöltötték a breaking bad legújabb részét.
  -még ilyet clarám, most mondd meg…ezekkel mindig a baj van…ccc. hát ezek miért nem nézik a szíbíeszt? vagy az enbíszít??? tilos? szegényeknek biztos nem engedi a párt ott a jurtában, vagy hol, tudod, ahol ezek a lovas népek laknak. ezérttartittezazország, mert nincs egyéniségük, mindegyiknek csak a lipicai meg a nóniusz, sehol egy arab telivér.

  amúgy várós-nézős, remélem pár cameo erejéig láthatók lesznek a nagy sztárok, mellettük meg jöhetnek a többi szuperhősök, akiknek még nincs saját filmjük. és persze a szuperbűnözők, akik nélkül szart se ér az egész!

 25. kameraman: hol nézzem meg mégis eredeti nyelven, nem több hetes/éves csúszással a sorozatot? ja és úgy, hogy ne kelljen ott ragadnom minden héten kedd este nyóckor a tévé előtt, hanem akkor nézzem, amikor időm van rá. És ne kelljen 1,5 óráig néznem a 40 perces epizódot, stb. De még ez az utóbbi a kisebbik gond. Egyébként kint pl Foxnak ott van a Hulu, könnyű úgy beszélni amcsiknak, hogy bármikor visszanézhetik pl. a Simpsons epizódjait, míg itthon imádkoznom kéne, hogy olyat adjanak a tévében (ha ott nézném), amit nem láttam, stb.

 26. Gondolom az oldal hirdetői is örülnek annak, hogy mennyire dívik itt a nyílt beismerése a büncselekménynek és Human te sem torkolod le őket… Személy szerint lenézem ezeket a tolvajokat. Eddig nem személyeskedtem, de ezekkel lehet, hiszen bűncselekményt követnek el. Cáfolj meg Human, ha nem így lenne.

 27. Kíváncsi leszek kiket hoznak be. Ha mást nem ellenfél oldalon muszáj lesz valami szupereket adagolni, hogy nem egy FBI nyomoz jellegű sorozat legyen belőle.
  Ha a kapucnis fekete tényleg Luke Cage, akkor az érdekes koncepció a Marveltől, hogy ő itt nyomja a TV-ben, míg a hasonló kaliberű Iron Fist, aki ráadsául a társa is időnként meg mozit akarnak csinálni. (nemrég volt a hír róla)

  kameraman
  “Nagyon rossz a hírünk idenkint ilyen szempontól. Sajnos sorozatok terén is, mondjuk ebben nagy felelőssége van a feliratos illegális oldalaknak Magyarországon. A legnagyobb gond viszont az, hogy a mozis-sorozatos oldalak megtűrik a letöltőket…”

  Menjél már a hülyeségekkel. TV sorozat letöltés baromira más tészta, mint a mozis kamerás felvétel letöltöm és nem megyek el megnézni dolog.
  Nem kell úgy csinálni, mintha csak a magyarok töltenének le. Szerinted az amcsi releaserek a mi kedvünkért dolgoznak?
  A kinti csatornák itthon/más országokban nem foghatók, egy csomó kinti sorozat meg nem kerül adásba itthon/más országokban, a fizetős megoldások meg sokszor/legtöbbször geobannoltak. Van erre egy vicces képregény
  http://theoatmeal.com/comics/game_of_thrones

  Az utolsó idézett mondatod meg külön vicc. Mit kéne tenni az oldalaknak? Hogy kerüljék el, hogy azok is olvassák őket, akik bevallottan, vagy nem bevallottan letöltős forrásból nézik az adott műsort?

 28. ez is olyan régi háború mint a konzol vs. pc….és ki nem szarja le, úgy sem tudsz ellen semmit tenni, nem?

 29. kameraman: válaszolj akkor arra, itthonról hogyan nézzen valaki sorozatokat eredeti nyelven? Vagy ha a sorozat közepén kapcsolódik be, hogyan pótolja az előzményeket, ha az még nem jelent meg dvd-n?
  Ne adj isten, nem is tervezik itthon adni azt?

 30. kameraman: mit torkoljak le? Magyarországon a letöltés legális, a megosztás nem. Te is látod, hogy nem reklámozom a warezt, és a CAM verziókat nézőkről nem gondolok sokat, de amikor a mozikba hoznak olyat ami 720p már elérhető, olyankor nem hat meg semmi sirám. Ezen csak a tényleges globális piac fog változtatni, de azt meg nagyon nem akarja senki akinek a pénze a piacban van, pedig a Hulu és a netflixre szívesen költenék havonta, és utána egy sorozatot nem töltenék le valszeg.

  Plusz tényleg, pont tegnap is kijött egy tanulmány, amiben a legtöbbet warezolók költik is a legtöbbet lett a végeredmény.

 31. ez nagyon jo sorozat lesz, Buffy es Angel is jo volt tole na meg a Babahaz:) Off- Kameraman-t tiltsatok mar le , vagy heti egy poszthoz irhat csak..please:D

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.