Paranoia-előzetes

Ez a trailer mindent megtesz, hogy elüldözzön a filmtől. A normális zenét egy dubstep brummogással tömték meg, és eléggé spoileresnek tűnik. Viszont mindemellett meg egy jó kis ipari kémkedős, okosfiús thrillernek is. A szereplőgárda sem szar: Liam Hemsworth, Gary Oldman, Harrison Ford, Lucas Till, Amber Heard, Embeth Davidtz, Julian McMahon, Richard Dreyfuss, Josh Holloway.

human
írta
2013. 06. 06. 04:48
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Paranoia-előzetes” bejegyzéshez

  1. Pont ez akartam írni.. Ki az a Liam Hemsworth.. Mondjuk fut a családnak, testvére is nulla színészi kvalitással szerepel elégé frekventált filmekben, szerintem itt valamilyen szinten bevásárlás lehet a háttérben.

  2. A film állatnak néz ki, de nekem pont a srác nem szimpi. Akkor már inkább a tesója. De Gary Oldman miatt mindenképp nézős.

  3. Multinál dolgozom jó pár éve, külön érdekes ebből a perspektívából nézni az előzetest. Levéve a Hollywood-i mázat meg túlzást tényleg van benne hasonlóság a való élettel, meg a tipikus multi menedzseri mentalitással – azaz az eredmény számít, színes szagos jelentések meg számok, a többi, hogy ki hogy merre hogyan döglik bele az érdekltelen…

    Persze mindezt sokkal sunyibban, álszentebben és pofába vigyorgósan :)

  4. Kicsit sokat árul el a tréler, de mindenképp csekkolom majd vmikor mert jóságnak tűnik.

  5. A szentségit, Ford mennyire megöregedett. A trailer meg túl mesélős sajnos, de legalább jónak tűnik.

  6. Cocon: szerintem törölgették amikor ezt kitettem. Van amikor a stúdiók vadásznak rá yputubeon, mert exkluzív máshol, amiért pl a yahoo durván fizet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.