Call of Duty: Ghosts előzetes

Hát a Call of Duty új részének megint fasza trailert dobtak össze, még akkor is, ha a grafika nem Next Gen egyelőre, pedig az új Xboxra érkezik majd.

13 hozzászólás a “Call of Duty: Ghosts előzetes” bejegyzéshez

 1. grafkója még a BF fitymája alatt sincs, de azért én kíváncsi leszek rá, hátha a Sziriána és a Traffic írója tényleg jó sztorit rittyentett alá és a játékmeneten is frissítettek.

 2. de hát emberek, van benne kutya, minket elkerülő, szétszéledő halraj!! mi más kell?!
  Xbox-ot tervezek venni, de ez a trailer jól összefoglalta a nagy next-gen leleplezést, nagy füst, kis láng – már ami az eddigi felhozatalt illeti. majd az E3-on…

 3. Huh, ez de mocskos hangulatos volt! Remélem jön majd PC-re is rendesen a játék. Modern Warfare-eket szerettem, bár csak az elsőnek volt igazán értékelhető hossza és története.

 4. Az biztató, hogy a Traffic írója is benne van, de a CoD
  campaing-ekkel nem igazán az a baj, hogy szar a sztorijuk (inkább baromi sablonosak), hanem hogy őrületesen buta a játékmenet. Lineáris csőpályák és minden ronggyá van scriptelve.

 5. Szerintem már unalmas ez a CoD-széria. Már nem tudnak mit kitalálni… Ghosts…

 6. Én szeretem a MW szériát, a single mindig izgi, hiába erős sztori vagy nem, én mindíg élveztem, grafika ide vagy oda, igazi kis filmszerű volt az egész, lelke is volt, remélem ennek is lesz.

 7. A víz alatti helikopteres jelenet nem volt rossz, de a többi annyira nem ragadott meg. De régen is volt, amikor még playstation 1-en nyomtam a második világháborús CoD-t..

 8. csak az én emlékezetem szórakozik velem, vagy Ghost tényleg meghalt az előző részben?

 9. BlackLee: Ghost meghalt a Modern Warfare 2-ben. De ennek a címnek semmi köze sincs hozzá. Ismét feltalálták a spanyol viaszt… Kutya. Tényleg ez a nagy újjítás? A grafika meg, hát… :D :D Szebb mint az előzőek, de az szerintem nem nagy teljesítmény. Főleg, hogy a PS 4-hez olyan címeket mutogattak, mint a Killzone Shadowfall, vagy a Watch Dogs.

 10. Nekem sosem a grafika vagy a story volt a bajom, azok elfogathatóak voltak. A fő problémám mindig az volt, hogy bő 4 vagy max 5 óra alatt végig lehet nyomni, és szerintem innen ered a sokak által kritizált gyenge történet is. Egyszerűen rövid a játék.

  A zenéje eléggé hasonlít a Halo-Reach Deliver Hope-ra

 11. Ezekkel a jövőben játszódós részekkel direkt nem játszottam, mivel ez már nem az igazi, ezekhez már nincs hangulatom, tényleg olyan, hogy nem tudnak mit kitalálni, meg ez így már átmegy Crysis-ba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.