20 hozzászólás a “A Rozsomák örök” bejegyzéshez

 1. Hát ha a Days of future past történetet követik, akkor ez a jelenet a jövőben kell, hogy játszódjon. Ugye elvileg az X professzor és ő csak az Origins végén találkoztak először. A 70-es években még nem ismerhették egymást.

 2. Kuszálódnak a szálak, de reméljük most majd ibogozzák… Max valami alternatív jövő lehet. Vagy az is lehet, hogy a telepata kitörtölte az emlékét a találkozásukról, így azért találkoznak másodjára is elsőre az Origins végén. Tudja a rosseb mi lesz itt! :/

 3. Már eleve az is fura, hogy McCoy/Bestia (ha ő az?), emberi alakban van. Lehet azzal, hogy valaki visszajön a jövőből megváltoztatja a múltat is és Wolverine előbb csatlakozik?!
  Lehet Singer azt változatta az eredeti comichoz képest, hogy Rozsi elméjét repítik vissza?! Hisz Árnymacska kizárva.

 4. Mindent kavarnak mar. En azt is el tudom kepzelni, hogy Rozsomak csak setalgatni fog a jeleneteknel, karakterek mellett, mindig a legjobb es legrosszabb drasztikus, dramai, katartikus pillanatokban szivarral a szajaban es whiskeyvel a kezevel es szorni fogja a “go fuck yourself”-eket.

 5. Én úgy tudnám elképzelni a kontinuitás problémákat a régi X filmek és a First Class között, hogy az előbbiek a First Class alternatív jövője. És akkor ki lehet bogozni, meg lehet magyarázni. Nem?

 6. Bryan Singer nekem olyan rendező, aki nem csinál remekművet, de nem is rosszat,összes filmjeire azt mondtam, hogy jól van…elmegy. Csak ez nekem már tőle kicsit unalmas és szerintem ez a rész is ilyen lesz. Moziba tutkó nem várós.

 7. Én várom nem tudom mi lesz benne de a First class szerintem undorítóan a legrosszabb X film ami valaha készült és tele van logikai hibával .

 8. A First Class konkrétan a legjobb X-men film. Sőt, mint egyedüli film szintén a legjobb. Csak azoknak van tele logikai hibával akik még a milliomodik post után sem vágták le, hogy semmi köze a korábbi X-men filmekhez, hanem egy teljesen új vonal volt.
  Hogy itt Singer már mit kavar, kifejezetten érdekel.

 9. A First Class majdnem olyan jó lett, mint az X-men 1-2 és a Last Stand a legrosszabb még mindig. Annál még az Origins is jobb lett.

 10. En sem ertem, hogy mi a francot latnak a studiok Singeren. Szerintem is csak egy közepes, szombat delutani rendezö.
  OK, hogy szereti a kepregenyeket, bar ez nem latszik a munkajan, de akkor sem kellene neki adni a folytatast.
  Az elsö X film azert volt jo, mert X men volt, es volt 1-2 jo szinesz benne, nem a rendezö miatt.

 11. Azt ne mond hogy az ott a Beast-et alakító gyerek mellette!
  Újjab fail. Elösször csak az X3ban találkoztak.

 12. Szerintem Singer egy kiváló rendező, és az ő x-men filmjei voltak, az igaziak. A first class meg tényleg gyenge lett, sőt a film első órája már majdnem hannibál ébredése szintű volt. Gyenge szövegek, gyenge karakterek, a főgenya figurája meg kb annyiból állt, hogy gonoszan nevetett és néha érzelemmentesen kicsinált pár embert.(a gránátos jelenet meg mai napig a legxarabb rész az x-men-filmek történelmében). Leszámítva a film végső csatajelenetét, az egész mozi egy borzalom.

 13. A First Class volt gyenge? :D Akkor mi az X-Men 2? Szerintem az a leggagyibb rész. A cselekmény egy nulla, karakterek gagyik, az effektek meg a 90 es években is kevésnek tűntek volna. Singer meg közepes rendező. Vaughn kezében jó helye volt az X-Mennek. Bár érdekes lesz összehozni a First Class szereoplőit a régiekkel. Csak nehogy megint összekeverjenek mindent, figyelmetlenül hagyva a korábbi filmeket.

 14. Az x-men 2 volt a gyenge?:) Mai napig a legjobb képregény film. Vaugh filmjei volt inkább egy tv-sorozat pilótja, minőségben legalábbis.
  Persze ízlések és…

 15. Akosnak adok igazat, nekem nagyon gagyinak tüntek a Singeres filmek, inkább olyan délutáni matinésok. Hiába a jó színészek.
  Gyenge szöveg meg karakterekre elég megnézni az gonoszokat az első részben. (Magnetot leszámítva, mert Gandalf Rulez!)
  Az újban legalább volt valami dráma és nem-amerikás-lebutitott cselekmény. (nagy robbanások, szájbarágó magyarázatok)

 16. Kb. a First Class hozta az eredeti képregények hangulatát, legalább végre nem egy Rozsira épült az egész film. Engem legalább is baromira frusztrál, hogy az első négy filmben mindenki egy kis b#zi Rozsomák mellett és csak ő kemény. A f#szt. Az összes X-men kemény, ahogy a First Class-ban látszik is. TV sorozat szint, piha!

 17. Én nem tudom ki mit nézett, de a First Class a csúcs egyértelműen. És mondanám, hogy a Last Stand a legrosszabb, de az Origins túl nagy pofáraesés volt – így az.

  Én meg épp most mondom magamnak “miért van ennyi forgatási kép, ha nyáron már jönnie kéne?”. És itt jöttem rá, hogy még 1 év a filmig :(

 18. zsocso: miért ne? Rozsomák agyát elég sokszor mosták át ahhoz, hogy ne emlékezzen rá… maga Xavier is képes volt ezt megtenni. Sőt, már találkoztak a First Classban is – igaz, rövid beszélgetés volt :D

  Egyébként egyetértek azzal, hogy a First Class volt a legjobb X-Men film eddig.

 19. X-men 2: legjobb rész
  X-men: jó
  FC: jó
  Last Stand: gyenge közepes
  Wolverine: borzalom

 20. Ide már csak egy Joker meme kellene.
  Everybody loses their minds.
  Kinek a pap, kinek a papné, lényeg, hogy a Wolverine gagyi volt!
  És go f*ck yourself!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.