17 hozzászólás a “Rövidfilm: Silicon;BootDrive” bejegyzéshez

 1. Pont mikor elkezdett volna érdekes lenni vége lett! A színészi játék nem a legjobb, de úgy összességében egészen jó.

 2. Abszolút jó munka. A végére teljesen lázba hozott. Bár a “drámai résznél” a színészek nem tettek ki magukért túlzottan. Meglehetősen hangalámondásosan hatott az a jelenet amikor elkapták a srácot a bogarak. De még is annyira hatásos volt. Még így zsé kategóriásan is megnézném.

 3. A végén nem tudom ki ötlete volt a hangos monológ, de teljesen hazavágja az egész hangulatát, a “nézzünk bele a kamerába és fejezzük be rockzenével” befejezés meg csak növeli a komolytalanságot. Jó ötlet lenne ez, ha hozzáértő rendezőhöz került volna.

 4. Hangulatos, volt. Egy-két game is befigyelt (nekem), de összeségében azt kell mondjam egy kreatív forgaókönyv íróval, megnézném egész estésben. Kliséktől mellőzve persze.

 5. Elkapkodott, de jó.

  Csak egy picit jobb történet, csak egy picit komolyabban véve, csak egy picit jobb színészi alakítás, plussz a meglévő számítógépes technika és egyéb design, mennyivel jobb lett volna.

  Ezeknél az ismertebb rövidfilmeknél sosem a CGI-val van a gond, hanem, hogy nem tudnak körítést adni neki. Remek effektet, de lógnak a levegőben, hangulat nélküliek. Hiányzik a dráma, a katarzis.

 6. A megvalósítás tetszett, mármint a látvány, de a sztori nem érdekelne hosszú filmként. Aki már sok filmet, sorozatot, rajzfilmet látott, vagy sok könyvet olvasott, esetleg sok játékkal játszott, annak szerintem semmi újat nem mutatott. A kerekterek felejthetőek, a történet meg akár egy kisseb költségvetésű játéké is lehetne. Utálom amikor valaki azzal jön, hogy nagyon nehéz már új dolgot kitalálni, és ezért előveszik a jólbejáratott sablonokat, legyen szó bármelyik formátumról.

 7. Nem tudom, mi a borzalmasabb: az akcentus, vagy hogy milyen robotikusan mondták el a szövegeiket. Komolyan, amikor azt az Anton faszit kinyírta a szörny lemertem volna fogadni, hogy a másik faszi papírról olvassa a szövegét. Pedig, ilyen effektekkel. Kár.

 8. Lehet ebből még egész estés verzió is, de állítom :sokkal jobbak ezek a rövidfilmek.
  Köszönetem hogy láthattam.

 9. Jók ezek a hozzászólások: kicsit több pénzből, kicsit jobb rendezővel, stb stb…
  Ezért rövidfilm :) ha ezek meglennének, akkor egy blockbuster lenne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.