A T5 jövőre forog, és tényleg Swarcival

Ugye nem igazán nyilatkozott a Terminátor 5-ről, amikor kérdezték róla akkor is inkább azt nyomatta, hogy a Conan most jobban érdekli a régi filmjei közül. Viszont a héten nem semmi fordulatok érkeztek, amik egyre inkább arra utalnak, hogy tényleg nézünk egy Terminátor filmet úgy 2015 környékén.

Egyrészt a héten a Paramount tárgyalt az esetlegesen elkészülő film terjesztési jogairól. A tényleges gyártó cég az Annapurna Pictures lesz, náluk vannak a jogok.

A másik, hogy Arnold Schwarzenegger megerősítette a szereplését a filmben, sőt, hozzátette: Terminátort alakít. Szóval le is törte a találgatásokat, miszerint ember lesz a T5-ben.

In fact, I’m very happy that the studios want me to be in Terminator 5 and to star as the Terminator, which we start shooting in January.

És a forgatást is jövő januárban kezdenék a fentebbi nyilatkozata szerint. A filmet Laeta Kalogridis és Patrick Lussier (Drive Angry) írja.

50 hozzászólás a “A T5 jövőre forog, és tényleg Swarcival” bejegyzéshez

  1. …legfőképpen Andy Vajnát, hogy ne abuzálhassa a frenchise-t a későbbiekben!

  2. Most én megvédeném a Terminator szériát. A harmadik rész sem volt rossz ( főleg ha a mai filmekkel hasonlitom össze ), a negyedik pedig kimondottan tetszett nekem.

  3. A Triplets-et jobban várom; a helyében már csak a családi vígjátékokat nyomatnám. …készülnek még egyáltalán olyanok?

  4. Egy újabb Terminátor filmnek örülök, nagyon komálom az univerzumot. De Swarczi ööööreg már! Mit fog alakítani? Egy “megöregített” terminátort?? Vicces lesz….:)

  5. Vajna a hibas! :) (valamikor volt egy cikk, hogy Arnold amikor Governor volt mar Vajna akarta perelni, ha esetleg nem ugy ugral a filmeivel kapcsolatban ahogy ö akarja, mert valamikor nagyon regen alairta a jogokat a folytatasokhoz)

    Amugy tenyleg lehetne pihentetni, de amig a tehen tejel…Bar megöregedett, petyhedt, logo csöcsü terminatorra en is kivancsi vagyok.

  6. a 3. is szörnyű volt már. pont pár hete volt film+-on, hát nem nagyon lóg ki az ottani műsorkínálat közül. ‘b’ kategórás film.

  7. és vajon Bale benne lesz vagy divattá válik, hogy J. Connort minden részben és egyéb feldolgozásban más-más alakítja? :)

  8. Pedig jó ötlet lett volna, ha Swarci egy embert játszik akiről mintázták a T-101-est. Még érdekelt is volna. De ezek az írók sem különösebben tehetségesek, szóval még várok valami tehetségesebb rendezőre.

  9. Jaaaj ne mááár?! Úgy látszik neki sincs önkritikája. Mit akar már ennyi idősen? Mikor először hallottam, hogy lesz új terminátor és lehet szerepelni is fog benne, úgy voltam vele, hogy biztos valami ellenállót fog alakítani akiről mintázták a terminátorok külsejét, vagy valami ilyesmi. Amúgy nincs bajom a terminátorfilmekkel, tetszett az előző is.

  10. James Cameron nélkül nincs terminator!!! A 3-4 rész borzalmas rossz lett, de főleg a harmadik rész! Meg sem közelíti az első két rész szinvonalát.
    A terminator 2 minden idők legjobb akciófilmje a mai napig.
    “A harmadik részt ki kéne törölni az emberek emlékezetéből annyira rossz lett” ezt maga james cameron nyilatkozta, jogosan.
    A rendezőn múlik most minden, arra lennék kiváncsi ki fogja rendezni, ez itt a nagy kérdés.
    James Cameron kéne ide újra…

  11. egyetértek az előttem szólókkal, én is arra számítottam, hogy embert fog játszani.

    nem tudom mivel magyarázzák majd, hogy miért öreg a terminátor.

    egyszerűen nem értem Arnie-t mostanában. régen azért lett a világ legnagyobb filmsztárja, mert kiválóan választott szerepeket, most meg… pedig nagy rajongója vagyok.

    főleg ezek a b filmes baromságok idegesítenek, mint a last stand vagy a stallone-val közös filmje. persze itt mindenki próbálja arra fogni, hogy azért bukott meg a last stand, mert Schwarzi már nem érdekes. a fenét nem érdekes, de régen azért voltak sikerfilmjei, mert azok jó filmek voltak. a last stand-re még én se ültem be, miután megnéztem a trailert.

    nem értem miért nem választ inkább valami érdekes vagy egyedi cuccot. pl a helyében leültem volna tarantino-val, vagy bárki más izgalmas rendezővel. pl ahogy annak idején összegereblyézte a Totall Recall csapatot.
    vagy hívja fel Cameront, és legyen rossz fiú az Avatar 2-ben. vagy akármi. tegye azt, amit régen. és ne szar 80-as évek gagyi tékás akció filmjeire nosztalgiázzon. azért ő ennél többet érdemel.

  12. Várom várom, de…

    Én azt mondom, hogy Cameron-Schwarzenegger-Hamilton nélkül nincs igazán Terminator hatása!!!

    A T3 látványos volt (de még így se közelíti meg a T2-t), viszont borzalmasan egysíkú. Az, hogy kiírták Sarah Connor-t, onnantól kezdve nem is érdekelt az egész.
    (Emlékszem, hogy csak a “nagy” terminator Vs. terminator jelenet miatt vártam, de az is csak “jó” volt.) Nick Stahl pocsék volt. Claire Danes meg nem volt elég Linda Hamilton pótlására!!!

    Az egyetlen ami nagyon tetszett a T3-ban az Dr. Silberman felbukkanása volt!!! Újra a ’90-es években éreztem magam és próbáltam elhitetni magammal, hogy ez tényleg a T2 folytatása.

    Earl Boen mint Dr. Silberman nagyon érdekes karaktere volt a T-filmeknek.

    A T4 meg látványos volt, de szintén mondom, hogy Schwarzi, Sarah Connor és Dr. Silberman nélkül NEM folytatás, hanem csak egy látványos sci-fi, amire pár év múlva nem is emlékszünk!!

    És ezt onnan tudom, hogy a T1 és a T2 szinte minden jelenetére, párbeszédjére emlékszem!!!!

    A T3 és a T4 egyes részeire nem is emlékszem!!! Egyszer nézhető próbálkozásnak nevezném őket!!!!

    Szóval a lényeg, hogy várom a T5-öt, de sokat nem remélek tőle…
    Maximum kellemesen csalódok majd… :)

  13. ezúttal sajnos be kell állnom az aggódók kozé. minek rugdosni a döglött lovat? ezt a frencsájzra értem persze, nem az öreg T-800-ra. :)

    semmi szükség nincsen ötödik részre, a negyedik is éppen elég kínos volt.

  14. Nemár hogy nyugger terminátort alakít. Még Conannak elmegy az öreg külsejével, de egy zúzógépnek rettentő vicc az egész. Folytatnák inkább Reesékkel és a jövőbeli háborúval, mint ezzel az erőlködéssel.
    Nem kérek még egy elsőhöz hasonló gyér valamit. Az első rész persze a legjobb, és mint film is nálam az első helyen van minden közül, de 70 -hez közel ne barmolják már szét ezt az egészet.
    Olyan szánalmas bohóckodás lesz mint a Rocky 6. Az sem volt már közel sem az a régi barbárbaszoda mint az elődjei.
    Leginkább úgy tudnám elképzelni a vénembert benne, mint az embert, akiről a T-modelleket megkreálták, mint egy tudóst. Semmi több.
    Ha meg nem is a jövőben játszódik, nem is vagyok rá kíváncsi. A t-4 teljesen jó volt, azt kéne talán folytatni.

  15. Hát, ha csak pár percre kerül le róla a textil, azt még éppen meg tudja nyomni egy derék cgi-válogatott, a T4-ben is megoldották, ruhában meg nem para, a mérete még bőven megvan hozzá. Szerintem ne is játsszon mást, csakis terminátort a filmben, anno pont azért volt telitalálat a szerepre, mert az akcentusa és a 0 színészi eszköztára miatt tökéletesen hihető volt gépnek. Én sokkal jobban félek a csodálatos íróktól és Cameron hiányától, mint attól, hogy a Tölgy alkalmatlan lenne terminátornak. :)

  16. A 3al nem volt különösebb bajom, az idióta conoron kívül, a 4 viszont abszolút rókabőr.Nyilván meg tudják oldani hogy ne vénembernek nézzen ki, itt nem arnoldon múlik a dolog hanem a filmen amibe belerakják.
    Ha folytatják ezt a “csatát megnyertük de a háborút még nem” cgi posztapok faszságot én nem kérek belőle.Hacsak nem tudnak valami érdekfeszítő sztorit farigcsálni hozzá.
    A szokásos furlong, hamilton nyavalygást el se kezdem.

  17. ha van eszük, akkor megcsinálják izgalmas résznek a T2 előzményét, amikor szereznek egy terminátort, átprogramozzák, és utána bejuttatják az időgéphez. Azt enné a nép.

  18. Azt mondta ő lesz a “The Terminator” – ami lehet, hogy egy visszavonult pankrátort vagy valami keménykezű üzletembert takar – és valóban róla mintázták a T-101-eseket… regényben volt olyan sorozat, amiben szerepelt Arnie emberként, sőt Sarah oldalán harcolt is a visszaküldött gépek ellen.

  19. Attól mert robotot is fog alakítani, attól még nem biztos hogy embert nem. Én azt szeretném, és azt is vártam mint sokan, hogy egy veterán harcost fog alakítani, akiről mintázták a T-800-ast. Amúgy a T3 extrái között volt is egy ilyen kisfilm, amiben Schwarzi egy katona volt, akiről minden adatot rögzítenek, majd a gépekhez. Na ha ez a veterán katona lenne a folytatásban, aki összetalálkozik Bale-lel, aminek persze Conor örülne mint majom a farkának, mert rengeteget tud a gépekről Schwarzi, na az aztán faja lenne. Emellett persze alakíthat még robotot is, úgy hogy megfiatalítják az arcát, meg helyenként testdublőr, ahogy a T4-ben. Így simán mehetne, van az a technika. De persze csak spekulálok. De ha rajtam múlna a forgatókönyv, akkor e felé vinném az egészet.

  20. rossz előjelek…
    Drive angry íróitól?? hát z is mekkora f.s film volt már…

  21. én várom Swarci miatt, ez az ember + gépet is játszana kombó jó lenne + az említett időgépes sztori

  22. Mondjuk a T4-ben is egész jó volt a CGI. Ha olyasmi megoldás lesz, akár jól is elsülhet a dolog.

  23. Mivel beszivárgó egység, gondolom visszaküldik, hogy ölje meg Connor nagyapját az Arany Alkonyban.

  24. A T3 tényleg egy ultra béna sztori volt, olcsó színészekkel.

    A 4ben már ott volt a potenciál: újragondolt környezet, érdekesebb karakterek, jobb színészek. De a sztorin látszott, hogy össze vissza meg volt vágva. Volt ott valami emberterelés, meg kísérletek, meg az a cyborg, de az egész rohadtul nem adott semmit se. Legalább a gépeket lehetett benne zúzni látni.

    Swarci tuti megint lenyom 2000 fekvenyomást, 2 kiló dopping szert, azt uzsgyi. Fejére meg digitális ránctalanítás muszáj lesz. Elég rohamosan fejlődik a CGI, bármennyit anyázzák a kommenthuszárok, szerintem 15re akár hihető minőségben retusálják a fejét, jobban mint a Tronban.

  25. human: nem, sajnos nincs eszük.

    “A filmet Laeta Kalogridis és Patrick Lussier (Drive Angry) írja.” Itt már azt hiszem el is vérzett az egész. Egy felejthető akciófilmet kapunk, új de fölösleges karakterekkel. Pedig mennyi pontenciál lenne a dologban… Mindig is kíváncsi voltam,hogy az emberek, hogy élnek a jövőben,hogy kb hogy is néz ki a mindennapi megpróbáltatásuk/harcuk. A könyvekben legalább is nagyon élvezetes volt ennek a bemutatása (Tudom tudom…magyar szerzők. és?) Ez első 3 részben csak apróbb villanásokat látunk ebből, a 4. rész meg egy vicc. Ott pont azt nem mutatják amit kellene. Halott ügy ez.

  26. Azért valaki azok közül akiknek bejött a 4. rész elmagyarázhatná nekem,hogy még is mi volt abban jó? 1-2 látványos akciójelent brutál hangzással? Oké! Aláírom! De ez mitől terminator? Fentebb írta valaki,hogy legalább a gépek zúzását lehetett látni. O.O
    Arra a két T600-asra gondolsz akiknél egy Nokia 3210-es is értelmesebb? Lehet én értettem félre valamit de annak idején arról szóltak a hírek,hogy a negyedik rész végre a jövőben játszódik és bemutatja a háborút. Na ebben minden volt csak háború nem. Robotok speciel elvétve mutatkoztak benne. (???) Annyira persze nem gáz ez a Transformers-es feeling. (azt leszámítva,hogy a terminatorok hörögnek-morognak) Semmi gondom vele ha ezt tovább viszik de basszus legalább most olyanokat ültetnének le hozzá akik látták is az első két részt…

  27. Terror says: “Olyan szánalmas bohóckodás lesz mint a Rocky 6. Az sem volt már közel sem az a régi barbárbaszoda mint az elődjei…”

    Na, ez most pont nem a legjobb példa volt, mert a Rocky Balboa pont egy jól sikerült comeback volt, az első rész után, talán a legsikerültebb a szériában.

  28. Őhhmmm Akkor most látni fogunk egy duplán is kiöregedett Robotot? :D Nem semmi alapkoncepció. xD

  29. Az egy dolog,hogy sztoriban, filmségben a Rocky 6 jó, de én arra értem,hogy Stallone nem az a fiatalos lendület voltm ár benne mint régiekben, és egy Tarver féle full szálga “botsáska” ellen meg főleg nem nyerő. A régiekben, és itt most csak a karakterekről írok, ahogy fentebb is, nem a film minőségéről, nagy zúzók voltak mindkét sarokban, utóbbi részben ez eléggé gyér lett. Nem Rocky filmes jellegű, és félek ,hogy az uj T filmben sem fog már Negger úgy kinézni, úgy tündökölni mint a régi imázsában. Lehet attól még jó film, de nekem a karakter dizáyn is kell. Anélkül nem olyan már.

  30. Bírom a sok okost aki savazza Arnold papát. Öreg ember dögöljön meg? Ő a Terminator, az egyetlen az igazi, és ha megoldható, hogy szerepeljen Terminator filmekben akkor szerepeljen, amíg csak lehet.

  31. igy igaz,részemröl alig várom.Avatar filmnél nem volt gond cgi?! akkor szerintem itt se legyen már gond,mármint nem létezö dolgokért cgi ufo megnézni egy filmet,akkor ezzel mia gond.

  32. A regényeket tényleg hagyjuk már, bakker. Svarci szerintem nem csak, hogy soha nem hallott Bihon Tibiről, de nem is nagyon érdekelnék azok az agyszülemények.
    A CGI szerintem szintén marhaság, legalábbis ami az arcot illeti. Ha egy ilyenbe belemenne az öreg, az már végképp a vérciki kategória lenne.

  33. Élien: Lehet,hogy nem halott róla Swarci de egy ilyen könyv többet ér mint a terminator 3-4 együttvéve… szerintem.

  34. remélem miután Schwarzenegger meghal, a testét konzerválják és átalakítják terminátorrá, hogy így lógnak ki belőle a csövek, meg a fém

    és kiállítják egy múzeumban

    sőt az is lehet, ha a technika eléri azt a szintet, hogy tényleg működtetni is tudják, és akkor igazi terminátor lesz, és akkor majd így öli az embereket

  35. Semmi uj, a regi hosok -akiket annyira szerettunk- es regi legendas sztorik seggbe eroszakolasa. Elegem van a Star Wars-bol, Terminatorbol, Indiana Jonesokbol! Komolyan olyan ez, mint egy temetesen ahol egyszeruen nincsmeg a kello tisztelet a halott irant! Ujra, es ujra elo van rangatva a holttest a koporsobol! Szanalmas.

  36. Miből gondolja itt mindenki, hogy okosabb, mint az irók és a producerek? Majd kitalálnak valamit. Várjátok ki mielőtt előre leirjátok az ötletet.

  37. szerintem teljesen jó lesz ez.
    amúgy még felhívnám a figyelmet: THE terminator, és nem A terminator. reméljük így is lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.