23 hozzászólás a “Egy család emelkedik ki (frissítve)” bejegyzéshez

 1. Engem az zavar, hogy a háttérben dúl a war, özönlenek a zombik, Pitték meg mintha délutáni fagyizásból sétálnának hazafele, két kislány meg szomorú mert csak két gombóc fagyit kapott.

 2. szuperek a poszterek

  engem az zavar, hogy mindig mindenki panaszkodik….

  egy zombifilmhez is úgy állnak hozzá, mint egy nagymama

  nem tetszik, mert mert mert…..

  hát milyen lesz így ez a nyár?
  nem tetszik, mert süt a Nap?:))) picsába már :))

 3. kakapitány: a könyvet tetszett olvasni? mert ha olvasta volna tudná miért megy a károgás

 4. én most olvasom a könyvet, direkt azért hogy kiegészítő élményként hasson a film.
  A könyv rohadt jó, olyan dolgok vannak benne amit az összes zombis filmből hiányoltam. Globális.
  Szerintem a könyv mellé pont jó lesz ez a film, én már nagyon várom.

 5. És a taft tart!
  Könyv jó, nem igazán tudom Pitt hogyan jön a képbe, de tuti Ámeríkáááról fog szolni főleg.

 6. Könyvet olvastam szinté és háááááát…. nem az a fajta amit filmben kéne megoldani plánen nem látványfilmben… Azért megnézem, de nem bizakodom túlzottan.

 7. Szerintem felesleges állandóan a könyvet a filmhez hasonlítani. Két teljesen eltérő közegről van szó, amely teljesen más technikákkal operál. Kvázi felesleges egy könyvhű adaptációt várni. De ettől függetlenül még lehet jó a film.

 8. Nem, én nem is hasonlításról beszélek, csupán ezt egy sorozattal jobban meg lehetett volna oldani, sőt, ha a film csak a világot veszi kölcsön, akkor még mindig megoldható ugyanígy. :)

 9. Persze, hogy felesleges a filmeket a könyvekhez hasonlítani. Ennél már csak két feleslegesebb dolog van: könyvet filmre adaptálni, és felhasználni egy könyv címét egy egészen másról szóló filmhez.

 10. Azért a zombi apokalipszis adott szóval azért annyira másról nem fog szólni a film.

  Én olvastam könyvet de úgy érzem a filmet is élvezni fogom, hiszen azért valljuk be zombi apokalipszist ilyen nagy léptékben még nem láttunk.

  Most azt láthatjuk amit a zombis filmek 95%-ban az első 2 percben foglalnak össze 1-2 vágókép meg híradás formájában. :)

 11. Ha már Zombie, mindig is volt egy kérdésem.
  A Walking Deadben miért nem használják a Zombie szót? Ez le van védve jogilag vagy valami?

 12. Trib: miért kéne minden világban ismerni a zombi szót?

  “Most azt láthatjuk amit a zombis filmek 95%-ban az első 2 percben foglalnak össze 1-2 vágókép meg híradás formájában.”

  Én is ebben bízok. :) De sajnos ha egy család körül forog majd a világ, márpedig úgy néz ki, akkor itt sem tarthat az az állapot örökké.

 13. A trailer szerint úgy maximum közepénél le fogja passzolni a családot és elindul a világ körüli turnéra.

  Az elején meg kell a családmenekülés hogy a néző tudjon azonosulni. :)

  Trib: Ha jól rémlik egy filmben sem használják direktbe a Zombi szót. Egyedül a Shaun of the Deadban hasnzálták de rögtön le is lettek hurrogva…

  Talán az lehet az oka hogy a zombifilmek világában ezek a lények ismeretlenek. Ezért lepődik meg mindenki kötelezően, hogy “Jujj ezek halottak” meg a “Harapással fertőz” dogokon.

  Talán egyedül a Highschool of the Dead-ban volt úgy hogy “Basszus ezek hullák pont mint a filmekben!” meg “Úgy tűnik a harapás itt is halálos. Tisztára mint valami béna film…”

  http://zombiebuzi.freeblog.hu/archives/2010/07/28/High_School_of_the_Dead_2010/

 14. semmi köze egy könyvnek meg egy filmnek egymáshoz

  a Legenda vagyok nem egy rossz könyv, de szerintem a filmes verzióval plusz dimenziókat sikerült hozzáadni, és egy élvezhető kis movie volt

  lehet itt is erre mennek, inkább eltérnek az eredetitől, hogy
  vállalhatóbb mozit csináljanak, inkább, mint szóról-szóra kövessék a könyvet, és kapjunk egy unalmas ismétlést

  persze kiderül 1 hónap múlva, vagy olyan faszság lesz, mint a Resident Evil filmek, vagy valami eredeti, ami a könyv nélkül is megállja a helyét

  de kár pár poszter alapján következtetni

 15. Egy csomo filmben mondjak, hogy Zombie, pl Warm Bodies, Zombieland, Shaon, meg most lattam valami B-t, ott is Zombieztak. Plusz gondolom a WWZ-ben is fognak.

  Viszont az vicces (direkt figyeltem), hogy a Walkingban csomo ember mashogy nevezi el a halottakat, de egyik sem meri kimondani, hogy Zombie. Ezert gondoltam, hogy valami jogi cucc van mögötte.

 16. ez van, a twd világában se Romero, se vudu, de ettől még a holtak nem zavartatják magukat :)

 17. Kakapitány: “1 hónap múlva, vagy olyan faszság lesz, mint a Resident Evil filmek, vagy valami eredeti, ami a könyv nélkül is megállja a helyét”

  Hogy lesz e olyan jó azt nem tudni, de afelől azért megnuygodhatunk, hogy olyan faszság mint az új Resi film biztos nem lesz. Azt nagyon nehéz felülmúlni. :)

 18. Az a gáz, hogy a könyv akkora élményt jelent, annyira globális szerkezetű és átgondolt, hogy ezt lehetetlen úgy visszaadni a filmben, hogy az ember azon kezdjen töprengeni melyik otthonlevő eszközből lehetne jó agyaló és automatikusan elkezdi figyelni a kaják szavatosságát, hogy ha beüt a zombiapokalipszis akkor tudja, hogy kábé meddig lehet kirámolni a tescot (nem olyan sokáig).

  Ami engem illet, fújolok Brad Pittre, mert 1. nekem az jött le, hogy a gyógyírt keresi (és kábé 99%, hogy az lesz a film vége, hogy meg is találja) 2. nem egy átlag emberként próbálja menteni a családját, hanem jön értük a helikopter, meg anyámkínja.

  A poszterek is gagyik, legalább itt visszaköszönhetne jópár fejezet a könyvből (az Űrállomásról látszó Föld milyen fasza lenne már).

 19. ~Trib: nekem az jött le, hogy direkt így találta ki anno a készítő a Walking dead képregényben, meg érdekes, hogy a különböző embercsapatok más nevet használnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.