Podcast: Nyilvános vetítés 046: Részeges amerikai álom

Ööö, hát, izé, szóval nem voltunk a legpörgősebb állapotunkban, hogy úgy mondjam. Jövő héten viszont a 12 dühös ember kerül terítékre.

Premierek: A Föld után, Transz
Trailerek: The Prisoners, Monsters University, Machete Kills
Apróságok: a Star Trek enyhe bukta, Michael Curtiz első filmje, Folytatódik a The Killing, Expendables 3.
Megtekintve: Másnaposok 3.
IMDb250: American Beauty

A tovább mögött helyben is hallgatható.

Letöltés.

13 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 046: Részeges amerikai álom” bejegyzéshez

 1. Nem kötözködésből, de filmes oldalt, filmes podcastot csinálni úgy, hogy nincs idő moziba menni? Basszus osszátok be, vagy írjatok nekem – emailom ott a nevem mellett, én minden bemutatón bent ülök és egészen szeptember közepéig itthon vagyok. Elvileg Magyarország egyik legnagyobb független filmes oldala és nincs idő moziba menni? kicsit amatőr hatású ezt hallgatni percekig, hogy nincs idő, nem voltam két hete stb… már rég főállásban kellene nyomnotok, külföldön az ilyen simán megoldható, vállakozni kell csak.

 2. kameraman!

  Ha annyira ráérsz, akkor indíts te is egy filmes oldalt, aztán oda írogathatod az agymenéseidet. Megmutathatod, hogyan kell profin csinálni.

 3. kamera: én voltam moziban, most a Béla nem ért rá azért az egészet lehúzni vicces. Főleg h siófokra nem hoznak be mindent.

 4. Szerintem le a kalappal a srácok előtt, h hétről hétre csinálják a műsort! Főleg, hogy milyen gyenge filmek jönnek ki mostanában. Engem a felhőatlasz után ért egy nagyobb törés amikor azt mondtam h, ezek után soha többet nem ülök be moziba, aztán meghallgattam akkor Béla hasonló véleményét a filmről:), és hát nagy respect, hogy azóta is jár!!:)
  Nagyon fasza a műsor, imádom hallgatni, csak így tovább, éljetek 1000 évig, csináljatok még 1000 podcastot!!:)

 5. Nagyot ugrotok az imdb-n, egy Aranypolgárról meghallgattalak volna titeket! De akkor pótolom a 12 dühös embert, úgyis ideje már :)

 6. Tetszett, amit az Amerikai Szépségről mondtatok. Szuper jó film.
  Ezt nem tudom hova írni, ezért itt jelzem, hogy faszák az új háttérképek :D

 7. Hakos: valami 1 éves lementett 250 lista alapján megyünk, szóval lehet változás. és itt a végén az utolsó 50ből kiválasztottunk 10-et inkább, mert az 5ösével haladásban futottunk olyasmibe amiből mindent láttuk és nem is akartuk újranézni.

 8. Hát én hallgattam egy-két adást másik filmekkel foglalkozó podcastesektől is, ami abból állt, hogy az illető/k elmondták a film tartalmát, ráadásul vagy az egyik, vagy a másik látta csak az adott filmet, így igazi dialógus a filmről nem is igazán jöhetett létre. De a hab a tortán, hogy alig lehetett érteni mit mondanak, mert egész végig rágcsálták a chipset, kevergették a teájukat és röhögcséltek. Mondjuk ők német podcastesek, lehet arrafelé ez a bevett szokás, de hozzájuk képest, meg amúgy is a nyilvános vetítés minőségi munka.
  Jó adás volt a mostani is, mondjuk az előző az eddigi legjobb szerintem, Wayne és Béla poénkodásai miatt.
  Kár, hogy a mostani adásnak elszállt a vége és újra kellett vennetek, én szívesen meghallgattam volna az egy órás eszmefuttatást az Amerikai szépségről, lévén az egyik kedvenc filmem.
  Jah és a negyedik srácot bevehetnétek állandó tagnak is akár.

 9. Amúgy ’99 tényleg brutál volt minőségileg a mozis felhozatal, (még 2000 sem volt rossz). Azóta sem volt olyan erős év. Lehet nem is lesz… legalábbis a folytatások tömkelegével nem igazán.

 10. Megint nagyon tetszetősre sikerült az adás. Egyszerűen jó esik hallgatni a véleménycseréteket a témákat illetőleg, még ha nem is mindig értek egyet azzal ami mellett megy az érvelés. Így tovább, már várom a következő adást!

 11. Béla nagyon a szívére vette, hogy megszóltam a csoport kollektív franciatudását anno :D

 12. Human bocsánat, hogy csak érdemben most tudok reagálni, de ha már itthon voltam kimentem a gátakra ismerősöknek segíteni és nem nagyon voltam netközelben…

  Arra értettem a profira váltást, hogy azért ti elég meghatározók vagytok itthon, egy dotanion rendszer, vagy hasonló szerintem tudna működni, én legalábbis biztosan nyomnék rá valamennyit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.