Ilyen az Europa Report

Az emberiség a Jupiter egyik holdjára az Európára küld egy csapat űrhajóst, hogy keressenek életet a feltételezett óceánjaiban. Találnak is valamit. Mindezt teljesen dokumentumfilm stílusban bemutatva, elég csak megnézni ezt a trailert, olyan tudományos hangulatú. Elvileg az ott talált ki tudja min kívül betartják a fizika és az űrutazás szabályait, szóval tényleg realista lesz a cucc.

Applenél tuti megy és HD is.

28 hozzászólás a “Ilyen az Europa Report” bejegyzéshez

 1. Kurvajó lett volna az előzetes, ha nem meséli el az egész filmet, és nem juttatja eszembe a Prometheust meg az Apollo 18-at…

 2. Nem rossz ez a vonal amin halad, csak sajnos a CGI… (A néhány kósza zöld lens flare-t ne is említsük). Amúgy jöhet a trailertől függetlenül is, ebben a műfajban a realitást nagyon tudom díjazni. Meglátjuk milyen lesz, nálam elől van a várakozási listán.

 3. Ez tényleg a scifi éve lesz. Baromi ígéretes és nem is filmet szarrá spoilerezős trailer.

 4. Ez nagyon tetszik!Hideg futkos a háton… Tuti megnézem vagy 3x elsőre.

 5. Jól néz ki. Ha viszonylag sikerül megőrizni ezt a dokumentumfilmes jelleget és nem megy át közepétől a “rohanunk az űrszörny elől” stílusba akkor j kis film lesz.

 6. tetszik, én is remélem, hogy realista marad, és nem csap át horrorba, meg szörnyesbe majd.

 7. Hát ez tök jó volt… amíg be nem jött az idegenes dolog. Talált kamerás Aliens film lesz így ránézésre.

 8. “betartják a fizika és az űrutazás szabályait”

  Jónak tűnik. Remélem, nem lesz benne real time rádiózás Houstonnal, ami SPOILER…
  nekem eléggé hazavágta az Obliviont.

 9. nagyon jónak tűnik, és nagyon remélem, nem baszarintják agyon valami idétlen csápos szörnnyel. Ha végig realista maradna, az nagyon jó lenne, a valóság ugyanis sokkal félelmetesebb lehet, mint valami hülye Prometheus sztori.

 10. Valaki lenyúlta a szövegem..:)…tényleg woaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))))))

 11. Ahogy én vettem észre semmi extra nincs benne! A látvány sem olyan, hogy most “úristen” S apollos hangulat, vagy a Mars mentőakció! Megint találnak valamit, s már csak a túlélésért küzdenek! Nem túl nagy szám a sztori!

 12. Nem vagyok meggyőzve egyelőre. Sci-fi őrültként, nekem ez a real style dolog nem igazán jön be, szeretem ha tudomány mellett a fantasztikum nagyobb súllyal szerepel.

  karit says: “Jónak tűnik. Remélem, nem lesz benne real time rádiózás Houstonnal, ami SPOILER…
  nekem eléggé hazavágta az Obliviont.”

  ????

 13. nyílméregbéka
  “????”

  Oblivion SPOILER!!!
  A Titán távolsága a Földtől ~1,5 milliárd km, amit a rádióhullámok ~ 83 perc alatt tesznek meg: egy kérdésre válaszolni több mint 2,5 óra lenne. Ehhez képest Jack az Odysseyből úgy csevegett Houstonnal, mintha a szomszéd szobában lennének. Ez zavart, na. Tudom, a dramaturgia megkívánta, de akkor is. :)

 14. Karit: Hát ha ez neked “hazavágta” az Obliviont, akkor szerintem nem a filmben vagy a hiba…:) Egyébként, ha jól emlékszem nem a Titánnál voltak, mert megváltoztatták a küldetést mikor felfedezték a Tet közeledését, és az a filmben nem szerepelt, hogy akkor éppen milyen messze voltak a Földtől.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.