Ilyen a Frozen

Izé, érkezett egy rendes teaser is a Disney fagyott királyságos rajzfilmjéhez. Mindjárt érdekesebbnek tűnik a külön renderelt baromkodásnál. Bár CGi, de azért van benne valami régi rajzfilmes hatás.

human
írta
2013. 07. 04. 03:48
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Ilyen a Frozen” bejegyzéshez

  1. Aranyosnak tűnik :) (függetlenül attól, hogy nem sokat értettem belőle :D )

  2. Sajnálom, de egyszerűen ha meghallom, ahogy ezek a japánok elkezdenek fröcsögni, legszívesebben t*kön szúrnám magam…nincs még egy ilyen nyelv, ami ennyire irritálna meg ennyit venne el az élményből, mint ez.
    Az előzetes ettől függetlenül érdekes volt.

  3. Hát nekem meg épp ez nem jött be annyira, ez a sok csilivili jeget szórunk a kezünkkel meg akcióhős királylányok. Picit sok volt, plusz ez a japán hablatyolás tényleg levont az élményből. A múltkori egyszerűbb volt, vicces volt, jó volt. Ez most nem hatott meg igazán

  4. Adam Knight:

    ízlések és pofonok. Japánok kb a legjobb szinkronszínészek a világon mert mindenből kihozzák a maximumot. Tény hogy nem mindenki bírja elviselni hogy néha elég vékony hanggal operálnak de megszokás kérdése. Mindenesetre általában mindent eredeti szinkronnal nézek és hogy őszinte legyek Japánok fényévekkel jobbak az angoloktól, főleg meséknél. ;)

    Persze mint mondtam mindenkinek más jön be. Angolok, főleg amerikai szinkronok egyszerűen képtelen igazi érzéseket átadni, ráadásul állandóan ugyan azokkal a hangokkal nyomulnak. Egyre kevesebb az igazán jó szinkron. Ez szintén igaz a magyar hangokra is.

    Ami a mesét illeti fene se tudja nem néz ki rosszul de annyira azért nem kapott el a láz hogy megnézzem. Japán hang számomra sokat dob rajta.

  5. A végén az a jégszörny elég rondára sikeredett még egy gyerek filmhez képest is…egyébként olvasva a post bevezetőt ezek szerint nem csak nekem hiányzik a sok CGI film között a régi módi rajzfilm? :D

  6. Hát most elbizonytalanodtam. Nekem az előző egyszerűsége és gyerekessége bejött, erre ez most egy tipikus tucat animációs film benyomását kelti. Kár.

  7. Lol a hoember es a szarvas szerencsetlenkedese keltett tucat animacioa filmss hatast. Ehhez egyelore csak az Aranyhajat lehet hasonlitani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.