Liam Neeson és a Taken 3

20 milla.

Ennyit kap Neeson a harmadik részért (a tárgyalás végén tartanak), remélem marad egy kisebb összeg valami normális rendezőre is, mert ha Megatront újra kamera közelében látom én idegbajt kapok. Várjatok, baj van, mert a forgatókönyvet megint Robert Mark Kamen és Luc Besson dobja össze, ahogy a második részét is… Elvileg változtatnak a formulán, ez bejött a Hangover 3-nak is. Ja nem.

human
írta
2013. 06. 25. 03:55
megjelenés
34
hozzászolás


34 hozzászólás a “Liam Neeson és a Taken 3” bejegyzéshez

 1. Human már megint előre leirsz egy filmet. A Taken 2 hasonló film volt, mint az első része. Talán a te elvárásaid voltak nagyok. Mindkettő pörgős akciófilm egyszerü történettel. Inkább egy Taken 3, mint egy 3 órás elmélkedés.

 2. Első résszel volt egykét fönnakadás, de viselhetően jó volt.
  Második úgyszintén, de annál már csak úgy ment, hogy nem vettem komolyan.
  Human-nak jogos a fönnakadása, mivel nem igen tudsz olyan 3. részt mondani filmek esetében, ami tényleg jól is sikerült.

 3. Milyen érdekes fordulat lenne ha most Liamet rabolnék el és a felesége menne kiszabadítani.

 4. “Elvileg változtatnak a formulán.”

  Igen, most Liam karaktere fog elrabolni valakit, akit aztán a gonoszoknak kell kimentenie, de nem fog menni nekik.
  Egyébként jó 3. rész volt az X-men 3.

 5. A 2. rész az utóbbi évek egyik legfeleslegesebb filmje volt szerintem. Mellette még röhejesen bénára is sikerült. Békén kellett volna hagyni az első részt, de a haszon az Úr természetesen. Torrent téka max.

 6. Human hasonlata pedig szerintem tényleg jó. Olyan ötletet akarnak 3.jára a torkokon lenyomni, ami már az első után kifáradt.De legalább is valami újításra szorult volna, de későn fogják meglépni. Pont úgy mint a hangovereknél.

 7. Most kit fognak elrabolni? Anyu-lánya megvolt. Neeson nagyanyját, aranyhörcsögét. Legalább abban reménykedem, hogy nem az 1-2 családfája folytatódik bűnözői oldalon.

 8. Bryan Mills karakterével bármilyen történetet kitalálhatnak. Elvégre ex CIA-s és testőr. Nem kell, hogy a 3. részben is elraboljanak valakit. Simán csak belekeveredik valamibe és kész, jöhet az akció. Amúgy jó harmadik résznek ott van még a Skyfall, Mission Impossible 3, Matrix Revolutions, Indiana Jones 3, Lethal Weapon 3 stb.

 9. zsocso: Matrix Revolution sajnos élvezhetetlen, ha nem láttad az első kettőt és a másodikat legalább 3-4-szer, hogy föl is fogd, hogy miről szól és nem érted az egész hátterét; Skyfall csak Craiggel a harmadik rész; a többi felsorolt jó, én még sorolnám az Alien 3 (Extended Cut)-ot is, bár az sokaknál nem üti a mércét, nálam kb egy szinten van az első kettővel, Die Hard 3 szintén nagyon jó
  X-man 3: szerintem kifejezetten gyenge lett, rosszabb mint a Wolverine, pedig az is eléggé tré lett.

  Taken 3 valami normális íróval és rendezővel egész jó is lehetne, mert pl. az első az nagyon állat volt. A másodikban akkor blődségek voltak, amiket egy James Bondnál simán megbocsájtok, csakhát a Taken más alapokat fektetett le az első részével. Valszeg megnézem a 3-at is majd, de nem fogok miatta moziba menni.

 10. Tyberius06: A Revolutions-t eleve úgy készitették, hogy közvetlen folytatja az előzőket. Szerintem nem is törekedtek arra, hogy önálló legyen. De ettől még szerintem jobb, mint a második rész. Alien 3-at én is szeretem. Ami az X-MEN 3at illeti, nekem jobban tetszett mint az első rész. Direkt olyan filmeket emlitettem, amiknél a harmadik reész nem marad sokkal el az előzőktől.

 11. Liam karakterét fogják elrabolni és megmenti magát.

  Egyébként olyan harmadik részt kéne mondanotok példának, ami annak ellenére jó volt, hogy kottára ugyan az volt mint az előző kettő rész. Na ilyen nincs. Olyan se sok, ami rossz lett jó (lásd Hangover), de ami meg jó az meg annyi se. A Die Hard nem jó példa, mert bár a váz ugyan az, de már a kettőhöz is éppen eleget változtattak, hogy működőképes maradjon.

 12. zsocso: a második rész még ha forgatókönyvben teljesen hasonló is volt, és ezt el akarjuk nézni neki, a rendezése katasztrófa.

 13. jöhet, első kettő elment, bár az első nagyobbat ütött.

  BTTF 1-2-3 úgy, ahogy van, hibátlan. talán az egyik legegységesebb színvonalú trilógia. bár a személyes kedvencem a második, de ennek semmi jelentősége.

 14. Llew: Nem hiszem, hogy sok ilyen film lenne, hisz értelemszerűen unalmas önismétlésbe fulladna az egész. Valamit mindenképpen kell csavarni a dolgokon, az alapfelálláson, különben kapnák egy reboot-ot, amit pár éve már láttunk. Rengeteg olyan film eszembe jutott, ami a harmadik része volt egy sorozatnak, vagy trilógiának, de persze az összes eltért az előző részektől. “ami rossz lett jó” … what?

 15. aha, a TDKR a leggyengébb mindhárom közül, annyira kilóg, mintha nem is ugyanazok készítették volna.

 16. Bachstein
  “ami rossz lett jó”
  ide nem kellett volna a jó, csak mondat átírás közben bent maradt.

 17. Az első ütött, a másodikat szimplán élveztem (tudom, sekélyes vagyok) szóval miattam jöhet a harmadik is :)

  És ha már harmadik részek: nos…khm…SW: Return of the Jedi az már smafu? Jó, tudom, ewokok, de akkori is :D De ha az azonos koncepciót követők, akkor nekem is Die Hard 3. és a BTTF 3.

  Amúgy meg, könyörgöm, tegye már mindenki a szívére a kezét: 20 millió ámerikai dollár?? Egy filmért? Ti nem? Mert én igen.

 18. egyszerű, most direkt kérjék fel Liamet egy fontos ügyre, mert az gáz lesz ha megint belefut egy ügybe véletlenül mint John McClane.

 19. szerintem nem fognak elrabolni senkit, de Liam valamiért (pl: megszokásból:) azt hiszi majd, hogy elraboltak, és ezért kinyír egy csomó embert :)

 20. kisorsolunk valakit a filmbuzi látogatói közül, és azt fogják elrabolni..

 21. a vissza a jovobe egyertelmuen viszi az elso helyet, a die hard meg a masodikat de.. miert is ezen megy a vita most?
  arrol van szo hogy lesz taken3.. es ahogy human is irta, ense hinnem hogy nagyon jo lenne.. ha valairol lehuzzak a bort es nem marad semmi azt nem lehet eladni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.