Watchdogs az E3-on

Mivel itt a legnagyobb játék show a nyakunkon, így érkezni fog pár filmszerű előzetes. Kezdjük is a sort a Watchdog CG render előeztesével, ami eléggé erősíti a Person of Interest hatást, meg tele van hi-tech akcióval.

human
írta
2013. 06. 10. 02:45
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Watchdogs az E3-on” bejegyzéshez

  1. A trailer nagyon jó, a játék engem nem izgat, viszont ez a stúdió már sokmindent letett az asztalra és le a kalappal előttük! Szerintem simán menne nekik egy egész estés film is!

  2. JA, hogy ez nem élőszereplős film volt? Ilyen fotorealisztikus CGI-t még életemben nem láttam. Ilyesztő. Kicsit kínos,hogy pár éven belül már azt sem lehet megkülönböztetni,hogy mi egy animált mocsok, és mit vettek fel igazi emberszinészekkel. Majd a pornófilmekben is már videójáték lányokra fogjuk talán verni. Azért két oldala van ennek a modern vívmányoknak. Battlefield 3 előzetese elég hangya minőségre ehhez képest. Most először sikerült teljesen élethű emberi arcot kreálniuk.

  3. Terror says:
    Azér nem kell túlozni. Egyértelműen látható, hogy nem real life az egésze. Mindamellett tényleg grat a készítőknek. Számomra ez az egyetlen várt játék az idei évről.

  4. fúúú ez mekkora PoI feeling!

    real: Nekem Green doktor és Bradley Cooper keverékének tűnt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.