Itt van a sokadik Pacific Rim-előzetes

Csak lelkesedni tudok ezért a filmért még mindig. Eszméletlen harcok lesznek itt. Go big or never go to mcdonalds. Vagy valami más. Olyan szépek a harcok, remélem nem fog bukni.

human
írta
2013. 05. 16. 20:57
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Itt van a sokadik Pacific Rim-előzetes” bejegyzéshez

 1. á, nem, ááá… AZ ÉV FILMJE!!!

  nem is írok jelzőket, nem is kellenek. AZONNAL látni akarom.

 2. Egyszerűen becsülendő, hogy ilyen filmek készülhetnek! Nagyon drukkolok neki, hogy sikeres legyen!
  Igazi moziélmény lesz, nem gondolkodni akarok rajta, csak ÉLVEZNI A LÁTVÁNYORGIÁT!!!!

 3. DvDvDv, na hülyülj, hát látod, hogy ÚFNAK. a víz alól jönnek ki! bár a trailer alapján a földön is boldogulnak, sőt, némelyik repül! csemege lesz ez.

 4. Ilyen az, amikor megveszik az embert kilóra. :D Már az első trailert is megnéztem vagy 50-szer. Eszméletlen csaták… Nagyon várom!!!!! :) Bazi nagy robotok és szörnyek, ide vele!!!!! :)

 5. Hát komolyan, ha ez megbukik, akkor le kell rombolni az összes filmstúdiót és kézikamerás drámákat kell forgatni :D
  Amúgy ezek után remélem már tényleg csak hónapok kérdése (rosszabb esetben évek) és bejelentik, hogy gőzerővel folyik a Warhammer 40K forgatókönyv írása és a szereplők válogatása…..addig úgysem nyugszok na :D

 6. Ez valami gyönyörű !!! Én is remélem,hogy nem lesz bukó Del Toro filmje !!!És aki meg azt mondja,hogy fuu szar Transforems kopi meg cgi fos az üljön be a Toldiba azt nézzen amit akar…

 7. Hát nem tudom… Én sajnos nem tudok valamiért lelkesedni ezért a filmért. Nekem valahogy hiányzik belőle egy plusz, ami összefogná. Nem érzem Transformers-copynak (bár kétségtelenül azt a hullámot lovagolja meg), Del Toro nem akar copyzni senkit, és nem is szorul rá… Remélem megcáfol majd a moziélmény…

 8. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JÖJJÖN MÁR!
  Ez a zene! Iszonyat illik a képekhez, a tech-hangulathoz és még epic is! Remélem a film alatt is lesznek ilyen elektronikus muzsikák nem csak zenekar!

 9. Ja, egy dolog van amitől tartok: az állandó éjszakai akciók és a sötétség…

 10. Nem értem miért kell két pilóta egyszerre, az még hagyján lenne, ha az egyik másodpilóta volna, ha véletlen szívrohamot, vagy agyvérzést kapa pilóta a Man-Machine interface-től. De egyszerre kettő, nem értem. Meg a sok éjszakai jelenet lesz bajos. Egyébként nagyon várós.

 11. Poontosan Master Chief, az egyetlen kérdés számtalan mecha anime megnézése után: miért két pilóta? ezzel csábítanak moziba.

 12. Malachi, pontosítok akkor. Sztatoszféra alatti, és nem fölötti lény. A Godzillát is ezért szerettem anno, mert nem valami becsapódás következtében megszületett és átváltozott galaxis-mutáns. Valamennyire nagyobb valóságalapja lenne a dolognak, ám nem tudom melyiktől kéne jobban félnie az emberi fajnak, ami fölötte van, vagy ami alatta… (Nem teológiailag)

 13. Master Chief: Két pilóta valszeg azért kell, mert majd lesz közöttük “karakterdinamika” és a kezdetben-rosszul-működő-vitatkozó-de-később-jól-összeszokó párosból jól ki lehet nyírni az egyiket, hogy legyen dráma.

  Nekem eddig ez ugyan olyan buta tengerészgyalogos propagandafilmnek tűnik, mint a battleship vagy a többi battle*. Mindenki úgy néz ki mint Ken, az egész személyiségük átvillan a másikba 0.5 sec alatt, az az összes amit a 2 agysejtjük tárol, stb…

  Reméljük Del Toro kihozza ebből amit lehet. Ha most lennék 10 éves, akkor várnám mint a fene, az biztos.

 14. Lehet akármilyen gagyi a sztori, a párbeszédek vagy a szereplők de ez a film büntetni fog, eszméletlen eyecandy.

  Lenny: szerintem az éjszakai akciók a leglátványosabbak, remélem minél több lesz.

 15. DvDvDv, jó, akkor viccet félretéve, az első két mondat, amit itt hallasz – “Mindig azt hittük, a földönkívüliek a világűrből érkeznek majd. De az óceán fenekéről jöttek.” a sztoriról már korábban kiderült, hogy nyílik valamiféle “dimenziókapu” a Csendes-óceán alján, onnan bújnak elő ezek a dögök.

 16. De ilyen már volt csak akkor karton papírból volt a díszlet és japánul nyomták a “rizsát” , és nem PAcific Rim hanem Godzilla vs. Robo Godzilla volt a címe . De Del Toro-nak szurkolok , a Faun labirintusa meg a Hellboy nekem bejött hátha ez is ( de valahogy nem tetszik nincs benne kis plussz) .

 17. FUUUUUDEEJÓÓÓÓÓÓ, tipikusan az a film amire barátnőm reflexből rányomja a “na ezt a haverjaiddal nézed” plecsnit :D Nem értékeli az igazi királyságot, a nagy robotokat meg mindennnnn (ja és a távirányítós autót sem szereti) furák ezek a nők.

 18. Del Toro válaszol a két pilóta témára:
  “The pilots wear suits that are neurally linking them,” says del Toro. “They have a spinal clamp that links their spines. They have relay gel in their helmets that transmit their impulses to one another. They move in synchronicity. One is handling the neural network of the left side of the Jaeger, and the other is handling the neural network of the right side of the Jaeger. They are connected between them.”

 19. Lük: kösz a Del Toro választ. Amúgy én is azt akartam írni, hogy szerintem a két pilóta lényegében a két oldalért felel, és a korábbi promóban is volt, hogy valami trutymót töltenek fel a sisakjukba, amivel a szöveg alapján összekapcsolódnak. De mindez csak techno-blabla, mert a lényeg, hogy HÚÚÚÚÚÚÚ, DE VÁROM!!!

  Amúgy egy Warhammer 40K film már nagyon ránk férne szintén. És hogy rátegyek, most már van technológia, szóval nekem Neuromancer-sorozat is jöhetne végre. Tudom, nem azonos a stílus, de könyörgöm cyber-punkot a népnek!

 20. Oké, a két pilóta a két külön oldalért felel, de MIÉRT? Miért nem tudja egy pilóta irányítani mindkét oldalt?:) Ugyanúgy két kéz / két láb van a robotokon (ha 4 kezű / 4 lábú robotok lennének, akkor még oké)

 21. raven: majd meglátjuk a filmben, hogy miért? lehet ott valami bővebb magyarázatot találnak ki? hihetetlen ez a kiakadás ezen az apróságon.

 22. A filmet baromira várom, örülök neki, hogy lesz.

  Ha már sokan írják, hogy miért ilyen az irányítás…Továbbmegyek. Én nem abba tudnék belekötni, hogy hányan irányítanak egy gigarobotot….azért egy ekkora gépet soha nem adnának egy ember kezébe…..hanem:

  Ha már megvan rá a mód, hogy ekkorát csináljunk (véletlenül pont akkorákat mint amekkorák a szörnyek. :) ) akkor miért nem csinálunk még nagyobbakat?:)

  Csak azért fogalmazódott meg bennem mert ti elkezdtetek belekötni. :)

 23. Eddig nem voltam meggyőzve, és féltem, hogy csak beetetés, és nem azt kapjuk amire mindenki vár…. De bazzeg egy tankhajót húz maga után és szétveri vele a szörnyet!!!!! GO IMAX!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.