Na végre nekiülnek a Prometheus-folytatás forgatókönyvének

Ugye nem is olyan rég ott hagytuk abba, hogy Damon Lindelof hagyta a fenébe a Prometheus 2-t, elhúzott más filmeket írni. A probléma ezzel az, hogy az első rész az ő fejében levő trilógia terv alapján lett olyan amilyen, szóval nem igazán volt egyértelmű nélküle miképp kéne folytatni.

Ezzel a feladattal kénytelen most Jack Paglen szembenézni, hiszen őt fogadták fel a forgatókönyv összehozására. Egyelőre nem túl erős az önéletrajza, annyit tudunk, hogy jövőre egy a tollából született sci-fi érkezik Johnny Deppel (és Morgan Freeman). Mellesleg az is érdekesnek tűnik (vagy a filmbuzin), nem csak a szereposztás miatt, hanem mert az emberi agynál jobb teljesítményű computert alkotják meg benne.

19 hozzászólás a “Na végre nekiülnek a Prometheus-folytatás forgatókönyvének” bejegyzéshez

 1. Már az elsőben is keverték a szezont a faszommal, hát msot rátesznek még egy lapáttal? Úgy vélem ezekkel a filmekkel most sajnos nem sikerült maradandót alkotniuk. Legalábbis az elsővel biztosan nem.

  UI: most hogy lezártad a szupermen posztot, hol beszéljük ki a film lehúzásának miértjét? :D

 2. Nem volt tökéletes az első rész, de hangulatban nálam ott volt.
  Én várom a folytatást.

 3. Azok táborát erősitem akiknek nagyon tetszett a Prometheus(tudom nem vagyunk sokan), de én kurv@ra várom már a folytatást.

  UI: Man of Steel irás? csak mert kiváncsian várom, h mi a te, ti véleményetek és én is meg szeretném már osztani :)

 4. igaziból megint ott követik el a hibát, hogy forgatókönyvet írnak

  csak kéne bele 100 rohamosztagos meg 100 alien és írtsák egymást

 5. Nekem is bejött, még az összes hibája ellenére is nagyon maradandó lett számomra, pedig nem vagyok már én se mai gyerek.
  Felőlem jöhet, csak ne kelljen várni rá 5-6 évet.

 6. Háááát, végül is az nekem mindenképp jó hír, hogy folytatják. Remélem jó lesz!

 7. Jajneee! Én mint hatalmas Alien (1-2) film imádó, a Prometheus nagyon nem tetszett és ahogy végződött, vagyis ahogy folytatódni fog, hát én sehogyse fogom megnézni mi fosabb dolgot dobnak össze.

 8. Kövezzetek meg,de nekem az első film egyedül Charlize Theron és Michael Fassbender alakítása miatt tetszett. Nem azt mondom, hogy szar film volt, de lehetett volna jobb is és szerintem ő alakításuk volt, ami elvitte a hátán a filmet. Egyébként nem lesz ez rossz, ha a logikai hibákat kijavítják és jobban oda figyelnek, hogy mi történt az Alien filmekben, hogy egyik film ne üsse a másikat.

 9. Emberi agynál jobb teljesítmény computer? Olyan amelyik nem akar űrkobrát simogatni, vagy a zuhanó hajó árnyékában rohanni?

 10. Részemről is teljesen szerethető volt – oké nem lesz kult, de basszus nagypénzes scifik is csak idén jöttek sokan, nekem meg zsáner a műfaj. Oké, az éjféli premierkor még bántam, de második megtekintésre összeállt hangulatilag is :)
  Ez által várom a folytatást nagyon!

 11. Én azok közé tartozom akik egyenesen rühellték az első részt, ennek ellenére várom a folytatást, mert ennél csak jobb jöhet.

 12. lehet utálni az elsőt, nekem sem a szíven csücske, de akkor legalább ne olyannal húzzuk már, ami éppen nem hiba. :D (kobrasimi, hajóárnyék) hányszor ki lett már tárgyalva, jaj.

 13. Nekem nagyon bejött a flim, csak Theron karakterét sajnáltam, meg a pilótákat. Igazán megtarthatták volna őket, hogy legyen emberi munkíció a folytatásra.
  Nagyon várom a folytatást. Ja, én úgy ültem be rá, hogy nem alien-filmet vártam. Ettől függetlenül egy rohamosztag vs alien-horda hent hack&slah jöhet 2 órában bármikor :D

 14. Jöhet az újabb szar, miért is ne. Sokkal rosszab talán már nem lehet, bár ezek a hálivúdiak mindig meg tudnak lepni.

 15. “egy rohamosztag vs alien-horda hent hack&slah jöhet 2 órában bármikor”

  2 órában ? hány katona kellene oda, 2-3000 ? mert tuti hogy alienből csak ott találsz elegendő mennyiséget ahol elveszik a töltényeid :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.