The Lone Ranger sokadszor

Még mindig nem érzik úgy, hogy elég nagy a buzz, szóval újabb trailert kapott Johnny Depp és Gore Verbinski közös vadnyugati kalandfilmje. Ugye ők már közösen szállítottak valami Karib tengeri mókát, szóval már csak azért is kéne várni, még akkor is, ha nem ismerjük a sorozatot amit feldolgoznak most filmben.

HD a nagyoknak.

human
írta
2013. 05. 22. 04:22
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “The Lone Ranger sokadszor” bejegyzéshez

  1. Miért nem lehet kalandfilmet csinálni anélkül, hogy lovak futkosnának vonatok tetején? Ilyen jelenetek eltudják venni a kedvem.

  2. Johnny Depp megint ripacskodik, de ez most nem lesz karib ternger kalózai. Jó nagy bukás lesz.

  3. Akárhány trailert dobnak ki, valahogy nem tudnak behúzni a moziba vele. Főleg az idei felhozatal mellet teljesen érdektelen a számomra.

  4. fura ezt kimondani, de Depp uncsi. amióta eltéved a blockbusterek világában, már csak a kötelező rutint hozza :/

    sztm is bukta lesz. érdekes, bármilyen filmes oldalon nézem, mindenhol azt csacsogják az emberek, hogy bukta lesz. mintha előre eldöntené a közönség :P

    mondjuk számomra is tök érdektelen ez a film, pedig szeretem a westernt.

  5. Az új szupermennél azért mindenképpen várósabb. Verbinski ért a tempóhoz, ha ez is hozza karib tenger lendületét akkor jó móka lesz.

  6. Nagyon nem érdekelt ez a téma meg karakter, és az eddigi tarilerek sem húztak be, de! A Star Trek előtt láttam a mozis előzetesét, az olyan vicces volt, hogy komolyan elgondolkodtam, és valószínű meg fogom nézni mégis. – “Ezzel a lóval valami nagyon nem stimmel” ezen most is röhögök ha eszembe jut :DDD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.