26 hozzászólás a “Még egy autó a Transformers 4-ből” bejegyzéshez

 1. Na igen, így tényleg el tudnak majd vegyülni a tömegben. :D Mindegyik tipikus milliárdosoknak való autó. Eddig Optimus a legvisszafogottabb, ha jól emlékszem, na meg Bumblebee.

 2. Mondjuk az előző filmek autóira sem a visszafogottság volt a jellemző, főleg a folytatásokban.

 3. Hát meg filmes szemmel is kell nézni.
  Egy trabant kombi max poénból férne be a keretbe, mint amilyen a 2. rész röptűze (vagy kije) volt, az a vén repülő.

  Az embereket ezek az autók jobban vonzzák a moziba, a rajongók persze tudják, hogy ez és ez milyen kocsi volt anno, de pl én sem, és mint írtam a trabi poén lenne, mégis sanszosabb h szívesen nézek ilyen autókat a vásznon.

 4. Hú de messze vagyunk már az eredeti koncepciótól. Mondjuk én az első részt akkor skippeltem, amikor megláttam, hogy optimus prime “csőrös orrú” vontató. Nálam ott annyi is volt, de becsületből megnéztem. Nekem mindig Kenworth k100 marad.

  Amúgy volt már Lamborghini, méghozzá Countach régebben is, még a rajzfilm idején, Takara/Hasbro játékot is csináltak belőle, szerintem sokan emlékeznek még Sidewipe-ra, ő az volt,piros színű, alap karakter.

 5. Nekem is Dzsuzsák Balázs jutott eszembe, magyar szinkronos változatban lehetne szinkronhang is.

 6. UEVCS: Azért a Blackbird még mindig menő, inkább egy Shelby Cobra-val lehetne összehasonlítani :)

 7. Igen, azért is írtam, mert bírtam a karaktert, és egy öregecskébb/ talán kevésbé szemkápráztató modellt az ő humorával tudnék elképzelni a filmben. de az meg már önismétlés lenne…

 8. illetve nem feltétlen humoros volt maga a személyisége, hanem az egész összkép, amit róla kaptunk, a kivénhedt öreg harcos stb.
  (télleg jó lenne egy szerkesztés gomb)

 9. kameraman: Sunstreaker-t kihagytad. :) ő is lambordzsindzsi volt. csak sárgába. :)

 10. Odin való igaz, együtt nyomult sideswipe-pal, de ő valahogy azért nem ugrott be, mert volt felépítménye és elvesztette a sportkocsis jellegét. (Amúgy elég nagy keverés van a nevekkel, mert sok országban más néven hozták ki őket, (főleg francia-olasz-hollandia és kanada ahol átnevezték őket), sőt a Takara/hasbro játékok közül nem egyet nem is lehetett kapni az USA-ban, mert nem felelt meg a gyermekjáték előírásoknak. Ezért olyan ritkaság arrafelé pl a Turbomasters széria a 90-es évek elejéről, a kilövő és a kis alkatrészek miatt)

  Ha választani kellene akkor én a japán szériából (Operation Combination) választanám filmbe méghozzá Boss karakterét, aki a 89-es batman film kocsijára hajaz a formájával és a középső turbinával/kilövővel. (Bár ő már a turbomasters szériában kapott helyet)

 11. Inkább ez, mint a Bugatti… Ebben a szögletesség még passzol is a TF névhez…Lehet fanyarogni, de jelenleg ez bír marketing értékkel a Lambo palettán. (és nem rossz vállasztás)

 12. Most akkor ez a szar autóbuziknak készül, vagy filmbuziknak? Kocsireklám az megy ezerrel. Bay mindig onnan csórja a lóvét a bohózataira.

 13. ha beleteszik a dinobotokat ha igazak a hirek akkor megnézem de máskép kihagyom

 14. A klasszikusokban két Lambo Autobot is volt, persze mindkettő korabeli Countach volt.

 15. autó már van, még 1 csaj kell és kész a Halálos iramban 7…. azaz transformers 4, nem is tom h keverhettem össze hisz a történetük…
  á hagyjuk 1iknek sincs (ami van az meg bár ne lenne)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.