Nymphomaniac teaser

Megérkezett az első Felvonás (két filmre és 8 felvonásra lesz bontva) előzetese. Vagyis csak egy részlet belőle, méghozzá egy fiatal lánnyal a vonaton szexelés felvezetése. Lars von Trier idén sem tököl.

human
írta
2013. 06. 28. 19:37
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Nymphomaniac teaser” bejegyzéshez

 1. Van olyan téma ami filmben feldolgozva inkább szánalmas.
  De az olyan nagyon egyszerű lélek mint én hihetetlenül mű-provokatívnak találom ezt a témát.
  Ez egy olyan betegség(lelki; vagy szexuális) amit fel lehet dolgozni anélkül is hogy a testiség ténylegesen sok mutogatása nélkül kitöltsük azt a 2 órát.

 2. Szerintem a shame hatására indultak el ezek a filmek, kiváncsi vagyok milyen arány lesz a testi, lelki/érzelmi jelenetek között.A francia változat ebben a témában(q desire) iszonyat gyenge lett.

 3. Engem érdekel a film, várom már. Triernek (majdnem) mindig sikerül ledöbbentenie, olyan szépen lassan, nyugisan építkezik, aztán egyszercsak BAMMM elemi erővel ad egy-két gyomrost. :) nem tudom, miért lenne szánalmas filmen feldolgozni ezt a témát, nyilván nem pornót készít, ebben a jelenetben mg kb nettó 0 meztelenkedés volt. Vagy te már láttad is a filmet? Egyébként a shame is kurvajó

 4. Ki kell ábrándítsalak sötétsas, a pornóban is megjátsszák magukat a nagy kvalitással rendelkező színészek.

 5. A megjátszást úgy kell itt érteni (mert láthatóan nem esik le egyeseknek), hogy a felnőttfilmeket nem adják el úgy, hogy micsoda művészi, micsoda problémákat mutat be. Van valami baromság történet, aztán eljátszák, hogy mennyire jó mindenkinek és kész.
  Evvel a filmmel meg az a gond, hogy ki a f*szt érdekel már bocsánat az ilyen, ha valaki meztelen nőket meg dugást akar látni, átkapcsol a pornóra, jobb esetben előveszi a nőjét/pasiját és annyi. Nem pedig, hogy jahhajjjjjj de nehéz az élet így, de gyorsan befigyel egy menet evvel meg avval. Hagyjuk már.

 6. A gond ilynekor az hogy az explicit tartalomra fixál minden normális férfiember, és ha a film tartalmára kérdeznek utólag akkor képszakadás. Én mondjuk szivesebben nézek színésznőket szex közben, mint nulla agysejes műnőket, így jöhet.

 7. Ha lesz a filmben valódi tartalom, akkor simán jöhet a meztelenkedés is. Nem hiszem, hogy ez gàz lenne. Ez a film erről szól. Van sok hasonló kaliberű film ami a drogokról, vagy màs komolyabb témáról szól. Azokat a filmeket se venné senki komolyan ha nem mutatnának végletekbe menő képeket. Akik meg leàlltak egyből pornót kiabálni azok meg maradjanak annál a mondandó úgy se nekik való

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.