A Pixar észbe kapott?

Az alábbit röviden összefoglalva: művészileg fontos, hogy évente egy eredeti filmmel jelentkezzenek.

For artistic reasons … it’s really important that we do an original film a year. Every once in a while, we get a film where we want or people want to see something continuing in that world — which is the rationale behind the sequel. They want those characters, which means we were successful with them. But if you keep doing that, then you aren’t doing original films.

Ez azt jelenti, hogy a Finding Dory éve lesz az első, amikor két Pixar film is érkezik a mozikba, csak hogy meglegyen a fent említett eredetiségmennyiség.

human
írta
2013. 06. 28. 19:32
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A Pixar észbe kapott?” bejegyzéshez

  1. szerintem egy folytatás is lehet eredeti, és lehet benne új, pl. a verdák második része (akárhogy egyik rész se fogott meg) teljesen új, más mint az első, ez a kémkedős vonal vs. a limonádé sport sikersztori az első részből, erős váltás

  2. Pl. nekem a Toy Story 3 se jött be. Nagyon túl van értékelveszeintem, az első két része sokkal jobb, de ettől még egyáltalán nem rossz, ahogy szerintem a 2 Verdákat leszámítva (Meridát nem láttam) egyik Pixar film se.

  3. rih:

    Fúú, pedig az Up! és a Wall-E bitang erős Pixar filmek, Nemo szint. Én imádom a Toy Story-t is, de persze az már kicsit ízlés dolga is, de az előbb említett kettőt bátran ajánlom (Human is, ha rákeresel, 10/9-et adott rájuk). 2008 nyara jó volt :) A Merida és az új Verdák viszont kimaradt, talán azért is, mert a kritikák picit lehúzták (átlagos jelzőt kaptak). Ugyanakkor pl a Verdák nekem anno főleg technikailag jött be. Az éjszakai autópályás részeknél gyönyörűek voltak a fények pl. Tudom ez nagyon “kevés”, de hát néha már ez jó pár piros pontot megér :)

    Amúgy meg igen, NEWT! :(

  4. pont ma néztem meg a monsters university-t, ami erős részrehajlással is csak közepes, így csak üdvözölni tudom a hírt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.