Spidey a szokásos módon csajozik

Nézzük előbb, hogy a rendező miket pakolt twitterre a napokban:


Aztán jöhet egy csomó forgatási fotó, amiken Gwen jól érzi magát, Spidey pedig kajánul mosolyog… a maszk alatt.

16 hozzászólás a “Spidey a szokásos módon csajozik” bejegyzéshez

 1. Ez a film olyan lesz mint az újkori sztárvárszok. Minden képkocka fele kompjútergrafika. De mit is csodálkozok ezen, ha egy épkézláb jelmezt nem tudnak összehozni? :)

 2. HATALMS KÉPREGÉNYSPOILER

  gwen annyira nem érezheti jól magát mert ez az a ruha és scenario amiben a képregényben meghal :D:D

 3. zotty says:
  2013. June 4 at 23:02
  nem tudom ki a stylist, de szerintem gwen ruhái borzalmasak

  Tudod ki a stylelist? Aki a képregényt rajzolta. ;) Ha feljebb elolvasod a kommentet láthatod a ruhát onnan vették. Bár az a része hogy Gwen meghal hát nem tudom. Ha jól rémlik az apja se úgy halt meg ahogy a képregényben volt szóval Gwen sem biztos hogy elhalálozik. DE ha mégis nem biztos hogy most. Én sem csak egyszer veszek fel egy ruhát. :D

  Puffin says:
  2013. June 4 at 18:57
  Ez a film olyan lesz mint az újkori sztárvárszok. Minden képkocka fele kompjútergrafika. De mit is csodálkozok ezen, ha egy épkézláb jelmezt nem tudnak összehozni? :)

  Gratulálok megint láttál pár képet és eldöntötted hogy szar a jelmez. ^^’ Ember láttál te már Pókembert? Csak mert pont ilyen a jelmeze. Nem sok mindent lehet egy Pókember jelmezen faragni mert akkor nagyon eltérne az eredetitől. ;)

  Amúgy mi a franc köze van a CGI-nak a ruhához? 21. század van törődj bele hogy nem fekete-fehérek a filmek. xD Én sem csípem ha sok a CGI de azért nem akarok alsó gatyában repkedő hősöket látni. Amúgy erre a ruhára max a fényeket teszik rá hogy szebbnek hasson és ennyi semmi mást nem fognak vele csinálni.

 4. DarkEagle
  Bakker az, hogy ide látom a varrásokat meg hogy néz már ki? Az első részben is látszott, hogy végig belenyúltak, meg az animációkat is rajzolták. Kb akkor fogják jelmezben mutatni a színészt amikor egyhelyben áll, meg közeliken, de ott is retusálva lesz a fele. Még a ruha töke sem ál jól! Volt egy két poszt már a filmről, valahol úgy nézett ki a jelmez mint ha én vartam volna. Szerinted így fog kinézni a filmben?

 5. Jah meg ez nem is pókember, hanem biztos valami kaszkadőr.
  Szar lesz a film Puffin, biztos bele is nyúlnak, ne nézd meg, de commenteld lelkesen.

 6. Puffin: ööö… már bocs, de hogy a túróba is forgatnál te le egy Pókember filmet 8000 órányi CGI nélkül? A főszereplő szupererős, szupergyors, és a csuklójára rögzített kütyüből kilőtt hálókon hintázik New York felhőkarcolói között. Az ha ezt CGI nélkül csinálják, ótvar szarul néz ki (ajánlom figyelmedbe a régi Pókember sorozatot. Nem a Maguire féle karakter megerőszakolást, hanem azt a hatvanas-hetvenes évekbelit. Na ABBAN nem volt CGI). És különben is mit fáj neked a CGI, ha nem süt róla, hogy kamu az egész?
  Az első rész nem volt rossz, a Pókember hangulatot hozta, a történet szódával elment, már ezzel is bőven az előző trilógia fölé emelkedett, szóval talán ez is sikerülhet jól, nem? Minek fikázni valamit már látatlanban is?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.