12 Years a Slave az első képeken

Steve McQueen (Shame, Hunger) új filmje. Az 1800-as években New Yorkban egy szabad feketét elrabolnak, és eladnak délre rabszolgának. Az ő életét mutatja be a film. A főbb szerepekben Chiwetel Ejiofor, Benedict Cumberbatch és Michael Fassbender.


8 hozzászólás a “12 Years a Slave az első képeken” bejegyzéshez

  1. jaj, Sarah Paulson is ott van…de jó :)…Fassbender meg ugye alap McQueen-nél :P

  2. Na jó…… Cumberbatch az elmúlt időszakban forgatott: Star Trek, jelenleg Sherlock( yeahhhh!), Osage County, Magik, The Fifth Estate, és ez…alszik ez az ember egyáltalán?

  3. Habarodix: hát igen, eléggé munkamániás, de most épp nem forgat, a Sherlocknál szünetet tartanak nyár végéig, részben a Hobbit miatt. Igaz, azóta már leforgatott egy akció-rövidfilmet is, amire a rajongók dobták össze a pénzt. Meg nem tudjuk még, konkrétan mikor forgatja majd a The Imitation Game-et és a The Man Who-t. A Magik (és a Poppy’s Fields) viszont animációs, azokhoz csak a hangját adja, az nem sokban különbözik a többi narrációtól és a hangjátékoktól.
    A 12 Years a Slave-ben amúgy Benedictnek nem túl nagy szerepe van, ő az első tulajdonost játssza, akinél csak 2 évet tölt a főszereplő. Itt Fassbenderé az igazi Oscar-bait szerep, és az időben is jóval hosszabb.

  4. Sil: Persze tudom hogy nem mind főszerep,meg most szünet van a Sherlockkal is, csak most nekem hirtelen így tömény volt a rövid filmmel együtt. Persze ez csak nekünk jó, mert az egyik ‘legigényesebb’ színész :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.