Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.-előzetes

Itt a teljes, humoros és látványos előzetese a SHIELD sorozatnak. A pilotot Whedon rendezte. Már ebből a trailerből is látszik a pénztelenség, az első rész után pedig nyilván még az idő is kevesebb, így ne várjatok mozifilm minőséget azért. A többi infóért nyilván a sorozatjunkiet érdemes követni.

human
írta
2013. 05. 15. 13:03
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.-előzetes” bejegyzéshez

  1. Meh…
    Nekem eddig a következő évados sorozatok közül csak az Almost Human jött be. Azt fogom csak nézni.

  2. Egészen bevettem ezt a pénztelenség cuccot, így megnézve az előzetest viszont haha, jó vicc volt! :D

  3. mezoani: pedig jó pár sorozatos minőségű akciójelenet van már ebben is, elég csak a motoros üldözést megnézni vagy a felrobbanó emeletet.

  4. Lehet, hogy egy ilyen sorozatrész lealáz majd egy egész Wolverine 2 filmet… :D
    Philnek örülök. A gárda így ránézésre tipikus sorozatos. Olyan, mintha a Dr. Csont vagy valami Dr. House sorozatból pottyantak volna ki. Az akciók szépek, remélem felbukkan benne majd 1-2 nagyobb név is. Annak örülnék a legjobban, ha a Scrubs szisztéma játszana. Pár kisebb név a főszereplők között, viszont 1-1 epizódban nagy nevek is beugranak (Matthew Perry, Colin Farrell, …) Nem lenne rossz, ha néha mint főgonosz felbukkanna, mondjuk egy Jeff Bridges vagy egy Jake Gyllenhaal. Persze idővel, ha dübörög a dolog.

  5. “A gárda így ránézésre tipikus sorozatos. Olyan, mintha a Dr. Csont vagy valami Dr. House sorozatból pottyantak volna ki.”

    Nálam pont itt vérzik ki az egész. Imádom a Marvel univerzumot, de hogy válogatott hülyegyerekek játsszák a nagy ügynökösdit…

  6. A fekete a Young Avengerses Patriot vagy kicsoda lenne?
    Sorozat, dehát nézünk vagy 3 sorozatot folyamatosan, szal +1 mindig jöhet ha megüt egy 7-8as szintet. Az Arrow is jól sikerült, akkor talán ez is.

  7. human: Én semmi kivetnivalót nem találtam az előzetesben, a moziban sokkal több pénzből készülő filmekben látni elég béna trükköket sokszor…persze a lényeg gondolom majd úgyis a teljes epizódok nézésekor jön át, meghát ízlések és pofonok ugye :)

  8. mezoani: Késöbbi részeknek valószínüleg nem lesz ekkora költségvetése, ez csak a nézők megfogásához van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.