EX3: jövő augusztus

Míg Sly a lehetséges feltűnőkről ad infókat (Cage, Snipes, Jovovich, Chan), addig a stúdió be is lőtte jövő augusztusra a bemutató időpontját. A filmet még mindig Patrick Hughes rendezi, reméljük kicsit jobban sikerül neki, mint a legutóbbi.

43 hozzászólás a “EX3: jövő augusztus” bejegyzéshez

  1. A legutóbbit nem Stallone rendezte, hanem Simon West. De szerintem nem volt semmi gond a filmmel. Olyan volt, mint az első rész.

  2. Nem tudom, itt mennyire számíthat a rendező személye. Kizártnak tartom, hogy egy Stallone kaliberű figura, aki megalkotta a karaktereket és maga is jó rendező (ezt nem egyszer bebizonyította) nem szól bele a dolgokba, főleg, hogy őt próbálják rendezni a saját maga alkotta világban és karakterek között. Érdekes a csere is, talán pont erre utal, hogy lecserélte West-et a rendezői székből (talán túl markáns volt Stallone-nak mint rendező), és egy kevésbé ismert figurát bízott meg vele (ezzel persze nem lekicsinyítve Hughes eddigi rövidfilmes karrierjét).

    Mondjuk ennyi erővel akár Stallone is rendezhetné.

  3. valljuk be őszintén, a múltkori rész egy szar volt

    minden kék színű, az ellenfél jellegtelen, a szereplők gagyi dumát nyomtak, mindenki önmaga karikatúráját alakította

    ha ebből egy jó filmet akarnak csinálni, akkor nem ártana valami értelmes forgatókönyvet írni hozzá

  4. a második részt bírom, nagyon lüke vígjáték.

    viszont még mindig úgy vagyok, hogy ezzel a gárdával amolyan Ocean’s eleven szerű akció-heist filmet kellene csinálni. sztm hatalmas lenne.

    egy igazi, rohadt jó sztorival és ezekhez a hősökhöz méltó bunyókkal és robbantásokkal felépített filmet várnék. sztm a nép zabálná.
    sztm simán hozna világszinten 500 millát.

  5. Csak erőlteti Stallone. Beletörődhetne már, hogy elszállt felette az idő. Próbálkozhatna kicsit más filmekkel és más karaktert is játszhatna nem csak Rambo típust. Pl. valami Copland félét csinálhatna.

  6. nekem a második is bejött, jókat nevettem az egysorosokon :)

    máris várom a harmadikat, ismét jó neveket szerzett sly

  7. Jovovich? HA! Azt megneznem, jo valasztas lenne amugy. Engem masodikban inkabb csak Thor kistesoja idegesitett, de amugy tetszett.
    Cage alatt Nick Cage ertendö? Na azt inkabb ne! Persze nagyon ugy akarja nyomni magat, mint nagy izmos akciosztar (mint a többi), de nem az. Ennyi erövel Cruise is benne lehetne, mert neki is volt akciofilmje, de ök nem igazan akciosztarok.

    Amit meg megneznek, hogy az öreg roka fögonosznak a jobb es balkeze a “fiatal” Rock es Diesel lenne.
    Mondjuk Jovovich fögonosznak es Rock meg Diesel a segitönek.
    Na az ütne!

  8. Trib
    Adom az elgondolást! Milla egy olyan ruci meg smink szerkezetben mint amiben a Zoolanderben nyomta :D

  9. Mindenkinek felhívom a figyelmét arra, hogy akinek nem tetszik, az NE nézze. És ne pocskobdiázza a régmúlt giga-sztárjait. Amúgy amikor A Szikla készült senki se fikázta Sean Connery-t, hogy mit keres egy akciófilmben 66 évesen. Ugyanaz a szitu…

  10. Snipes állat! Remélem Cage csak egy pár képsor erejéig fog csak feltűnni. Jovovics jöhet!

    Akit sajnálok, hogy eddig nem volt benne, de lehet, hogy ezután se lesz, az maga a gép: Segal papa! Bár ha lehetne, én Denis “A féreg” Rodmant is beletenném. :D

  11. Nezo nem ugyanaz, mert a Szikla egy bármikor nézhető,szuper akciófilm volt,
    nem a korukkal van a baj, és én nagyon tisztelem ezeket az embereket, de ha egyszer szar filmeket csinálnak nekik

    az expendables 2 egy értékelhetetlen fos volt

    a Last Standet is megnéztem moziba, szerintem egy kis plusz munkával sokkal jobbak lehettek volna ezek

    mondjuk ha egy tehetséges rendezőt adnának nekik

  12. MiamiHeat: ezért mondom, ha nem tetszik ne nézd és szard le a híreket is.

  13. MiamiHeat:
    Nem lehet minden film Gyürükura meg Batman, de ennek az volt a lenyege, hogy a jo öreg 80-as 90-es evek kemeny akciofilmjeinek az összegyurasa.
    Feltetelezem, hogy meg “fiatal” vagy, ezert nem Rambo-n, Commando-n meg Die Hard-on nöttel fel, ezert neked nem adja azt az erzest amit az idösebb generacionak ad.
    (+ a te szemedben biztos Schwarzi, Stallone meg a többi nem azok a tökös legenyek mint a mi szemünkben, mert kölyök koromban csak ezeket lattam ahogy nagy kemenyen kicsinalnak 100 rosszfiut. Szal tökmindegy, hogy mennyire dramai a rendezes, en nagy mosollyal a szamon nezem az old-school akciot)

  14. Trib ne hasonlítsd már a commandot meg a rambot az expendables 2-höz, mert nem ugyanaz a kategória

    ez a feltételezem, hogy fiatal vagy duma meg elég éretlen

  15. valakinek minden sokadik résznél közléskényszere van, és muszáj megjegyeznie, mennyire utálta már az előző részeket is, ez van, át kell ugrani a kommentet a második sor után, aztán kész, felesleges vitázni rajta

    Trib: voltak azért cage-nek jó akciófilmjei is, szikla, con air, ál/arc, és szerintem a drive angry is nagyon jó lett az újak közül, szóval nekem nincs vele bajom, én inkább snipes-tól tartok kicsit, hogy kiesett a formájából bent, pláne, hogy az előtte pár éve készült filmjei is gyengék voltak már

  16. Ááááááááááááááááááh :DDDDDDDDDD Nagyon várom! Lesz@rom, hogy van aki nem szereti a régi trú eksönt, nekem jöhet minden mennyiségben. :D Jovovich simán beférne a névsorba, sőt. Engem is meghívhatnának… XD

  17. human:
    én vhol azt olvastam, hogy Snipes neve Bobby Bronx lesz; város(rész)név pedig Simon Phoenix-re utal, szal jó eséllyel lesz rosszfiú :)

  18. Szerintem a kicsi keletiek nem nagyon illenek bele ebbe a történetbe /Jetlee, Chan/ de mind1.
    Snipesnek örülök, kihagyhatatlan, Cage-nek is van simán helye. Azért Cage köröket ver a munkássága alapján az egész brancsra.
    Akciófilmben is simán megállta a helyét, és sokszór volt elég jó kondiban is, na meg sokoldalúbb színész. Az akció vonala bőven volt olyan jó mint emezeknek. Az egy dolog hogy azóta kikopott mint a szar, meg lerántotta magát a gyengébb utóbbi filmjeivel, de ez elég sok régi nagyarc eljátszotta már a szinészek közül. Tom Cruise is ugyanúgy jóhetne, mert szintén egyike a halhatatlan féle akciósztároknak, van neki is bőven ilyen filmje.
    Rockot, Dieselt pihentethetik nyugodtan, ma már a nagyon sokadik film amit Rocktol látok, kissé boring. J.White viszont még mindig hiányzik a nevek közül számomra.

  19. Az előző is jó volt ez is az lesz! :)
    én mondjuk azt vártam volna, hogy marad West renezőnek, mivel a második rész nekem jobban bejött, mint az első. Plusz a Con Air-t és a Mechanic-ot is bírtam.

  20. Hogy vicces-e, nevetséges-e, vagy, élvezhető-e és érdekes-e egy öreg akcióhős keménykedése, az CSAKIS A RENDEZÉS kérdése!!!

    Érdekes, hogy Sean Connery-t senki sem fikázta a Sziklában, vagy Harrison Ford-ot az Indiana Jones 4-ben, Clint Eastwood-ot a Célkeresztben.

    Nicolas Cage, Wesley Snipes nevének örülök.

    Steven Seagalnak talán megjön az esze és elvállalja…

    De remélem, hogy nem feledkeznek el Michael Dudikoffról sem!!!!
    (azért emléxem, hogy 20-25 éve mindenki őrjöngött Dudikoff nindzsás plakátaitól + halálfolyó, vérdíj, szakaszvezető, dögcédulások a VHS korszak jelentős akcióhőse volt!!! + a Kobra sorozata is ott van.

    Az örök halhatatlan Connor MacLeod is jöhetne…:)
    AZ AZ IGAZSÁG, HOGY NEM A NEVEK MOSTANI NAGYSÁGÁT KELL MÉRNI, HANEM EGYSZERŰEN JÓ ÉRZÉS NOSZTALGIÁZNI, AMIKOR EZEK EGY FILMBE KERÜLNEK!!!

    BOLONDOZÁS AZ EGÉSZ, DE ETTŐL MÉG ÉLVEZHETŐ!

    EZÉRT SZERETNÉK MINÉL TÖBB MOSTANI (DE INKÁBB RÉGI) HŐSÖKET ÚJRA LÁTNI PÁR PERCRE IS AKÁR…:)

  21. őszintén szólva a Bansheeban van két olyan elemi erejű verekedés, ami üti ezt.

  22. human:

    1. A Banshee az sorozat (de sorozatban a legjobb bunyó benne volt)
    2. JCVD és SS a 2 legnagyobb tesztoszteronu akcióhős(számomra)

    Danny Trejot gonosznak!!!

  23. Annyiban hasonlitottam pl Swarzi Commandot, hogy egy csavo, valan a 6lövetes raketavetö megy es lekabaszol mindenkit. Mert nekem ez maradt meg, nem a mely dramai elem, hogy elrabolja Freddy Mercury a kislanyat. Es kb az Expandebles is erre az (megjegyzem: igen fasza) kategoriara hajaz amit en nagyon dicserek, mert a regi akciofilmek valahogy kemenyebbek voltak mint a maik. (vagy azert mert felnöttem, vagy mert nem tökölnek, ölnek benne) Az hogy a kettes nem lett olyan jo mint az elsö… Hat sok film nincs ami megüti az elsö szintjet, de attol meg elveztem a sok eszetlen akciot es hülye beszolasokat a ravasz meghuzas elött.

    Mammut:
    Tudom, hogy voltak Cagenek ezek a filmek, ezert is irtam, hogy nagyon akciosztar akar lenni, de a szememben sehogy sem az. Inkabb olyan Sidekick szerü. Nehez megfogalmazni, de nem tudom tökös legenynek elfogadni. Mint ahogy Tom Cruiz-ot sem. Hiaba gyurjak ki magukat szalkasra, tul filozofikusak, hogy kemeny tökös akciosztarok legyenek amiket az Expendablesbe akarnak nyomatni.

  24. Trib: eric roberts is a saját műfaját hozta az első részben, cage is logikus, hogy nem rockkal bunyózna :) dupla stukker táraz, és szétlő mindent, az pont jó neki :)

  25. Nekem majdnem annyira tetszett a második, mint az első, ha csak annyit “romlik” a színvonal részről-részre, tőlem jöhet még 5-6 Expendebles is.:)

    Trib says: “Ennyi erövel Cruise is benne lehetne, mert neki is volt akciofilmje, de ök nem igazan akciosztarok.”

    Csak pár film az utóbbi 10 évben amiben “akciósztár” volt: Oblivion, Jack Reacher, Mission: Impossible – Ghost Protocol, Knight and Day, Mission: Impossible III, War of the Worlds, Collateral, The Last Samurai, Minority Report, Impossible II, Mission: Impossible…

    Heller says: “…ne hasonlítsd már a commandot meg a rambot az expendables 2-höz, mert nem ugyanaz a kategória”

    Miért is? Mert baromira ugyanaz a kategória, pont ezeknek a filmeknek a hangulatát hozza vissza az Expendables filmek, ez volt a célja Stallone-nak a filmekkel.

  26. amúgy ha már simon phoenix, én robert z’dart is szívesen látnám vmelyik expendablesben, nem kell bunyóznia, csak adja az arcát :)

  27. Z’dar +1 de főgonosznak Gary Busey nálam abszolut befutó lenne!

    És még Clancy Brown, Robert Patrick gonosz oldalra elférne.

    Valami fegyvermesternek, vagy segítő arcnak én szívesen látnám Sam Elliot-ot, Robert Carlyle-t, és haljak meg, de Bruce Campbell simán jó lenne egy cameora, vagy Sho Kosugi aki szintén egy legenda. Van akár Don – The Dragon – Wilson.

    És ha még élne David Carradine, mekkora főgonosz lehetne! Mondjuk a nagyon közül sokan elmentek már, Professor Toru Tanaka is beleillene ebbe a csapatba szerintem.

    De akinek a legjobban örülnék, ha női vonalon Jovovich combjai mellé erősítenének Cynthia Rothrockkal.

    És ne felejtsük azokat a legendákat, akik b vonalon masíroztak, de akik a VHS korszakban éltek azoknak biztosan mond valamit Matthias Hues, Olivier Grunner, Richard Norton, Martin Kove.

    Vagy akár (bár ő már nagyon öreg) Fred Williamson. De akkor már Tom Savini is.

  28. Cary-Hiroyuki Tagawa az ultimate főgonosz, én őt pártolnám nagyon. Amúgy meg Michael Dudikoff is nagyon jöhetne tényleg :)

    Amúgy nekem a 2. rész is tetszett, bár tényleg nem ütötte meg az 1. színvonalát. Csak azt sajnáltam, hogy Scott Adkins nem kapott több szerepet, mert kiváló harcművésznek tartom.

  29. bruce campbell bárhova jöhet bármikor

    és brian bosworth, linden ashby, jeff fahey, michael madsen, tom sizemore, ha már b-vonal :)

    amúgy bolo yeung is idén tér vissza vmi filmmel, ha jól látom, bár már jócskán túlvan a 60-on ő is

  30. Stallonénak más műfaj is jól áll, pl dráma, mint a Rocky Balboa volt. Már abbahagyhatná ezeket a gagyi akciózásait. A John Rambo még elment, bár azon is sírva röhögtünk a moziban, de az Expendables nem jött be annyira. DE ha mégis lesz, akkor Dudikoff, vagy Lambert, vagy Rutger Hauer jöhetne. Caget meg utálom.

  31. nyílméregbéka:
    Éppen ezt mondtam Cage bácsinál is, persze tucat akcióban játszik Cruiz, mert akciósztár akar lenni, de bármikor meglátom a vörösszőnyegen csak egy nyomi 160 cm csávókát látok aki bambán vigyorog és egy Bud Spencer fülestől földön heverne. Na a számomra igazi akciósztárok élőben is olyanok, hogy megmukkani nem mernék mellettük. Színésznek okés, de annyira nem, hogy elhitesse, hogy ő bad-ass.

    Kitaláltam egy új főgonoszt: Sigourney Weaver! (mellette Jovavics meg Rock meg Diesel, ezek szerintem jó ötletek :) ifjú generáció Rambo meg Terminator ellen)
    Na pl szerintem Ripley tökösebb mint Cage és Cruize összerakva.

    Blade sem az a nagyon tökös, de azért jobban félnék tőle is a sötétben mint az említett kettőtől.

  32. remélem, Nick cage lesz a főgonosz. Mint az Ál/Arcban, nagyon elmebeteg tud lenni.

  33. Lorenzo Lamas, David Bradley, Sasha Mitchell, Oliver Gruner, Don the Dragon Wilson stb. a jó oldalon, a rosszon: Richard Lynch, Bruce Payne, John Rhys-Davies, Bolo Yeung stb. Na egy ilyenre befizetnék.

  34. benne lehetne Darth Vader is, ő nagyon gonosz tud lenni, sajna Jockey Ewingot már nem lehet elérni, de mondjuk Bobby meg Ray jöhetne, ők értenek a fegyverekhez

    aztán Frodó a jók oldalát erősítené, és persze a SzuperNagyi

    sőt jövőre igaziból csak 1 hosszú filmet kéne csinálni, amiben benne lesz az összes sztár, és ez egy film lenne a filmben

    Berényi Miklós a Barátok Köztből gonosznak, amúgy a Barátok Köztön is erősen érződik Nolan Batmanja mostanában, tiszta realista meg sötét, pl. mikor Zsolt kikészült a fegyverrel

    szívesen látnám Bud Spencert is, mondjuk milyen lenne már ha Stan Lee fellökné a babját, és mondjuk Bill Murray megmentené

    és tényleg Tarantino rendezze, mert ő olyan viccet tud csinálni a B filmekből

    wow alig várom :)

  35. Budon en is agyaltam, csak szerintem öket az USA közönseg nem ismeri nagyon.
    Kakakapitany. Eleg nehez eldönteni, hogy most valami szarkasztikus vicc vagy tenyleg igy gondolod. Ha vicc akkor azert mert mi izgatottak vagyunk mint a kisgyerekek karacsonykor es összeallitjuk a csapatot a fejünkben mint egy kalandjatekban attol nem kell kinevetni.
    Ha igy gondolod ahogy irod akkor OK :)
    De szerintem a lenyeg, hogy olyan szereplök legyenek akik a vaszon mögött is tökösök nem csak a vasznon. Egy Bobby-tol senki nem fog besz@rni.

  36. Trib azért , ha belegondolsz mindig Bobby húzta ki a ewing családot a bajból

    képzeld el lovon , fegyverrel

  37. naes hany ‘ex’ lesz meg? szerintem otvar. utobbi is csak norisszal. en nem tudom de a hocipom televan a csak noriszos viccekkel. nem ertem miert tetszik az embereknek mar.. :o :|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.