Jean Grey és a Wolverine önállósága

Szóval az van, hogy elvileg az X-Men Days of Future Past és a Wolverine 2 végén is lenne jelenet, ami összekötné őket, viszont most az új Wolverine rendezője arról beszélt, hogy különálló, de az univerzumba beleillő filmet csinált. Avagy nem közösen építkeznek a Future Past rendezőjével, hanem a The Wolverine le lesz zárva. Persze ez az egész lehet csak terelés.

Aztán pedig itt van Greyről ez a skiccelt stílusú karakterposzter.

Jean Grey a Wolverineben

9 hozzászólás a “Jean Grey és a Wolverine önállósága” bejegyzéshez

  1. Hát megmondtam basszus, hogy ezzel a falsdumával fogja ködösíteni a minőséget! Nem tud folytatást csinálni, ezért csinál egy különálló második filmet. Hát gratulálok b+! Ez olyan, mintha a Star Wars 5 és a 6 különálló lenne, és Lucasék ködösítettek volna, hogy különálló a 6. mert az 5. részben még nem Vader Luke faterja, de a 6. részben már igen. Ekkora egy utolsó barmot, hát komolyan mondom… Majd ha nagymuterom kiírja nekem floppyra akkor talán megnézem. Részegen.

  2. The Wolverine az X-MEN 3 után játszódik és ha minden igaz, akkor a Days of Future Past előtt. Ez után a történet után fogják megkavarni az idővonalat. Ami a folytatást illeti, épp azért döntöttek úgy, hogy nem az első Wolverine-t folytatják, mert igy akarják összekapcsolni a következő filmeket.

  3. Nagyon kíváncsi vagyok a filmre.
    Ha túl szárnyalja elődjét 1%-kal nincs is problémám konkrétan!
    ;D

  4. Szóval!
    Ha ez az X-men3 után játszódik,akkor Logan már “valamilyen szinten” tisztában lesz a múltjával???Csak mert nekem nem úgy jön le a trailer alapján!

  5. Ha az X-men 3 után játszódik, remélem Jean csak flashback lesz, mert másodszor is eljátszani, hogy feltámad röhejes volna. Tudom, hogy képregényekben az ilyen meghal feltámad dolog elég gyakori, de filmen ez nem működik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.