Az Star Wars EP7 karakterei

Mivel annyira sokan kíváncsiak minden infómorzsára az új SW film kapcsán, így basszus a casting leírások kiszivárogtak:

 • Idősebb tini lány, humorérzék és talpraesettség, jó erőnlét.
 • Fiatal huszonéves férfi, okos és szellemes, jó erőnlét, de nem hagyományosan jóképű.
 • 30 körüli fiatal férfi, fitt, jóképű és magabiztos.
 • 70 körüli férfi, határozott véleménnyel, modorosan. Testalkat lényegtelen.
 • Még egy idősebb tini lány, kemény, okos és fitt.
 • Katonás 40 körüli férfi, jó erőnlét.
 • Harmincakárhány férfi, intelligens. Kinézet nem fontos.

Na ebből mire lehet következtetni, Leia gyermekeire?

human
írta
2013. 06. 20. 04:11
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Az Star Wars EP7 karakterei” bejegyzéshez

 1. két tinilány is lesz, + Disney, szóval nem sok jóra. (eddig nem fanyalogtam a Disney miatt, és még most sem akarok vészmadár lenni, főleg, hogy ezek nulla adatok, de ha nem csak kacsa, akkor nem igazán jó hír)

 2. hát, ebből nem lehetnek Leia gyerekei, ugye ők ikrek, itt meg nincs két egyforma korú fiú/lány páros.

 3. Malachi: a KÖNYVEK szerint ikrek Leia gyermekei, az meg Expanded, szóval a filmek szempontjából (mint az előzmány trilógiában is láthattunk rá példát) nem annyira releváns… Egyébként én is jobban örülnék ha bizonyos szinten követnék a már megírt történetvonalakat (Thrawn trilógia), de ugye a Disney pont, hogy nullázni akarja ezeket…

 4. talán így annyit tudnék tippelni, hogy a katonás 40 körüli az a stormtrooperek új színésze lesz :D

 5. Puffin: Fordra minek írnának ki castingot? :)

  Jah, és arra se vennék mérget, hogy Leiának ikrei vannak szerintük. Ha jól tudom kifejtették már párszor, hogy egyetlen könyv se lesz átfedésben az új filmekkel.

 6. Az erőnlét alapkövetelményből? Jó sok fizikai munkára… :)

  Egyébként milyen a “nem hagyományosan jóképű” férfi?

 7. Önmagában a sok fiatal miatt semmi jóra, de hogy az erőnlét követelmény, sok akciózásra számítok, ami önmagában nem hangzik rosszul.

 8. Én nem olvastam a könyveket, de attól mert ikrek még nem kell egyformának lenniük. Ahogy Luke meg Leia is ikrek.

  Na meg bármelyik színész játszhat ikerpárt simán. Nem fognak valódi ikreket keresni, mert az súlyosan beszűkítené a lehetőségeket. Mai kompoziting technológiával 20-as ikreket is simán megcsinálnak észrevehetetlenül.

 9. “Egyébként milyen a “nem hagyományosan jóképű” férfi?”

  Gondolom olyan férfi, akire ránézel, és azt mondod, hogy sármos, meg karakteres az arca, de nem az a tipikus férfi modell külsejű egyén.

  Olyan mint amikor a sorozatokat telepakolják toppmodell külsejű színésznőkkel, mégis akadnak sorozatok, ahol a főszereplőnő abszolút nem ronda, de mégsem modell. Sokszor meggyőzőbb tud lenni egy ilyen külsejű színésznő, mint a sok 10/10-es hősnő.

  Amúgy ez a casting egyenlőre nem túl biztató, de még annyira kevés az infó, hogy bármi kisülhet belőle.

 10. Hogy milyen a nem hagyományosan jóképű férfi? Az a FÉRFI. Aki nem nyálgép, nem teszi a szépet, hanem sármos és megfog jó pár tulajdonsága. Pl: Gary Oldman, Alan Rickman stb. :)

 11. Mondjuk én speciel mindegyiken elvéreznék valami miatt :D

  A legepicebb az utolsó…30 akárhányas férfi intelligens.. kinézet nem fontos.. AKKOR nem mindegy, hogy ki játsza? Az intelligensség úgyis a szerepből adódik, a kinézet meg mindegy :D

  Szerintem ez valamilyen szinten kamu amúgy. Teli van minden kamu castinggal, itt Magyarországon is vannak ilyen szivatások, pl WWZ casting Veszprém megyében, Várpalotán. bekamuzták, hogy ott lesznek az orosz rész felvételei egy elhagyott üzemben, gyakorlatilag 1000 feletti jelentkező adataival léptek meg, és semmi :D (Azt hiszem az önkormányzat jelenleg is pereskedik velük, vagy valami hasonló :D )

 12. J.J. Abrams kezében a dolog, szóval nyugodtan bízzátok rá(szerintem ő fog castingoltatni, mint többi filmjeiben), ha már Star Trek-et jól össze tudott dobni, akkor ezzel se lesz baj, csak találja meg az SW hangulatot és jó lesz. :) Az utolsó 3 könyvről meg csak jókat hallottam és kíváncsi is lettem volna a story-ra (neten sokat kerestem utána, de annyira durván védett, sehol-semmi róla). Abrams papa megoldja:)

 13. – Idősebb tini lány, humorérzék és talpraesettség, jó erőnlét.
  – Fiatal huszonéves férfi, okos és szellemes, jó erőnlét, de nem hagyományosan jóképű.

  Jaina és Jacen esetleg? Azt mondják, hogy ikrek és kész.

 14. Hát azért Jaina és Jaicen Solon elég nagy hiba volna változtatni…mert az hogy esetleg Anakint kihagyják lenyelem, de na!
  am tippre “Harmincakárhány férfi, intelligens. Kinézet nem fontos.” vagy “Katonás 40 körüli férfi, jó erőnlét. ” a birodalom megmaradt részeinek az uj vezetője lesz, attol függ hogy mit akarnak egy katonásabb militárisabb vezetést vagy ugye egy palpatine hoz hasonló politikusabb/ intikusabb vezetőt.
  “70 körüli férfi, határozott véleménnyel, modorosan. Testalkat lényegtelen. ” Ő valszeg egy öreg Jedi aki Luke nak segit elmélyülni az erőhasználatban , esetleg egy idősebb Sith, rengeteg könyvben voltak iylen elrejtőzött idős mesterek.
  Viszont ugy fest nekem, hgoy Mara-Jadet sem erőltetik ezekben, szóval lehet azt a szálat is hanyagolják

 15. h mire lehet következtetni? (ha nem kamu casting hir)

  1. tini nezokozonseg belove ezerrel.

  2. masra nem :D

  egyertelmu dizni, nem varok sokat. es jj, mint rendezo sem gyoz meg, sztem tulsagosan meg lesz/van kotve a keze.

 16. Hát ebből nem sok mindenre lehet következtetni, pláne nem a leendő film minőségére. Ilyen karakter leírásokat egy rakás remek és pocsék filmre is rá lehet húzni. Persze mindenki tippelget, de csak prekoncepciók alapján mondunk véleményt, ki mit vár eleve…

 17. Sokan azt hiszik még mindig, hogyha Disney, akkor tuti tinis, mesés, leamortizált film jöhet szóba. Avengers, Karib tenger és sok más “komoly” filmet csináltak már, amiken sokan pozitívan csalódtak. J.J. Abrams keze nem lesz megkötve, máskülönben el se vállalta volna (interjúban mondta, hogy nagy SW rajongó, szóval kívül-belül vágja a témát, tuti mindent ő fog felügyelni, főleg, hogy Lucas már egy szót se szólhat közbe).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.