The Wolverine most rendesen

A második rész kapott egy új trailert, amivel talán kijavítják a legutóbbi előzetes hibáit. Hú kivel kezdenek. Amúgy nem tudok annyira bízni benne, ez a 2 perc sem olyan meggyőző, de persze kötelező lesz akkor is, hiszen Rozsomák karcol.

22 hozzászólás a “The Wolverine most rendesen” bejegyzéshez

 1. Hát ez már valamennyire meghozta a kedvem. Még mindig nem az igazi, de ez is haladás :D

 2. “A FARKAS BOSSZÚJA – hamarosan a mozikban” már elképzeltem a magyar trailer szinkronját XD

 3. A legutóbbi előzetes hibáit? Nem a legutóbbi zúzós trailer tette helyre talán a filmet a legelső lagymatag után? Vagy hány trailer volt azóta?

 4. fura. majd meglátjuk mi lesz, de addig nem rohanok a moziba, míg nincsenek róla normális kritikák

 5. így jobb egy fokkal. de még mindig nem érzem (főleg ebben az erős mezőnyben) hogy moziba kell menjek érte

 6. Hát nem tudom…. nekem valahogy nem adja. Basszus szinte már nem is érdekel pedig az egyik kedvenc karakterem.(???) Szerintem Wolverine kalandjait teljesen új alapokra kellene helyezni. Talán el kellene szakadni a Bryan Singer féle X-men-től és újra kezdeni az egész story-t egy új színésszel. Természetesen az sem lenne gond ha éppenséggel nem PG-13 lenne ha nem erősen 18 karikás. Aztán küldjék rá Rozsira a fél világot Deadpoolostul és akkor talán talán engem is érdekelni fog.

 7. Nem fáj neki vajon mikor karma kijön,meg hogyhogy nem hal meg azonnal,adamantium csontváza miatt pfhh érdekes,akko tán mégse vesziti el végleg gyogyito képességét. ?!

  Azért várom a filmet nagyon.

 8. Engem ez nem győzött meg sőt, ez a trailer megerősítette, hogy ez bizony lecsúszott az A kategóriából. Bár ne legyen igazam, de ez csak egyszerű bőr lehúzás Asylum módra….csak itt többet adtak a látványra.

 9. büdössajt

  És tényleg… :DD

  Prothean:

  Szerintem is jót tenne neki egy ilyen reboot, de nem hiszem, hogy a köv. 10 évben vagy valaha lesz ebből valami.

 10. hát ahogy már írták, Wolvi+szamurájok+ninják simán várós..Jackmant lecserélni, ne vicceljünk már, hát kb. az utóbbi 15 év legjobb castja volt

 11. Szerintem az eddigi trailerek mind jók voltak. Az első kettő kifejezetten klassz, ez kicsit már sokat mutat, többet nem is fogok nézni, majd moziba szépen elmegyek és ott várjon a többi képkocka.

  Hugh Jackman tökéletes a szerepre, ez a fickó erre született, szerény véleményem szerint. :)

 12. guru: +1 a topkommentnek amúgy. Mellesleg majd jönnek a tipikus magyarázkodással, hogy hát ez nem illeszkedik bele a filmek sorába, meg hogy ez önálló, meg hogy egyedi. Bár az első filmben is lehetett látni, hogy a karakter nem állja meg a helyét önállóan sajnos.

  Amúgy a filmről annyi a véleményem, hogy blablabla, meg blabla és blablabla. Blablabla…

 13. Egy valaki elkezdi irni, hogy nem jött át neki a trailer. Erre a többiek követik. Akárhány Wolverine trailer lenne, ugyanazokat a kommenteket lehetne olvasni. ( pl. Pacific Rim két pilóta, Gravity unalmas lesz ) Mit akartok érezni egy 2 perces trailer alatt? Aki szereti az X-MEN filmeket, menjen el moziba aztán utána vonja le a következtetést ne pedig egy trailer után.

 14. zsocso: Én a saját véleményemet írtam le. Nem követek senkit, megnyugodhatsz!

 15. Puffin: Csak a félreértések véget… Mi az a “Sensual Jane”? Jane Grey akar lenni? :D Mert a gúgli csak pornót dobott ki a SENSUAL JANE keresésre. :D Bocs. :D

  zsozso: Én fordítva teszem. Először ítélek, aztán jöhet a meglepi a moziban. Szerettem az első részt, de csak akkor, és ott. Annyi időre pont elvoltam vele. Elérte célját, szórakoztatott. A másodikat is megnézem, és tömöm a zsebét a gyártóknak, viszont ha mégis tetszeni fog, annak hangot fogok adni, itt megtalálsz. Bár szerintem helyes a megérzésem, hogy nem lesz felemelő látvány.

 16. “hiszen Rozsomák karcol.” Köszönöm. Most el morzsoltam egy könny cseppet, hogy valaki nem farkasnak hívja. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.