12 hozzászólás a “Pacific Rim: A Resistance-előzetes” bejegyzéshez

  1. Szia Human!
    A nyertesek már tudják, hogy nyertek? Vagyis, ha nem kaptam mailt, akkor kezdhetek elpityeredni és magzatpózba gömbölyödni?

  2. Ha valaki a nyertesek közül mégsem tud menni, én szívesen beugrok helyette ;)

  3. Jó lesz ez. Minél több trailert látok, annál jobban tetszik. Jó dolgoznak a trailer készitők ennél a filmnél. Szerintem ez megmutatkozik majd a pénztáraknál is.

  4. Azért egy kis postot megröffenthettetek volna róla hogy megtörtént a sorsolás.

  5. Én csak azt nem értem a koncepcióban, hogy ha a hagyományos fegyverek, pl. rakéta nem működik a lények ellen, akkor a robot miért lő ki rakétát? Akkor nem kéne robot ha van hatása. Na meg ha úgyis normális bunyóra alkalmas a robot nem csak ilyen Hulk smash szintű csapkodásra, miért nem kapnak eleve hatalmas kardokat, buzogányokat meg lándzsákat a robotok, és akkor nem kéne hajóval verekedni ami oké, hogy látványos, de lévén hogy a feltételezhetően egy tankhajónál masszívabbra épített robotököl nem posszantja szét egyből a gyíkot, akkor az meg széttörik az első ütésnél. Szóval akár dobálhatná autókkal is.

  6. van kardjuk, meg ilyen forgó penge is az egyiknek. Mondjuk ettől még hatalmas baseball ütőt is önthettek volna nekik :)

  7. Akkor megyek tovább. Miért nincs mindegyiknek forgó pengéje? Miért van különféle design? Miért nem közösen csinálnak az országok egy badass mothafucker robotot amit sorozatgyártanak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.