Escape Plan

Most nem ugrik be hirtelen, hogy mi volt a film címe pár héttel ezelőttig, de továbbra is Stallone és Schwarzenegger szökik egy börtönből benne. És még a nevük is jó oldalon van.

18 hozzászólás a “Escape Plan” bejegyzéshez

 1. Börtönfilm kategóriában magas a léc, Sly már bizonyított, bár John Flynn dirigálása alatt, remélem Svéd barátunknak is fekszik a téma :)

 2. Iszonyat király, hogy az öregek így felpörögtek! :D (Expendables széria, The Last Stand és Bullet to the head) :)

 3. Szerintem Expendables széria és The Last Stand tökéletesen bizonyította hogy Arnoldnak már vége van. A legendás karakterei a fizikumára épültek ami ugye már nincs meg, de a névértéke jó reklámarc az említett borzalmaknak. Clint Eastwood 70 évesen is képes hozni azt a karaktert amelyik legendává tette, de Arnold esetében ez lehetetlen mert ő mégis csak egy “megállíthatatlán pusztító gép” volt. Most az erejéből már csak bohóckodásra futja, tudni kell mikor kell abba hagyni.

 4. Szerintem sem kellene már erőltetni ezt a ránc-squadot… Sly még azért erőteljesen tudja hozni a régi karaktereit, de Arnold már… Meg azt sem értem amúgy, hogy minek kell B-mozi reneszánszt tartani a mozikban, ha ennyire látványosan nem megy, alá The Last Stand (pénztárnál és kritikusoknál egyaránt).

 5. Szerintem már mindkét vénember igazán benyugdíjazhatja magát,mert csak nyögnek bögnek. Bullet to the head is elég unott pofával ment. Jó még a szteroid injekció dolgozik az öregben, de már rossz nézni azt a botox headet azokkal a hernyózó viszerekkel meg a plecsni tetkókkal rajta. Az egész régi imázsuk a fiatalos lendület és a kolosszális erőben rejlett szteroidokkal jócskán megtámogatva. Szörnyen tönkrementek mindketten azóta.
  Ettül függetlenül ezt a filmet várom, mert a börtönből szökős kategoria a kedvencem,ezekből lehet igazán kiszámíthatatlan filmeket csinálni. Ebben még bőven elmegy mindkét kisöreg.

 6. És azt se feledjük, hogy ebben a filmben ott lesz még Jim Caviezel is A célszemélyből (Person of Interest).

 7. Csak könyörgöm ne az legyen, hogy 20 perc után kiszabadulnak a cellából, utána pedig 80 percen keresztül mindenkit agyonlőnek.

 8. inkább kéz a kézben énekeljenek,ja ugy már 1000- szer jobb film lenne.pfhh

 9. rákattantatok, menjetek, vegyétek, egyétek, nektek készült
  …de nem nekem!

  (amíg eszitek-veszitek lesz újabb amit ehettek-vehettek, ezek azok a filmek amikenk nem lesz remake-je 30 év múlva, mert már most sem kellett volna őket megcsinálni)

 10. Remélem nem olyan lesz, mint a Fortress C. Lambertel, mert az tette be az ő karrierjének is a kaput (többek között).

 11. Sly-nak egész jó filmeket köszönhetünk mióta megy a retro szekér. Schwarci sajnos tényleg megöregedett és az kifejezetten fáj nézni. Nem szórakoztató látni ahogy erőlteti. Ennek ellenére nem reménytelen hogy jó film legyen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.