V/H/S 2-előzetes

18+ besorolású, elvileg az első rész hibáit kijavították a folytatásra, is sokkal erőteljesebb az összhang ebben a horrorban.

human
írta
2013. 05. 16. 03:34
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “V/H/S 2-előzetes” bejegyzéshez

  1. Na ezen jót röhögtem így reggel.Mint egy elcseszett,aberrált videoklip.
    Pillanatig sem tudtam komolyan venni,nagyon erőltetettnek hatottak egyes jelenetek,meg ez a kézikamerás kapkodós marhaság..

  2. Az első is beteg volt, gondolom ez sem lesz kevésbé szelídebb. Az “érdekes”szó nem teljesen fedi amit gondoltam róla, fiatalabb koromban jobban acceptáltam ezt a fajta filmstílust, ma már valahogy nem köt le annyira a torture-porn. (Persze ettől még megnézem :D )

  3. Nekem az első rész is tetszett, ezt a trailert pedig széles vigyorral az arcomon néztem végig. :D

  4. Az első rész meglepetés film volt a számomra. A semmiből jött, de az “I like you” részt a mai napig emlegetjük. Plusz hosszú idő után az első olyan horror volt, ami a nappali felvételeknél tudott feszültséget kelteni. Volt számtalan hibája, sok helyen botladozott – de meglepően kellemes film élményt nyújtott. Ez a trailer így első blikkre kétes benyomást keltett, ennyi infó elég is volt belőle. Majd egy unalmas éjszakán megnézzük, még a nyáron.

  5. na nekem az első részben pont az i like you rész hatott szörnyen film+-osnak…nem nézem meg a trailert, de bízom benne, hogy ez színvonalasabb lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.