As It Was In The Beginning…

Mi a fene lesz a következő Bond filmmel? Úgy tűnik a producerek mégis várnak Mendesre, így nem lesz jövőre Bond, viszont ő rendezi a következőt. Szóval Craig még öregebb lesz.

Úgy néz ki John C. Reilly szerepelni fog a Guardians of the Galaxyban. Rhomann Deyt fogja alakítani, aki a SHIELD és a Guardians of the Galaxy között tartja a kapcsolatot.

Az Inherent Vice pedig egyre jobbnak néz ki: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Owen Wilson, Martin Short, és Jena Malone mellé Josh Brolin érkezik. A rendező még mindig P.T. Anderson.

Louis Leterrier filmje, a Now You See Me nemsokára érkezik a mozikba, ennek kapcsán nyilatkozik a rendező. Konkrétan vicces, ahogy leoltja a Clash of the Titans 3d konvertjét “gimmick to steal money from the audience”.

15 hozzászólás a “As It Was In The Beginning…” bejegyzéshez

  1. A Louis Leterrier interjú tetszett, bár nem volt túlságosan is szabadszájú? Mármint én imádom az ilyet, csak az ilyen beszólásokért nem dorgálja meg senki? Egyébként ez a “gimmick to steal money from the audience” beszólás szerény véleményem szeirnt minden 3D változatra igaz, legyen az bármelyik film.

  2. Reilly remek színész alapból, elég megnézni amit a Chicago-ban nyújtott. Az más kérdés, hogy többnyire Will Ferrell mellett bohóckodik mostanság.

  3. S. Mendes egy kókler. Tovább folytatódik a Bond frencsájz kiherélése, bravó.

  4. duran6: Mekkora kókler már, csinált egy olyan Bond filmet, amit még a nem rajongók is tudnak élvezni. Tényleg egy rohadék…

  5. A skyfall túl van hájpolva, egy unalmas művészfilm korcs lett. A története külön megér egy misét. Az, h a színészek kitettek magukért értékelendő de a film nem áll össze. És amúgy ki a franc volt kíváncsi Bond múljára?! :/ Film közben majdnem belealudtam a popcornba, úgyhogy inkább örülnék egy más rendezőnek,ha marad a felállás akkor megvárom a kövi rebootot.:(

  6. Skyfall mint művészfilm. :D

    Ha tetszik, ha nem, a Skyfall a Bond-széria (egyik) legsikeresebb darabja, óriási bevétellel, és messze a legnagyobb kritikai sikerrel hosszú idő óta, mindez Sam Mendes-nek köszönhetően. Őrültek lennének, ha nem próbálnák meg neki adni a következő filmet. Az más kérdés, hogy Mendes karrierjének jót tesz-e, ha marad a szériánál, ahelyett, hogy új vizekre evezne. Kár a tehetségét egynél több Bond filmre elpazarolni.

  7. Engem pl. érdekelt Bond múltja. Néha nem értem, miért kell mindig ennyire görcsösen ragaszkodni a régihez, és az új ellen pedig ennyire bigottan elhatárolódni. Nem azt mondom, tisztelni kell a múltat, de közben a jövő felé nézni (pontosan ezt tette Mendes a Skyfall-al). A Bond szériát mindig az tartotta életben, hogy mindig gyökeresen képes volt megváltozni, 50 éven és 23 filmen keresztül. Vagy végig ugyanazt akarjátok nézni??? Akkor meg azért menne a sírás…

  8. anthony711,Vektor: Nekem tényleg ez volt a benyomásom a filmről, pedig nem vagyok keményvonalas rajongó. Nem vittem magammal noteszfüzetet és nem kezdtem el kipipálgatni a feltűnő Bondfilm-összetevőket:P A bajom tényleg csak az vele, hogy nem illett össze benne a nagy realizmus az akciókkal és fordulatokkal. Az eddigi Craig filmek jobban bejöttek, még a quantum csendje is a bugyutaságai ellenére.(vagy éppen amiatt)
    Hogy végképp off legyek, akkor az első két rész = batman begins
    A skyfall pedig az eltúlzottan realista Tdkr-rel egyenlő, ha már Mendes is hozzájuk hasonlította a filmjét…

  9. És akkor odakint olyan pletykák is felreppentek, hogy Nolan… mint Bond rendező. Na az lenne ám a túlértékelt film..

  10. Play: Azért írom azt, hogy nemár, mert én nem szeretem. UEVCS meg is fogalmazta előtted, hogy miért. Mindenkinél vannak ilyenek, hogy nagy színész, de nem szereti… Nálam ő. Bár szerintem nem nagy színész. Vagyis az, de a maga módján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.