14 hozzászólás a “Mit nézel?” bejegyzéshez

 1. Otthon egyáltalán bemutatják? Vagy megint a kalózkodás játszik, mert a magyar olyan, hogy nem megy külföldre mozizni…Pedig csak egy ugrás jónéhány hely.

  OFF

  Most kint vagyok Cannes-ban, sajnos csak pár napot tudtam itt tölteni, így rengeteg filmről lemaradtam (innen irány az F1 (új formula 1-es filmet nagyon nyomják itt is, aztán végre haza :) ), de ahogy látom lenne lehetősége a magyar küldöttségnek bevásárolni pár jó dolgot, de ahogy nézem a magyar “sátor” eléggé gyér, én partit a közelében még nem láttam. Egyszerűen felesleges ezekre az emberekre bármit is bízni. HA oda is megy hozzájuk az ember, csak lökik a rizsát, amit a szájukba adott a kormány és kész. Kérdeztem az egyik “prominenst”, hogy az elkövetkező két évre mik a rövid távú tervek, fogalma sincs, csak hajtogatja, hogy igen, most lent van a magyar film, de elindult a felemelkedés. Amikor meg a támogatások megvonásáról kérdeztem és hogy ez nem működik szinte semennyire, valamint a forgatókönyvek elbírálásának zavaros és politika általi befolyásolságáról majdnemhogy hazaáruló voltam…

  (Ja és amúgy úgyis jön majd, hiszen itt is sokan várják az új filmjét, de akkorát bukott Ryan Gosling, mint ide Dabas. Ilyet még nem láttam komolyan, fújjogtak, fügyültek az emberek, először azt hittem, hogy csak valamilyen előre megrendezett prank, mert ugye mi a legolcsóbb, utolsó szutyok helyeken ültünk, így nyilván első gondolatunk az volt, hogy a jól fizetőket belevonták valami orbitális youtube prank-be, de nem. A készítők közül sokan szinte menekültek az első sorokból, monjuk Gosling ott sem volt. Igénytelen, magamutogató, lassú, vérbentocsogós lett a film, nulla történettel és Gosling faarcával.)

  Jó hírként viszont annyi, hogy egy otthon meglehetősen kedvelt színész, ha minden jól megy jövő február-márciusban a Bakonyban fog forgatni, ha sikerülnek az egyéb tárgyalások. Kb ennyi, üzleti titok a többi, de a helyszínnel (önkormányzattal) már felvettük a kapcsolatot és összekötöttük a két felet, a többi meg nem az én cégemen múlik, én csak forgatási helyszínekkel házalok :D

 2. nekem bejön a cucc, ha már egyszer összerezzenek a film alatt megérte. (az insidious-ban is egyszer volt ilyen, mikor [SPOILER] a főszereplő mögött megjelent a démon feje hirtelen)

 3. Reménykedem, hátha legalább ez jó lesz, mert az Evil Dead egyáltalán nem nyűgözött le :(

 4. ja amúgy a horrorral kapcsolatban akartam kérdezni..

  az melyik film, mikor ha leejtesz egy villát váratlan látogatód érkezik?? fazon örököl valami házat benne

  láttam pár hónapja a bemutatóját és azt rohadtul várom

 5. A film várós, kevés manapság a rendes horror, bár megint kislány szellemes, amiket nagyon nem szeretek.

 6. Nekem bejött az előzetes. Mostanában nem sok horrort nézek, de ezt várom.

  “Vagy megint a kalózkodás játszik, mert a magyar olyan, hogy nem megy külföldre mozizni…Pedig csak egy ugrás jónéhány hely.”

  Ez milyen sznob duma volt már. :)
  Gratulálok, most már nem csak a kalózkodókat nézed le(ami egyébként még érthető is lenne), hanem a szegényeket is. Tapsot érdemelsz!

  OFF
  Amúgy meg attól hogy kirakod a 25 soros monológod elé hogy OFF, attól az még mindég pofátlanság, ha semmi köze az aktuális poszthoz, vagy épp egy adott hozzászóláshoz.

 7. én már nem is használok offot az off előtt mert ha odarakom akkor is törli, kivéve ha kameraman a nickem:/ előttem is nehezményezték már h mindenki offját törlöd csak az övét nem, és ha már az olvasóid miatt csinálod ezt a blogot szerintem egy pár soros magyarázatot igazán idelökhetnél human, hogy kameraman izomsznob hülyeségeit miért hagyod meg mindig míg mások reakcióit kapásból törlöd.

 8. black: mert hátha mást is érdekel hogy fogadták cannesban az Only Godot, plusz mit csinálnak a kiküldött magyarok, akik ha jól emlékszem 2 filmet még így is eladtak forgalmazásra. A többit azért töröltem, mert ebbe a szegényezésbe menő vita volt, már a filmekhez sem volt semmi köze.

 9. hülye egy magyarázat, de persze az adminnak elfogadjuk :) írja meg akkor az only god-os poszthoz, hogy fogadták a filmet cannesban, nem ide és akkor alapból tudunk mi is off nélkül kommentezni rá és nem kell senkiét kitörölni. ennyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.