FF Wolverine

Egy olyan Hugh idézettel, ami ha nem igaz, akkor többet ne legyen Rozsomák, castingolják újra.

16 hozzászólás a “FF Wolverine” bejegyzéshez

 1. csabo: “Egy meghatározó képet kapunk a karakterről, és arról, hogy mi teszi őt azzá, ami, most jobban, mint valaha…”

  Amúgy az ehavi Empire-cikket olvasva van egy olyan érzésem, hogy ez jó film lesz, még ha a trailerek nem voltak annyira nagyon ütősek is. Eléggé őszintén elmondta a véleményét Hugh a Last Standről és a Origins-ról is, és erről pedig nagyon pozitívan nyilatkozik. Már ezt szerette volna elkészíteni az Origins előtt is.

 2. Csabo: Szabad fordításban annyi, hogy most majd most meglátjuk, hogy rozsomák karaktere most jobb lesz mint eddig valaha, sokkal inkább hű lesz a rozsomák igazi karakteréhez.

 3. milyen újracasting?? eddig se volt baj soha Jackmannel, a forgatókönyv és a gagyi trükkök miatt voltak bajok.

 4. Jó karakterből könnyű építkezni- Rozsomák a képregényben jó karakter.
  A filmben, már alapból Jackman habitusa, kiállása miatt is “másmilyen”, de még bőven befogadható.

  A körítés, akarommondani, a történet megvalósítása az, ami miatt ” rossz” volt az eddigi móka.
  Inkább a forgatókönyv volt “gagyi”, pedig, nem csak tizenévesek lennének kíváncsiak rá ( ha a képregényfanokat nézzük, plána..) Az effektek, azokról nem tudok nyilatkozni.
  ( Jóóóval a hivatalos premier előtt láttam a Rozsomák eredettörténete-részt.( ha megnyúznak sem tudoma címét..) Na ott a CGI még erősen félkész volt, Gambit-en látszott az összes heveder az olyan jelenetekben.. Hm. Azt hiszem, nem is láttam más verzióban :D )

  Amúgy meg, ne legyünk naival, Hugh hülye lenne megharapni a kezet, ami yakorlatilag 10 éve eteti. A premier előtt csak jót fog a filmről mondani..

 5. anthony711, mesélnél az ehavi Empire magazinról kicsit? :D Hogy miket mondott? Meg hogy miért gondolod, hogy jó film lesz?
  Nem jutottam hozzá a lapszámhoz! :(

 6. “I’m the best there is at what I do and what I do isn’t very nice.”

  Ezzel olyan jól összetudná fogalni, hogy csak na.

 7. Vagy csak simán “bub”. Bub -Hugh on The Wolverine.

  Komolyan megvennének vele.

 8. IronFrankie: Az volt az érdekes, hogy tényleg meglepően őszinte volt a filmekkel kapcsolatban. A Last Standről olyasmiket mondott, hogy úgy érezte, nem állt össze a dolog, nem volt meg benne az a kreatív irányvonal kezdetektől, ami mondjuk egy Nolan-filmnél, vagy Whedon Avengersénél megvan. Nem volt visionary, aki előre lássa a filmet.

  Az Originsről azt mondta, hogy ő már akkor is eleve azt hitte, hogy ezt a történetet fogják megfilmesíteni. Olvasta a képregényt, és nagyon lenyűgüzte, de, idézem “Azt hittem, hogy mindenki ismeri Wolverine eredetét…” . Ezért kellett azzal kezdeni. Ott is problémák voltak, a film hamarabb kikerült, a stúdió belepofázott.

  Itt viszont Mangold-nak megvan ez a visionary ereje, ami kell ehhez a filmhez. Hugh és Mangold is nyilatkozott, és végig mondogatták, most mennyire beleástak a karakterbe, vázolták, hogy tényleg arra mentek rá, hogy megkérdezzék: mit is jelent halhatatlannak lenni úgy, hogy kb. az életed eddig egy nagy f*s volt. A Last Stand után játszódik ugye a film. És Japán pont jó volt ehhez a történethez. Meg visszavesznek ugye abból is, hogy Wolverine ennyire sérthetetlen. Mondta Hugh, hogy a legnagyobb hiba az volt, ami az X2-nél kezdődött, hogy egy fejbelövés után kb. 2 perccel már talpon volt. Túl sérthetetlen lett a karakter, és ebből jócskán visszavettek.

  A lényeg, hogy a karaktert nagyon mélyrehatóan szeretnék feltérképezni, és megérteni őt, hogy mi mozgatja, mik a belső motivációi. Eddig nem nagyon lelkesedtem a filmért, de az interjú eléggé meggyőzött :)

 9. anthony711: Nagyon szépen köszönöm! Csak kivonata volt ugye az interjúnak, de baromira fellelkesítettél! :D Mert eddig én sem voltam nagyon lelkes az Origins után…
  Kösz még egyszer! :)

 10. Nincs mit ;) Én is így érzek, tényleg, pedig engem még a trailerek sem győztek meg annyira.

 11. engem is az empire-ben olvasott cikk gyozott meg, h itt probalnak is vmit kihozni a karakterbol, nem csak egy pg-13as tucatsz@rt osszerakni. es tenyleg…. a trailer (az elso) az nem gyozott meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.