Last Vegas-előzetes

A történet? 4 öreg jóbarát az egyikőjük bachelor partyját Las Vegasban rendezi meg, és hát gyönyörű nők na meg Michael Douglas, Morgan Freeman, Kevin Kline és Robert De Niro fogja csapatni a bulit.

human
írta
2013. 05. 16. 22:51
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Last Vegas-előzetes” bejegyzéshez

  1. Jó lesz, ha normális történetet kap, mert sajnos ezek a színészek már hajlamosak csak pózolni a vásznon. Félreértés ne essék, mindegyikük legenda! Mit legenda – ISTENEK!

    Egyszerűen csak az ilyesfajta vígjátékok gyakran csapnak át szentimentalista önsajnálatba, vagy nem tudnak egy ponton túljutva “robbannni”,hanem megrekednek. Legutóbb a Stand Up Guys-nál éreztem ugyanezt, jó film volt, de egyszerűen megragadt és nem tudott továbblépni bizonyos kliséken, altáji poénokon és Pachino túljátszott karakterén. Nem tudott igazán kibontakozni az erő, amely a három színészben ott van, nyilván a silány forgatókönyv miatt (szerintem)

  2. kameraman úgy érzem hajlamos a félig üres-megközelítéssel szemlélni a dolgokat, de én azt mondom, négy ilyen pacák egy vásznon nekem már önmagában is megéri a mozijegy árát :) A trailer meg bejött :)

  3. Ezek az emberek, ha finganak, ha böfögnek, ha telefonkönyvet olvasnak fel, jó lesz.

  4. Én viszont egyetértek, kameramannal. Nekem már a trailer is kicsit izzadtság szagú volt, és szerintem is valós jelenség hogy az amúgy marha nagy karriert befutó színészek pályájuk végén elkezdenek rutinból játszani. Pl De Niro-nak volt sok ilyen filmje az utóbbi időben, de a Pacino-s példa is nagyon jó volt. Marha erőltetett volt az a film.

    Swarzi sose volt az a hagyományos értelemben vett színész tehetség, de volt egy-két szerep amit marha jól hozott.
    Ezzel szemben az utolsó filmje (last stand) közben csak néztem hogy milyen esetlenül alakít.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.