A Fables képregényből végül mozifilm lesz

Volt belőle sorozat terv, de aztán a so-so Once Upon A Time végképp kinyírta azt. Semmi vész, mert a Fantastic Four reboot írója, és Nikolaj Arcel rendező összehozza nekünk nagyvásznon. A képregény amúgy érdekes, ezért is kap külön hírt. Az alapfelállása szerint a mesehősök köztünk élnek. A magyarul megjelent első kötet megvan, abban egy furcsa nyomozást kapunk a szemünkbe. Meg egy érdekes mesehős szubkultúrát.

human
írta
2013. 06. 05. 03:37
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “A Fables képregényből végül mozifilm lesz” bejegyzéshez

  1. Hát nem tudom, ebből tényleg egy sorozat lett volna a jó!
    Ezek után remélem, hogy jó színészek lesznek benne!
    Bigby-nél valahogy adná magát Hugh Jackman Rozsomák után, de talán pont a két karakter hasonlósága miatt lenne jobb egy másik színész…. Mondjuk Jeffrey Dean Morgan talán megfelelő lenne a szerepre.

  2. Pont ugyanez a koncepciója a a Once upon a time-nak, ami a 2. évaddal nem kicsit leszerepelt meg azért a Grimm is hasonlít erre kicsikét. De az ouat után én spec. nem biztos, hogy szívesen leültem volna még egy ugyanilyen sorozat elé. Filmben még talán nézős lesz.

  3. Amúgy ha már film készül belőle azt is érdemes megemlíteni még, hogy a TellTale a Walking Dead képregényekhez hasonlóan ezt is “kezelésbe” veszi, és játékot csinálnak belőle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.