Új Batman

David S. Goyer (Man of Steel) már pár hete kijelentette, hogy a Nolanos Batman filmek egy másik univerzumban játszódnak, mint a leendő Justice League-film, így új Batman lesz benne természetesen.

Ennek ellenére Bale-t még mindig zaklatják a JL kérdésekkel, a válasza:

I have no information, no knowledge about anything. I’ve literally not had a conversation with a living soul. I understand that they may be making a Justice League movie, that’s it. It’s a torch that should be handed from one actor to another. So I enjoy looking forward to what somebody else will come up with.

Avagy fogalma sincs, senki nem kereste meg, inkább csak kíváncsi más mit kezd a szereppel.

Közben Henry Cavill azt nyilatkozta, hogy reméli nagyon átgondoltan nyúlnak a JL-hez, és előtte még más karaktereket is bemutatnak külön filmen. Ugye a Man of Steel 2 már tutinak tűnik, a bevétel okés, szóval a berendelt folytatás nem lett elfojtva az első hétvége összegei után; Snydernek pedig 3 filmre van szerződése.

15 hozzászólás a “Új Batman” bejegyzéshez

  1. Off:
    Ezzel a szakállal úgy néz ki, mint A három tesztőr és Don Quijote zabigyereke… xD
    Off vége.

    Amúgy el sem tudnám képzelni, hogy ez a realista Batman karakter egy filmben szerepeljen mondjuk Raynolds GL-ével, vagy Cavill Supermanjével… És hát, akkor még nem említettük Flasht, John Jonest, Wonder Woomant…
    Batman legyen más, de előtte csináljanak neki külön filmet egy qrvára odabaszós Rébusz főellenséggel… :D
    Meghát, ahogy Cavill is mondta, mutassák be előtte a többi karaktert, főleg Flasht. És Wally West karakterét hozzák be.
    Egyéb kívánság nincs… :D

  2. másik univerzumban… eddig is tudtuk, hogy a pénz beszél, de ekkora tré húzást csinálni, mert elcseszerintették a Supermant és nem tudták hozzáfésülni. Vagy éppen most mondta ki a stúdió, hogy Nolan barátom a Batman-ed úgy sz@r ahogy van, nem lehet integrálni a gigaterveinkbe, szóval kuka és jön az új, fogyaszthatóbb Batman? Vagy mi? Nolan-Batman fanboyok biztosan komálni fogják.

    Amúgy csatlakozom, egy Riddler kell főellenfélnek, csak az a baj, hogy részben reálisra venni a karakterét nehéz, mert Joker-Bane karakterek összessége adhatná azt a vonalat, amit ugye már ellőttek. Mert egy terorista-tricker-zsaroló dolog lehetne Riddler, csak éppen már ezt láttuk.

  3. jaj hagyjuk már ezt a reális dumát, tökre unalmas

    pont ez az erőltetett realizmus baszarintja el a filmeket

    nekem már a fülemen kezd kifolyni ez a nolanos realizmus duma, nincs nap, hogy valaki el ne sütné

    és ok persze nekem is tetszett, és a jokeres részben még működött is, de ha azóta nem sikerült átugrania lécet, minek erőltetni?

    persze egy batman filmnek mindig örül az ember, és kicsit sűrűbben is dobálhatnák őket kifele, nincs kedvem megint 4 évet várni a következőre

  4. JL kb mikorra várható? 2016-2017-2018? addigra lecseng az egész comic móka és befürdenek vele? Mert ha most nekiállnak más karaktereket is forgatni – KELL, mert máskülönben nem lehet felépíteni a dolgot, akkor 2014-2015 új karakterek, mondjuk új Batman, addig ugye semmi értelme kihozni egy JL filmet, mert bár a második forog, de a bevételt illetően vitába szállnék.

    Amúgy meg a keverés, mert 2 éve még a rendező azt nyilatkozta, hogy ez a Superman amit ő rendez nem fog a JL-ben szerepelni, mert önálló lesz, mint Nolan Batman-je. ja és akkor még 2013-ra tervezték a JL filmet. Szóval kapkodás, fejetlenség, rohanás a Marvel után, pénzhajhászat, kb ez jellemzi most a WB-t, nem áll nekik egyelőre össze a dolog, részsikernek tekinthetjük a Superman filmet, be ez marha kevés ahhoz, hogy 2-3 éven belül Justice League film jöjjön moziba.

    http://www.youtube.com/watch?v=2uEgIONT2vo#at=75

    Egy perctől beszél akkor még teljesen máshogy a Superman és JL kapcsolatáról.

    Kicsit nevetséges, ahogy próbálják a semmit összerakni a WB-nál.

  5. Ha én lennék a Warner mindenhatója én azt csinálnám, hogy készíttetnék egy Batman filmet a Court of Owls story alapján, ami egy nagyon izgalmas, “látványos” jó történet volt, ráadásul tavalyi sztori vonal, tehát friss és ami még fontos: új ellenséggel, akit még úgysem láttunk filmen.
    Van benne rendesen detektív vonal,amit Nolan pl. alig használt, illetve akció is rendesen.
    Nem sütném rá sem a reboot sem a folytatás címkét, egyszerűen ez egy stand alone film lenne.
    Superman 2- ben a film végére egy Thanos-os cameo-ra behoznám Batman-t, aztán had menjen a Superman/ Batman film.
    Nem kéne kurvára az egész JLA, ez így is hozna 1 csilliárd dollárt és nem kéne baszakodni a Flash,meg a Wonder Woman filmekkel, amiket relatíve alig néznének meg.
    Én így csinálnám, de szerencsére nem én vagyok Mr. Warner.

  6. Nem tudom mennyire lenne sikeres egy Flash film, szerintem elég gagyi szuperhős. Az eddig hallott stúdiótervek alapján nem hiszem, hogy épkézláb Justice League filmet kapunk majd.

  7. A 3. részben millió lehetőségük lett volna hogy elkezdjenek másfelé kacsintgatni, kicsit későn kaptak észbe.
    Ledger halálával nyilván borult az elsőre felépített trilógia terve, ha akkor rászólnak nolanre hogy kicsit hosszabb távban gondolkodjon, ha már így alakult a helyzet akkor most jobb helyzetből indulnának ennek neki.Túl sok a ha.

  8. egyszervolt: Ja, csakhogy Nolan le akarta zárni a sztorit.
    Biztos próbálkoztak nála, hogy ugyanmár húzza tovább, de miután a TDK- val és az Inception-al húzott be lóvét a stúdiónak, sztem nem akarták, hogy otthagjya a Batman-t, ha nem engedik, hogy úgy csinálja meg a 3. részt, ahogy akarja.

  9. dudi: bocs, de Thanos nem Marvel? Amúgy Flash sztem sem elég jó karakter egy saját filmhez, ahhoz már fantázia is kéne..

  10. biszka: Azt úgy értette, hogy Batman bele mosolyog a kamerába egy pár pillanatra, ahogy Thanos is csinálta a Bosszúállók stáblistája közben.

  11. Ennek a debil David S. Goyer-nek miért van ekkora szava a DC univerzumban? Kapjanak már a fejükhöz a stúdió vezetői, hogy Goyer egy mitugrász, amatőr, béna író/forgatókönyíró és kész. Csak azért adnak neki ennyi dolgot, mert képregényszakértő? Ez vicc. Bármelyik sikeres szuperhősfilmben a készítők között egy szakértő se volt. Goyer miatt lett olyan “béna” a Man of steel, forgatókönyve lett űbergagyi és minden más film is, amit megírt. Goyer-t ki kéne dobni az ajtón, mint macskát sz*…de rühellem ezt az embert, miatta lesz elcseszve a DC univerzum, amit nagyon sajnálok, mivel nekem jobban bejön, mint a Marvel és idegesítő, hogy annak nagyon jól megy. Nézzetek csak utána, amiket egyedül írt filmeket, egyikse lett sikeres (IMDB okos). DC, Warner, légyszi, legyetek észnél!

  12. A MoS-ben szerintem is a forgatókönyv volt a leggyengébb, de amúgy egy teljesen korrekt, élvezhető képregényfilm. Én sokkal jobban szórakoztam rajta mint a Dark Knight Rises-on.
    Szerintem nem baj, hogy a Nolan-trilógia nem kapcsolódik a Justice League-hez sőt.
    Nolan a filmeket eleve egy különálló trilógiának szánta, mivel még bőven a nagy Marvel-es univerzumépítős filmek előtt jött ki az első rész. A Dark Knight meg a Vasember pedig egy évben. 2008-ban pedig még egyáltalán nem volt evidens, hogy ez az univerzumépítős modell működni fog. A Marvel kockáztatott és bejött nekik.
    Batman-ben pedig sok a lehetőség. Sokkal érdekesebb karakter, mint az Avangers összes karaktere együttvéve szerintem. Azt se szabad elfelejteni, hogy Batman másik beceneve a Dark Knight-on kívül a World’s greatest detective. Ahogy mások is írták, ezzel Nolan nem nagyon foglalkozott. Most itt a lehetőség. A Superman filmek szólhatnak a zúzásról, Batman pedig mehetne krimi, thriller vonalon.

  13. Play: ok, igaz. Második visszaolvasva már beláttam, h a kérdés tárgytalan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.