Metallica Through the Never-előzetes

Antal Nimród nem tűnt el teljesen, inkább forgatott egy félig koncertfilmet. Azért félig, mert egy Metallica fellépés van összevágva egy rendes történettel, amiben a stáb egyik tagja kap valami elintézni valót, de lerobban a kocsija és így őrült utcai megmozdulásba keveredik.

16 hozzászólás a “Metallica Through the Never-előzetes” bejegyzéshez

 1. Város, már csak azért is mert gondolom a hanganyagnak semmi köze nem lesz az élő felvételekhez, tehát a lábdob a helyén lesz, papaHet meg utólag felénekli az egészet és olyan hangminőséget kapunk amit egy világhírű pop bandától elvárhatunk *irony*. Gondolom nem a klasszikus thrash korszakos nótákra fog építeni a koncert rész. Sajnos.

 2. a Metallica az egyik leggyengébb zenekar a metál történetében, műmetálosoknak ajánlott

 3. Remélem tisztában vagy azzal, hogy mit tettek le az asztalra a nyolcvanas években, és hogy a metál zenekarok felére hatással voltak/vannak azok a lemezek amiket fénykorukban csináltak. Azért ezt nem kéne elfelejteni amellett, hogy valóban évekkel ezelőtt kiégtek.

 4. senna meg már majd’ 20 éve meghalt, mégis fasza dokumentumfilmet csináltak róla.

 5. régen szerettem őket, de sztem a black albumnál elrabolták őket az ufók, és azóta is a félresikerült klónjaik “zenélnek”

  a filmet majd meglátjuk, milyen lesz :)

 6. elsőre ütősnek néz ki.

  Viszont sajnos egyet kell értenem az előttem szólókkal.
  A Metallica kiégett.
  És igen tényleg a Black volt az az album, amikortól valami történt a házuk tájékán és pocsékabbnál pocsékabb albumokat dobtak ki.

  Remélem több nóta fog elhangzani a masterofpuppets korszakukból, és nem promo film lesz az új albumnak.

 7. Minden, tíz évnél idősebb zenekar kiégett – a harmadik lemezük a legjobb, aztán fel kellene oszlaniuk. Mindamellett a Metallicát a metál történelem egyik leggyengébb zenekarának nevezni nagyfokú tudatlanságra vall: tulajdonképpen ők voltak azok, akik definiálták a metál zene fogalmát.

 8. Abszolút nem hallgatok és nem hallgattam soha Metallicát, de a trailer nagyon megadta a kedvem, hogy ezt moziban megnézzem :D Amúgy is moziban ilyen nagyszabású koncertet hallgatni, jó rendezéssel biztos üt rendesen.

 9. Nekem ez nagyon odaver! Már csak azt kell valahogy kitalálnom, hogy fogom űlve kibírni. : D

 10. ÉLien: azt állítani, hogy a Metallica definiálta a metált, végképp nagy tudatlanságra vall

 11. Az teljesen nyilvánvaló, hogy a Metallica már réges-régen kiégett (ahogy sokatok is írta, a Black albumtól kezdve figyelhető meg a leépülés), viszont az is nagy baromság, hogy a leggyengébb zenekar a metál történetében, meg az is, hogy ők definiálták a metált. A metál már a 70-es évek eleje óta létezik, és kb. a Judas Priest-Black Sabbath-tal kezdődött, viszont a Metallica zenéjén ugyanúgy nemzedékek nőttel fel, mint az övéken, így egyértelműen a legnagyobbak között kell őket emlegetni. Legalábbis az első 4 lemezük alapján, más kérdés, hogy utána eladták magukat a pénzért és a rádióba kerülésért.

 12. Volt szerencsém élőben hallani a Metallicát,vérbeli profi zenészekről van itt szó akik annó valami teljesen újjat tettek le az asztalra és így lettek nagyok.Aki szereti a koncertfilmeket az csak örülni tud az ilyen alkotásnak.

 13. Ha a profitért zenélnének, nem adták volna ki a St. Anger-t, amivel hatalmas rizikót vállaltak a hordóhangzással és James hamiskás hangjával. Az az album egy útkeresés volt ki a mélypontról, elég ha megnézitek a Some Kind Of MOnster DVD-t.
  A Load-Reload korszakot én sem hallgatom annyiszor, de vannak rajta zseniális nóták (Until It Sleeps, Memory, Fuel). Jó, nem thrash..és? Az emberek változnak. Lehet, hogy az lett volna hiteltelen, ha annak ellenére nyomnának ma is thrash-t, hogy már rég elkanyarodtak mind emberileg, mind zeneileg ettől a műfajtól.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.